• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan bruke penispumpe?

Hvis du vurderer å kjøpe en penispumpe, bør du lese denne artikkelen for å få en idé om hvordan en penis pumpe fungerer, og hva du bør være på utkikk etter før, under og etter hver penispumpe økt.

Penis pumpe er en form for penisforlengelse øvelse som er populære, men ofte misforstått. I denne artikkelen vil vi informere deg om ulike typer pumper, fysikken bak penispumper, og hvordan du kan ta en informert beslutning om kjøpe den rette penispumpen for deg.

Penispumpe er et veldig unikt apparat som er veldig lett å håndtere. Dersom man bruker pumpen flere ganger så kan det bli et effektivt verktøy i en langvarig forstørrelse av penisen. Det finnes mange merker og typer utstyr på markedet. Noen er av bedre kvalitet og effekt enn andre.

Uavhengig av type eller stil, er konseptet ganske enkelt: et vakuum dannes når luften er fjernet fra sylinderen, slik at penisen ekspanderer for å fylle dette tomrommet. Når den blir brukt over en lengre periode i flere år med konsekvent bruk, kan langvarig penis utvidelse kan oppnås.

De ulike komponentene av en penispumpe

Når man henviser til en penis pumpe, snakker man ofte om hele penispumpe apparatet, men faktisk består den av to deler: sylinderen (bedre kjent som «rør») og en vakuumpumpe.

En "enkel fase" eller en rett sylinder består av et enkelt stykke av slangen. Denne type sylinder brukes bare for pumping av penis. Størrelsene på sylindrene kan være fra så lite som 4 cm i diameter til så store som 10 cm i diameter. De fleste produsenter produserer vanligvis sylindre på 22,5 cm i lengde, men tilpassede lengder er også tilgjengelig.

Uavhengig av type og stil pumpe du bruker, er det sterkt anbefalt at pumpen kommer med en trykkmåler for å måle trykknivået. På grunn av involvert fysikk, må trykknivået måles nøye mens du pumper, så du ikke pumper for mye og øker presset, fordi det kan forårsake alvorlig og/eller langvarig skade.

Brukervennlighet

Pumping er ganske forskjellig fra alle andre penis utvidelse øvelser, siden penispumpe gjennomfører en "inside-out" øvelse, mens nesten hver andre penis utvidelse øvelse er gjort i en "outside-in" metode. Før du begynner med din penis pumping, kan du lese her hva som skjer med din penis under pumping.

Når luften trekkes ut, er det et vakuum i sylinderen, slik at penisen vil øke i størrelse i et forsøk på å fylle tomrommet. Hevelsen er utvidelsen av: hud, blodkar, corpus cavernosa (CC), corpus spongiosum (CS), tunica, som skaper strekk av den lymfatiske væsken. Vakuum skaper også press på leddbånd, noe som bidrar til langvarig penis utvidelse.

En av fordelene med penis pumping er at ekspansjonen fortsetter, trykket øker for å "fylle tomrommet". Ved pumping, må du passe på å måle trykknivået av penis for å sikre at ingen skade er gjort.

Her ligger faren - etter flere penispumpe økter er blitt fullført, vil du til slutt bli vant til følelsen av vakuum. Du kan miste følelsen av vakuum effekten pumpen har. Den naturlige tendens er å øke presset for å føle trekk og utvidelse, men dette bør unngås!

Trykket måles i centimeter av kvikksølv, trykk-nivået er vanligvis mellom 0 i.Hg og 14 i.Hg - enten du "føler" det eller ikke. Pumping ved høyt trykk eller for lenge er ikke anbefalt i det hele tatt. Fordi ved over-pumping kan forårsake smertefulle blemmer, sprukket blodkar, og i noen tilfeller permanent ED (erektil dysfunksjon).

Hvis du føler smerte, bør du stoppe umiddelbart. Penis pumping bør aldri være smertefullt.

Kjøpe en penis pumpe

Sammen med sunn fornuft, gir du omsorg for å sikre at godt og pålitelig utstyr brukes. Uttrykket "you get what you pay" passer absolutt penis pumping. Billige penis pumper vil definitivt få deg pumpet, men til slutt vil de bli ødelagte og kan forårsake alvorlig skade.

På ShytoBuy har vi bare penis pumper av høyeste kvalitet, vi har sikret oss et valg som gjør at du velger en pumpe akkurat i henhold til dine behov. Blant andre produkter fra Bathmate er utrolig populært og vitner om høy kvalitet. Se våre Bathmate Hydromax Xtreme X40 her.

Oppnå ønskede resultater med penis pumping

Siden alle pumper har samme prinsipp, vil ikke alle penis pumper gi ønsket resultat. Du må velge riktig type penispumpe avhengig av hva du ønsker å oppnå.

For mer lengde, bruk en sylinder som passer din oppreist omkrets. Horisontal utvidelse er hurtig i løpet av sesjonen, og vakuumet blir overført langs lengden av basen og leddbånd. Vær forsiktig! En stor del av trykket vil være nedfor mange, noe som kan øke trykke ved blæren.