• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvem er penisforlengelse for?

Les videre om du vil vite om du er den ideal kandidat for penisforlengelse. Om du vil vite hvordan du kan få større penis og hvilken fordeler og ulemper det har? Det finnes mange forskjellige metoder for penisforlengelse, finn ut hva som passer deg best

Hva er Penis Piller?

Det mest vanlige penis forlengelse metode er penis piller brukt som kosttilskudd. F.eks. VigRX Plus er en ganske kjent penis pille som brukes til å øke størrelsen på penis, samtidig brukes det til å få lengre ereksjoner. VigRx Plus er naturlige midler som har blitt brukt av flere fornøyde menn.

Hvordan fungerer Penis Piller?

Penis utvidelse produkter er basert på samme prinsippet som muskelbygging for andre deler av kroppen din. Når vevet i corpus spongiosum og corpus cavernosa i penis er utsatt for strekk, mikro-tårer oppstår. Dette forenkler deretter ny cellevekst for å reparere disse tårene, det er samme metoden du bruker for å bygge muskler andre steder i kroppen.

Tenk på penis som en murvegg. Hvis du ble trukket fra hverandre kurs av murstein og deretter fylt rommet mellom med nye klosser, ville veggen din øke i størrelse. Ny cellevekst fungerer på samme måte i kroppen din, fylle områder med nye celler.

Penis Piller som VigRX inneholder ingredienser som åpner blodkarene i kjønnsorganene, og øker blodgjennomstrømningen i penisen. Økt blodomløp til penis vil føre til kraftigere og sterkere ereksjoner. Når blodkarene utvides, og mer blod strømmer til penis, vil kroppen fra naturens side reagere ved å fremme vev utvidelse i kjønnsorganet.

Det finnes utallige eksempler på kroppens fantastiske evne til å strekke seg og vokse. Din penis er ikke annerledes. Denne nye cellevekst betyr økt penis lengde og økt penis omkrets.

Penis Piller

Penis piller som VigRX Plus er en ganske kjent penis pille for å øke størrelse og oppnå lengre ereksjoner. Det fungerer bedre når det brukes med øvelser eller andre enheter. VigRX Plus fremmer blodtilførselen til penis, kan også til bedre og lengre ereksjon.

VigRX Plus inneholder potente vitenskapelig testede afrodisiakum-konsentrater fra Kina, Europa og Sør-Amerika. Denne nøyaktige blandingen av ingredienser er med å danne disse meget potente pillene som stimulerer seksuell aktivitet.

Hva er fordel og ulemper med penisforlengelse?

Det er mange fordelene med større penis. Det er den åpenbare fysiske fordeler med en større penis, men det er psykologiske fordeler også. Større penis kan føre til økt selvtillit, inn og ut av soverommet. Ikke minst vil utholdenhet i soverommet øke, spesielt for de som bruker penis piller. Man kan også oppnå sterkere og mer langvarige ereksjoner. VigRX er et av de mest ettertraktede naturlige penisforstørrende produkt på markedet

De fleste metoder er ikke umiddelbar, det kan ta god tid før du ser effektene. Bruke apparater eller piller for å oppnå større penis krever motivasjon og tålmodighet. Noen ser effekter tidligere enn andre. Noe metoder kan være ganske dyrt, men også effektivt. Siden penis piller som VigRX ikke inneholder reseptbelagte ingredienser, og er 0 naturlig, vil bruk av disse pillene trolig ikke gi noe bivirkninger.

Hvem er penisforlengelse for?

Den gjennomsnittlige penis måler et sted mellom 8 cm – 18 cm, og mindre når den ikke er oppreist. Under ereksjon kan de være mellom 13 – 18 cm. En penis er regnet som unormalt liten hvis den måler mindre enn ca. 7 cm under ereksjon, da kalles det micropenis. Føler deg at du har en liten penis? Er du bekymret at det vil påvirke din forhold til din partner? Påvirker det din selvtillit? Da kan du benytte deg av penisforlengelses metoder. Naturlige penis piller som VigRX Plus inneholder naturlige ingredienser og er kanskje det beste å begynne med hvis du er nybegynner. Med VigRX Plus oppnår du ikke bare større penis men også lengre ereksjoner. Det finnes mange andre penisforlengelse metoder som vakuumpumpe som også kan prøves .