• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvor Trygg og Effektiv er Penis Piller?

Det finnes mange produkter på markedet for penis forlengelse, alt fra piller som VigRX Plus, forskjellige Penis Pumper og streching apparater for penis osv. Disse er ikke vanskelige å finne. Du finner ut mye om dem på nettet, menns magasiner og radio. Mange av de frister gjerne å prøve, spesielt når det hevdes at du kan øke størrelsen på din penis.

Hva er normale penis størrelse?

Mange menn bekymrer seg og frykter at deres penis er for liten, spesielt for å tilfredsstille deres partner under samleie. Men studie viser at de fleste menn som tror deres peniser er for liten faktisk har en normal penis størrelse. Den gjennomsnittlige penis måler et sted mellom 8 cm – 18 cm, og mindre når den ikke er oppreist. Under ereksjon kan de være mellom 13 – 18 cm. En penis er regnet som unormalt liten hvis den måler mindre enn ca 7 cm under ereksjon, da kalles det micropenis. Piller som VigRX Plus hevder at det kan hjelpe å oppnå en øking av penis etter 3 måneds bruk. Men er VigRX Plus trygg og effektive å bruke for å oppnå større penis?

Hvilke penisforlengelse metoder finnes det?

Det finnes mange forskjellige metoder penisforlengelse, og ikke bare piller. Mange av dem har vist seg til å være ganske effektive samtidig trygg å bruke. Det finnes alt fra vakuumpumper, stretching og piller som VigRX Plus.

Vakuumpumper: bruker vakuum trykk til å forstørre penisen.

Du bare fyller pumpen med vann og deretter plassere din penis i pumpen og trykk røret tett inntil kroppen for å gjøre det lufttett. Deretter øker blodstrømmen til svamplegemet i penis . Jo mer blod som drives i disse kamrene , desto større blir penis. Det finnes mange kjente effektive penis pumper som Bathmate

Stretching Stretching består av å feste en båre eller extender-enhet til penis. Disse enhetene bruker trekkraft på penis. Et par små studier har rapportert økninger på rundt 1-2 cm i lengde kan oppnås med disse enhetene. Men denne undersøkelsen er ikke er av høy kvalitet og mer grundige undersøkelser er nødvendig før denne teknikk kan anses trygt og effektivt.

Piller Sist men ikke minst er piller. Det finnes mange effektive piller på markedet for å øke penis lengden. VigRx Plus er en av de mest kjente. VigRX Plus er det kraftigste tilskuddet for menn på markedet. Supplementet er et naturlig kosttilskudd, designet for å forstørre penis, gi økt ereksjon og motvirke nedsatt sexlyst. Mer enn 30.000 eksemplarer av den originale versjonen VigRX har blitt distribuert, og er nå endelig tilgjengelig i Norge. Ekstra ingredienser i denne nye og forbedret versjonen gir deg muligheten til å oppnå dine mål fortere!

Hva er penis piller som VigRX Plus?

VigRx Plus er et 100 % naturlig produkt som er laget for å markedsføre seksuell utholdenhet og styrke, samt øke seksuelle utholdenhet. Mange men har prøvd det og har hatt gode resultater. produktet har vært tilgjengelig siden 2001

Vigrx Plus består av en unik formel som inneholder annet enn alle naturlige ingredienser med ingen bivirkninger. Den også klinisk testet

Hvor trygt er det å bruke Penis Piller?

Mange bruker penis piller som VigRX plus til å oppnå større penis og dermed bedre sexliv. Piller må brukes minst 3 måneder får å oppnå beste resultater, men noen gang hevdes det at du må forsette å bruke produktet for å opprettholde resultatet.

Siden noen piller, som for eksempel VigRX Plus kun inneholder naturlige ingredienser heves det trygt å bruke og mange har det også vært effektivt. Mange undersøkelser har også hevdet at VigRX Plus har effektiv middel til å forlengere penis på, i alle fall mye tryggere og billigere enn kirurgi.

Så er Penis piller trygg? Det mange menn som har brukt det over flere år. Piller som VigRX plus har hjulpet flere med å få selvtilliten tilbake på soverommet. Det bidrar til bedre og lengre ereksjoner. Og alt dette ved bruk av kun naturlige ingredienser som i VigRX plus. Ved å følge bruks anvisning på pakken og bruke riktig mengde til riktig til vil penis piller som VigRX både være effektiv og trygg.

Les mer om hvorda du kan øke effekten av penis piller her