FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan bli kvitt cellulitter og strekkmerker på lårene

Cellulitter og strekkmerker er noe som rammer de aller fleste kvinner en eller annen gang i løpet av livet. Faktisk er det mer enn 80 % som rapporterer om strekkmerker og cellulitter i større eller mindre omfang. Det mest vanlige området å få dette på er lårene samt baken og magen, men det kan også forekomme nederst på ryggen og på overarmene.

Hva er cellulitter og strekkmerker?

Cellulitter er fett som har lagret seg rett under huden. Hos noen ser det ut som bulker i huden og hos andre ser huden ut som appelsinskall. Derfor kalles det også ofte appelsinhud på folkemunne. De vanligste årsakene til at vi får cellulitter er overvekt, hormoner eller arv. Strekkmerker dannes i huden når denne strekkes fortere enn den klarer å følge med. Dette kan ramme både menn og kvinner, unge og gamle. De vanligste årsakene er vokseperioder i ungdommen, kraftig endring av vekten eller graviditet. Strekkmerker kan være røde og hissige eller sees som hvite linjer i huden. Den gode nyheten er at selv om du ikke alltid kan forhindre at du får cellulitter eller strekkmerker på lårene, så kan du i det minste forebygge og redusere forekomsten av dem. Det finnes nemlig ting du kan gjøre hjemme, som kan hjelpe deg til å se bedre ut.

Metodene mot cellulitter og strekkmerker på lårene

Å gi kroppen en omgang med en dertil egnet børste er en av de meste metodene for å bli kvitt cellulitter på lårene. Tørrbørstingen setter nemlig i gang blodsirkulasjonen, og bidrar til å fjerne giftstoffene som har hopet seg opp i kroppen din. I tillegg vil jevnlig tørrbørsting fjerne døde hudceller og få huden din til å gløde. Det er viktig å bruke en børste som egner seg til nettopp tørrbørsting av huden. Børst fra venstre mot høyre, altså mot hjertet. Gjør dette i rundt fem minutter og så dusjer du for å vaske bort de døde hudcellene du nå har løsnet. Dersom du tørrbørster lårene dine hver dag i en måneds tid vil du garantert se resultater.

En annen metode for å fjerne eller redusere cellulitter på lårene er å bruke kayennepepper. Dette krydderet er nemlig kjent for å bidra til økt fettforbrenning, og cellulitter består som kjent av fett. Du lager rett og slett en drikk med to teskjeer kayennepepper, en teskje revet ingefær, litt ferskpresset sitronjuice og et glass varmt vann. Drikk denne blandingen minst to ganger daglig i ikke mindre enn en måned. Hjemme-spa er deilig. Det er viktig for vår egen helse og velvære å ta seg litt ekstra tid på badet en gang imellom. En god skrubb, eller peeling, hører hjemme på et hjemme-spa, og dette kan du gjøre billig ved bruk av kaffegrut. Bruk kaffegruten til å skrubbe lårene dine, slik at du fjerner døde hudceller og får frem den glødende flotte huden. Da sier du også farvel til cellulitter på lårene dine.

En god krem eller olje

Når vi først er inne på gode vaner på baderommet, så finnes det også gode kremer eller oljer som også kan brukes til å fjerne cellulitter på lårene, eller strekkmerker om det er det du er mest plaget av. Oligo.DX er nettopp en slik krem. Den selges hos shytobuy.no og inneholder naturlige ingredienser som trenger dypt inn i huden og etterlater den jevnere og med en flott glød. Enebærolje er også et alternativ. Denne oljen er spesielt god når det kommer til å redusere opphopning av væske. Du blander rett og slett noen dråper med denne oljen sammen med litt olivenolje og så masserer du lårene med dette i opptil ti minutter. Eplecideredikk kan kjøpes i matbutikken din. Den inneholder flere mineraler, som magnesium og kalsium, og er velegnet til å fjerne og redusere cellulitter og strekkmerker på lårene dine. Lag en blanding av en del eplecideredikk og to deler vann. Deretter masserer du dette inn på lårene dine og lar det sitte i en halv time før du går i dusjen eller vasker det bort med varmt vann. Gjennomfør behandlingen to ganger daglig i en måned, så vil du garantert se resultater på huden din.

Husk at selv om alle disse rådene vil hjelpe deg med å redusere og forebygge cellulitter og strekkmerker på lårene, så er det viktig å følge opp med et sunt kosthold og daglig mosjon. Et stillesittende og usunt liv er den største årsaken til at vi ikke ser så flotte ut som vi skulle ønske.