• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hva inneholder piller for penisforstørrelse?

Hvilke ingredienser er vanlig i tilskudd for mannlig libido? Det finnes mange ingredienser i tilskudd for økt sexlyst, men det er visse ingredienser som mer effektiv enn andre.

Hva inneholder piller for penisforstørrelse?

Tilskudd for økt sexlyst, bedre libido og penisforstørrelse hos menn finnes det mange av, men hva inneholder de egentlig? Til tross for at det finnes ulike tilskudd for bedre sexprestasjoner, så er det utvalgte ingredienser som er særlig viktige. I denne artikkelen kan du finne ut hvilke ingredienser som oftest legges til og dessuten hvilken effekt de har. Slik at du kan velge gode tilskudd for bedre seksuell ytelse slik som Vigrx Plus og andre naturlige tilskudd.

L-arginin

Mange piller for penisforstørrelse bruker L-arginin. Ettersom ingrediensen har en utvidende og avslappende virkning på blodårene. Dette gjør at blodtilførselen til penisen øker og man får hardere ereksjoner. Ereksjonen vil også vare lengre. L-arginin har også en rekke andre fordeler, slik som bedre sædproduksjon og senkning av blodtrykket. Generelt kan også L-arginin bidra til et sterkere immunsystem.

Vitamin C

Vitamin C er en svært viktig ingrediens som bidrar til et sterkere immunforsvar. Tilskudd for bedre seksuell ytelse har ofte vitamin C ettersom den fører til økt libido. I tillegg bidrar også vitamin C til raskere restitusjon når man gjøre penisøvelser eller bruker apparater for Penisforstrørrelse, slik som penisforlengere og lignende utstyr. Vitamin C er særlig gunstig for de som bruker penistrekkere ettersom den bidrar til økt kollagenproduksjon. Ifølge en studie utført ved University of Maryland så kan også vitamin C motvirke tidlig utløsning og erektil dysfunksjon. Det har også blitt rapportert at lave nivåer av vitamin C kan føre til lav spermproduksjon.

Granateple

Granateple brukes ofte i naturlige tilskudd for økt libido. I tillegg har den rekke gunstige effekter. Den bidrar til sterkere immunforsvar ettersom granateple inneholder masse antioksidanter. Dette hjelper blodsirkulasjonen og dermed blodtilførselen i penisen. Mange undersøkelser har vist at granateple hjelper menn å få sterkere ereksjoner og dessuten mer langvarige ereksjoner.

Koreansk ginseng rot ekstrakt

Tilskudd for økt libido og bedre seksuell utholdenhet kan også ha koreansk ginseng. Koreansk ginseng rot ekstrakt gir økt energi og mer utholdenhet. En veldig viktig ingrediens i koreansk ginseng er gingsenoside. Gingsenoside bidrar til økt blodtilførsel til hjernen. Dette kan hjelpe spermproduksjonen og er derfor en svært verdifull ingrediens i penistilskudd.

Hawthorn berry

Hawthorn berry eller hagetorn bær kan styrke både hjerte og fremme blodsirkulasjonen. Oksygentilførselen i kroppen blir også bedre og gjør at blodårene blir mer avslappet og utvidet. Antioksidantene i hagetorn bær kan også redusere kolesterolet og senke blodtrykket. Gode tilskudd for penisforbedring inkluderer derfor hagetorn bær.

Gingo biloba ekstrakt

For å effektivt bidra til bedre seksuell ytelse, mer langvarige ereksjoner og økt mannlig libido så må hele kroppen styrkes. Gingo biloba er en kraftig ingrediens som finnes i mange tilskudd for økt sexlyst hos menn. Denne plante-ekstrakten bidrar til bedre blodsirkulasjon og avslapningen av musklene i penisområdet. Det fører til hardere og mer langvarige ereksjoner.

Muira puama barke-ekstrakt

Denne unike ingrediensen er svært kraftig. Studier har vist at minst 50% av menn vil oppleve en merkbar forbedring i sexlivet. Imidlertid bør Muira puama barke-ekstrakt tas med forsiktighet ettersom den skape en følelse av angst.

Aloe vera

Mange kjenner til aloe vera ettersom den brukes i mange kosttilskudd og dessuten kosmetikkprodukter. Aloe vera er svært gunstig for huden og bidrar til at ingredienser blir absorbert i huden. Denne ingrediensen har blitt brukt i mange år og anses som fullstendig trygt å bruke. Og finnes dermed i mange tilskudd for økt mannlig libido.

Erythroxylum catuaba barke-ekstrakt

Dette er en ekstrakt som kommer fra Brasil hvor den har blitt brukt i flere århundre som en afrodisiakum. Det sies at ekstrakten fører til erotiske drømmer og lyster, og ikke minst sterkere ereksjoner. Topi indianerne har brukt catuaba-ekstrakten i flere århundre og har vært en godt bevart hemmelighet lenge. I tillegg til at catuaba bidrar til økt libido så kan den også bidra til økt velvære og bedre hukommelse.

Cuscuta chinensis

Denne kinesiske ingrediensen kan hjelpe mot tidlig utløsning og er effektiv afrodisiakum. I kalles den gjerne for Tu-Si-Zi og brukes ofte i Kina mot nyreproblemer. Cuscuta chinensis er en av de mest brukte urtene i Kina. Den inneholder mange typer flavonoider og sterke antioksidant-egenskaper. I tilskudd for penisforbedring så kan den bidra til bedre sædhelse – og bevegelighet.

Bispehue

Epimedium Sagittatum eller bispehue på norsk, brukes i de fleste tilskudd for økt mannlig libido. Amerikanere kaller den for Horny Goat Weed, et passende navn ettersom den bidrar til økt sexlyst. Opprinnelig kommer platen fra Kina og har blitt brukt i flere århundre av oldtidens kinesere.

Flere tilskudd for penisforbedring kombinerer ingrediensene over for best resultat. De beste tilskuddene for mannlig libido benytter naturlige, men effektive ingredienser. Akkurat som de vi har sett på ovenfor.