• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan få de perfekte øyenbryn

Å nappe øyebrynene er en kunst som ikke alle behersker. Det mye du må passe på, alt fra farge, form og dessuten hyppighet på nappingen. Heldigvis finnes det produkter som Wunderbrow som kan rette på feil og som hjelper deg å få flott øyebryn.

Mange former brynene feil, unngå disse brynstabbe. Et passende par øyebryn er viktig for å få et vakkert ansikt. Øyebryn rammer inn øynene og er en naturlig blikk fanger. Derfor er det viktig å ha skreddersydde bryn som passer ditt ansikt. Uheldigvis er det mange som følger en brynstrend som egentlig ikke passer med ansiktsformen. Men ved å unngå visse tabber kan du lett forme brynene med wunderbrow og få de perfekte øyenbrynene.

Feil øyebrynsfarge

Det er ikke tilfeldig hvilken farge du bør ha på øyebrynene. Mange tror at øyenbrynsfargen skal være lik hårfargen. Det er delvis sant, ettersom en nyanse mørkere eller lysere farge på øyebrynene er mer flatterende. Hvis du for eksempel har kastanjebrunt hår så kan en litt lysere brunfarge passe deg. Eller hvis du har veldig lyst blondt hår kan en mørkere blondfarge være midt i blinken. Produkter som Wunderbrow kommer i flere nyanser slik at det er lett å finne riktig farge. I tillegg kan du variere fargen, spesielt hvis du skal farge håret. Ta deg god tid til å finne riktig farge, fordi det gjør en stor forskjell for utseende.

Bruk vanlige speil

Speil er utseendets beste venn, men av og til forteller de ikke helt sannheten. Spesielt dersom du bruker forstørrelsesglass. Bruk heller vanlig speil når du plukker brynene og med så mye naturlig lys som mulig. Det er fort gjort å overplukke brynene når du bruker speil som forstørrer. Naturlig lys gjør det også lettere å se hvilke av Wunderbrow fargenyanser som passer deg best.

Form brynene etter en dusj

Å plukke brynene kan være litt smertefylt. Men hvis du plukker dem etter at du tatt en varm dusj så gjør det mindre vondt. Varmen åpner nemlig porene og gjør at hårfolliklene glir lettere ut. I tillegg reduserer dette rødhet og irritasjon. Da blir det også mer lettere å ta på Wunderbrow eller annen sminke for øyenbryn.

For mye napping

Det er lett å nappe for mye øyebryn. Det anbefales ikke å nappe øyebrynene hver dag. Det tar litt tid før hår vokser ut igjen, så en til to uker mellom napping er som regel greit. Selv om produkter som Wunderbrow kan gjøre brynene formfulle, så er effekten begrenset hvis du har nesten nappet hele øyenbrynene.

Unngå hudkrem på øyebrynene

Med mindre det er en spesiell krem beregnet for øyebrynene, slik som Wunderbrow øyesminke produkter, skal du ha helst unngå å påføre hudprodukter på brynene. Wunderbrow og andre sminkeprodukter fungerer best dersom de påføres alene. Da varer f.eks. fargene til Wunderbrow lengre uten at de blir ujevne utover dagen. Hvis du påfører krem på øyenbrynene så kan du også hemme hårveksten eller i verste fall forårsake hårtap fra brynene

Stensiler passer ikke for alle

Mange liker å bruke stensiler for da kan du raskt og enkelt forme brynene. Men øyebrynenes fasong og farge må avgjøres fra person til person. Det finnes ingen stensil som passer for alle. Derfor er det bedre å former dem etter ditt ansiktsform og f.eks. farge dem med en av Wunderbrow sine fire fargenyanser. Det er også lurt å eksperimentere litt med Wunderbrow fargene for å finne riktig nyanse.

Helt like øyebryn

Er ikke nødvendig. Vi har alle lest om at symmetri skaper de vakreste ansiktene. Men nå er det jo slik at ikke alle fjes er symmetriske. Selv de mest vakreste Hollywood-stjernene har ikke 100% symmetrisk ansikt. Derfor bør du prøve deg frem. Napp brynene trinn for trinn til du ser hva som passer best med ansiktet ditt. Deretter velger du en flatterende farge fra f.eks. Wunderbrow sine fire fargenyanser.

Feilplassering av buen

Et av de viktigste tingene når du former brynene er buen. Igjen så er det avhengig av ditt ansikt hva som passer best. En lur måte for å finne riktig bueform er å sjekke hvordan modeller gjør det. Buen bør helst være tykkere ytterst og smalere jo lengre den kommer inn mot buen. Det er ikke så farlig hvis det ikke blir perfekt med en gang. Du kan alltid endre form og tykkelse med f.eks. Wunderbrow.

Perfeksjon i de små detaljene

Når du napper øyebrynene må du ikke glemme babyhår. Disse fine hårstråene er nesten usynlige, men det er lurt å nappe dem bort. Da blir øyenbrynene mer definerte og hvis du bruker Wunderbrow så blir fargenyansen også mer flatterende. Sist, men ikke minst bør du investere i gode pinsett og kvalitetssminke for øyebrynene, slik som Wunderbrow.