FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan fungerer IPL Laser hårfjerning

Virker IPL laser hårfjerning, er det smertefullt, og hvordan er det sammenlignet med andre laser hårfjerning ?

I denne artikkelen svarer vi på noen av brenne hårfjerning spørsmålene, med hjelp av eksperter, håper vi å klar gjøre spørsmålene om IPL vs. Laser hårfjernings behandlinger.

Hva er IPL?

IPL står for intens pulset lys, og det er en form for lysterapi, brukes til ulike dermatologiske prosedyrer inkludert hårfjerning.

Så hva er forskjellen mellom IPL og laser hårfjerning teknologi?

I motsetning til laser behandlinger, som har bare én bestemt bølgelengde som sendes ut fra dioden avhengig av hva du målretter, har IPL flere bølgelengder (alt mellom 500 og 1200 nanometer) som fordelt i huden.

Som med alle lette baserte behandlinger, IPL virker ved å sende ut en bølgelengde inn i huden, noe som i tilfelle av hårfjerning er rettet mot pigmenter. Det fungerer på samme måte som at svarte klær absorberer varmen på en varm dag, mens i kontra vil hvite klær gjenspeile det, det sier laser spesialist Debbie Thomas. ”Lyset blir absorbert av pigmentet i håret. Den blir raskt til varme som dreper de voksende cellene som gjør håret," Thomas tilføyer.

Hår må være i livet for at denne behandlingen skal fungere, med det menes det at håret må ha rot slik at når du trekker ut et hår og det har det lille gelé rundt det, det er en av de 20 - 40 prosent av levende hår på din kropp. Hvis du trekker det ut og det ikke har rot, er det et dødt hår som kan bo på huden din i opptil tre uker. Det er derfor du trenger å ha opp til 12 behandlinger av laser hårfjerning for å fange alle hårene i deres levesyklus. "

Det sies også at IPL er mindre effektiv på lysere hudtyper, men det betyr bare at dersom du har lysere hud eller hår så kreves det flere behandlinger enn vanlig.

Hvordan fungerer IPL og laser hårfjerning?

I motsetning til laser behandlinger, som avgir en bestemt bølgelengde , fungerer IPL som en flash - lampe , som sender ut spredte bølgelengder av lys, noe som gjør IPL svært målrettet. Det betyr også at det påvirker pigment i huden din også, så IPL fungerer raskest for de med lys hud og mørkt hår.

Dr. Patrick Bowler, laser ekspert og direktør for Courthouse klinikk sier at det flotte med laser er at du spesifikt kan sette dem opp, tilpasse nanometer av bølgelengder for å målrette en eksakt pigment. For eksempel vet vi at brunt hår blir ødelagt ved 800 nanometer.

Er laserbehandling smertefullt?

Ikke i det hele tatt. " Laser føles som å bli knipset med en varm strikk ", forklarer Thomas , men det varierer fra laser til laser. De fleste eksperter er også enige om at laser er betydelig mindre smertefullt enn IPL.

De fleste moderne lasermaskiner har også kommet med en kjølevifte for å redusere smerte , mens noe laser, inkludert, er tilnærmet smertefri. Du kan få midlertidig rødhet og varme, men det er kun midlertidig.

Hvordan kan jeg får håret fjernet med laser?

Det beste nå er at du ikke lenger trenger å gå til dyre salonger og betale hver gang du foretar laser hårfjernings behandling. Silk´n Flash&Go er FDA-godkjent laser behandling som er godkjent for hjemmebruk. Denne fungerer på HPL-teknologi som står for ”home pulsed light”, som effektiv fjerner hår permanent.

Silk´n har mange godkjente og effektive produkter for laserhårfjernings behandling.