FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hva er Jes- Extender?

Jes-Extender penis utvidelse enheten kan forstørre lengden på penis uten kirurgi ved hjelp av trekkraft. Traksjon har vært brukt i flere århundrer, og har potensial til å vokse din penis med opp til 24% fra sin opprinnelige størrelse .

Hva er Jes- Extender ?

En Jes Extender kan best beskrives som en trekkraft enhet som bruker kontinuerlig spenning for å øke størrelsen på penis. Da det ble oppdaget at Jes-extender kunne øke lengden og bredden på penis, ble Jes-extender markedsført gjennom menns magasiner ettersom flere menn har lenge søkt etter løsning på å øke penis størrelsen sin. Den er en av de eldste av penis forlengere på markedet. Har blitt rapportert å ha levert solide resultater.

Selv om ganske mange menn har kjøpt disse forlengere, var det fortsatt mye skepsis rund dette produktet – Jes Extender.

I dag , takket være internett, begynte flere menn å diskutere sine erfaringer ved å bruke denne og andre trekkraft enheter som Jes-Extender. Mange gode og positive kommentarer ble lagt ut blant menn som hadde prøvd Jes-Extender og var fornøyd med produktet. Som et resultat, hadde mye skepsis rundt Jes-Extener forsvunnet.

Jes-Extender bruker en veldig enkel, men effektiv metode for å oppnå penis utvidelse. Denne prosessen er kjent som " traction ". Det er en teknologi som har eksistert i flere hundre år. Denne teknologien bruker ulike enheter for å hjelpe å forstørre forskjellige deler av kroppen ; Denne prosessen er svært lik den som benyttes i denne Jes- extender enhet.

Hvorfor skulle strekking av penis få den til å vokse seg større? I utgangspunktet er det kontinuerlig spenning på vev i penis. Dette vevet består av celler, som ikke bør være overraskende.

Hele kroppen er laget av celler. Celler kan dele når de er strekket. Hvis cellene i penis deler, blir det større. Med en Jes- Extender, er det i hovedsak lengden som økes. Det kan være en viss økning i bredde i tillegg.

Når Jes-Extender er blitt brukt over lengre tid og over par måneder, blir cellene i penis satt under et konstant og mild strekk. Det er denne strekningen som utvider og multipliserer celler. Ved å opprette nye celler, forlengrer en penis størrelsen. Det flotte med denne metoden for penisforlengelse er at resultatene kan være permanent, men det anbefales å bruke Jes-Extender i minimum 3 måneder, alt avhengig hvilken Jes-Extender du har. Alltid les bruksanvisningen nøye.

Den opprinnelige versjonen av extender ble gjort med en nylon løkke . Det er verken trygt eller behagelig. De moderne inkarnasjoner av Jes Extender er langt mer behagelig og enklere å bruke.

Hvordan Bruker jeg Jes-Extender

Selv om Jes- Extender -enheten ser komplisert å bruke er det i virkeligheten ikke. Det er faktisk veldig enkelt å bruke, og komfortable også . Begynn med å skyve base over din penis til den er i berøring med bunnen av penis. Deretter fester stengene som passer størrelsen på penisen din. Avslutt med å feste endestykket og komfort stroppen. Jo mer du bruker det jo lettere vil det bli å sette på og ta av. Finn ut om de ulike modeller av penise utvidelse enhet

Hvor lenge skal Jes-Extender brukes?

Tiden det tar for deg å se resultater vil avhenge av hvor lenge du bruker enheten for og hvor ofte. Alles kropp vil reagere ulik på trekkraft, det betyr at resultatet kan også variere. I gjennomsnitt er det forventet at du skulle se synlige gevinster etter 2-3 måneder. Men du kan forvente å oppleve sterkere og bedre kvalitet ereksjon innen 6 uker med regelmessig bruk. Økningene kan avhenge av en rekke genetiske faktorer.

Ingen skal være under inntrykk av at en trekkraft enhet som Jes-Extender skal levere resultater i løpet av kort tid.

Penis er ikke ment å bli holdt utstrakte for svært lang tid. Gjør du det, kan det føre til ulike bivirkninger. Se alltid bruksanvisninger og gjennomgå de riktige måter å bære enheten på, og hvor lang tid du burde bruke den. På denne måten unngår du alvorlige problemer.