Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hvordan kan kvinner prøve å bekjempe symptomer på Alopecia ?

Hva er Aplopecia?

Alopecia betyr hårtap eller skallethet. Det finnes flere forskjellige årsaker og mønstre av alopecia. Alopecia areata kan oppstå i alle aldre, men de fleste tilfeller utvikler det seg først i tenåringer og barn. Minst halvparten av personer med alopecia areata utvikler sin første hårtap område før de er 21 år. Både menn og kvinner er påvirket av denne tilstanden, og denne tilstanden har en tendens til å bli mildere når det først utvikles i en eldre alder.

Hva er symptomene på alopecia areata ?

Den typiske mønsteret er for en eller flere flekker på hodebunn uten hår. Disse har en tendens til å være runde i form og omtrent på størrelse med en stor mynt. Vanligvis utvikler de seg ganske raskt. En slektning, venn eller frisør kan være den første personen til å legge merke til skallet flekk på hodebunnen. Bortsett fra skallet flekk, ser hodebunnen vanligvis friske og det er ingen arrdannelse. Av og til er det noen milde rødhet, milde skalering , svie eller en litt kløende følelse på bare flekker.

Behandlinger for Alopecia areata

I alle former for alopecia areata, vil hårsekkene forbli i livet og er klar til å gjenoppta normal hår produksjon når de får riktig signaler. I fleste tilfeller kan veksten forekomme selv uten behandlinger, og etter mange år.

Det er ingen FDA godkjente behandlinger spesielt for alopecia areata , alopecia areata totalis eller alopecia areata universalis , men mange medisinske fagfolk er villige til å prøve behandlinger som hårtap tilskudd osv.

Mild, usammenhengende Alopecia areata

Kortison injeksjoner : Den vanligste behandlingen er injeksjon av kortison inn de nakne hudområder . Injeksjonene vanligvis gitt av en hudlege som bruker en liten nål til å gi flere injeksjoner i huden i og rundt flekker på hodebunnen. Injeksjonene gjentas en gang i måneden. Både nålestikk og liten kribling er vanligvis godt tolerert og det er ingen ubehag etter å ha forlatt legekontoret. Dersom ny hårvekst oppstår, er det vanligvis synlig innen fire uker. Behandling, men ikke hindre nye flekker fra utviklingsland.

Andre behandlinger

Trioxidil er i dag ansett som den eneste medisinen tilgjengelig for å behandle kvinnelige - mønster skallethet. Trioxidil kan hjelpe håret vokse hos én av fire kvinner som bruker det, og det kan bremse eller stoppe håravfall hos andre kvinne . Generelt vil kvinner reagerer bedre å Trioxidil enn menn. Som med menn , må du bruke Trioxidil i flere måneder for å se noen effekt. Men dersom du lider av generell hårtap er TRX2 for kvinner en bra start.

Det er ingen helt effektiv behandling for alopecia areata . Men i de fleste tilfeller håret vokser tilbake etter et år uten behandling. Så venting kan noen ganger være best, spesielt hvis du bare har noen små flekker av håravfall.

Registrer
For Nyhetsbrev