• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan bli kvitt uønsket hår for alltid

Det er flere grunner til at spesielt kvinner ønsker å vurdere permanent hårfjerning. Flere liker ikke noen av de mer midlertidige metoder for hårfjerning , for eksempel barbering , mens andre bare vil ha mindre vedlikehold av kroppshår.

Det finnes noen alternativer for permanent hårfjerning. Det beste alternativet er avhengig av hvilket område av kroppen du vil ha håret fjernet fra og hva budsjettet ditt er. De vanligste områdene der folk ber om permanent hårfjerning er ansikt, ben, kjønnsområder og armhulene. Det finnes flere gode produkter som Silk´n Motion for å gjerne hår.

Trinn 1

Diskuter elektrolyse med legen din. Denne metoden har fungert for mange, flere økter produserer permanent håravfall. I denne prosess blir en liten lys innsatt i en hårsekken , og et lys puls blir levert til hårroten . Elektrolyse er best for små områder av hårfjerning. Kostnaden for elektrolyse er vanligvis belastet per time , og den beregnede kostnaden kan være alt for dyrt. Men det selge flere gode laser hårfjerning som kan brukes hjemme. Det beste at du betaler kun en gang for apparatet, ulik hudpleiesalonger hvor du må betale dyrt for hver behandling

Trinn 2

Dette er dyrt, men er regnet for å være en av de mest effektive metodene for permanent hårfjerning , og kan brukes på noen del av kroppen din. Kostnaden for laser hårfjerning varierer, og kreves flere behandlings økter ; tre eller fire økter kan være nødvendig . Store områder kan gjøres i en sessjon som på ben. Etter laser hårfjerning , vil noen har irritasjon eller rødhet på området. Isposer etterpå kan hjelpe med dette problemet. Noen kan trenge å gå tilbake for flere økter , og laser hårfjerning er ikke effektiv på alle personer som gjennomgår behandling. Men det anbefales derfor å kjøpe gode FDA godkjente laser hårfjernings apparater for hjemmebruk for å spare både penger og tid.

Trinn 3

Flere ønsker å bli kvitt håret på ansiktet som kan være pinlig for kvinner. De nye laser hårfjerning, som Silk´n Flas& Go er perfekt for både ansikt og kropp.