Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hvordan gi volum til håret

Er håret ditt slapp og tynn? Ønsker du å få mer volum i håret ditt? Flere som sliter med tynn og slapp hår. I denne artikkelen skal vi se på noe få tips og triks som du kan gjør for å gi mer volum til tynt hår.

Ha kort hår:

Jo lengre håret blir, jo mer presser det på roten. Når det er tynget ned, vil det være vanskelig får håret tid å stå opp og se full med volum ut. Derimot dersom du går for en kortere hår vil du legge mindre belastning på røttene dine, og du vil maksimere volumet du kan få.

Gå mot strømmen

Finne ut hvilken retning håret ligger flatt, og deretter style det i motsatt retning. Dette vil skape løft ved røttene, fordi håret fortsatt prøver å gå den andre veien.

Dette fungerer best hvis du koble den med styling produkter ment for å øke løfte ved røttene og holde håret på plass. En grunnleggende --> hår mousse er et godt sted å begynne.

Så, for eksempel, føn håret slik at det kommer til venstre. Når det er tørt, kam og style den til høyre. Øyeblikkelig løft med nesten ingen innsats!

Krøll håret ditt

Krølle håret kan gi mye volum til håret ditt. Du kan bruke en grunnleggende krølltang og hårprodukter å få og beholde krøller i håret for en dag eller to. Når du lager krøller, bruker utadvendte bølger. Disse vil trekke øyet bort fra midten av ansiktet ditt, noe som gir håret mer volum.

Gjør side skille

I stedet for avskjed håret på midten, del håret langt til den ene eller den andre siden. Dette vil doble volumet ved den viktigste delen av håret, slik at det ser ganske full ut. Den andre siden er ment å se mindre ut i denne stilen.

Tenk på å ha flere lag

Vurder å eksperimentere med flere lag (layers). Det er mye uenighet om hvorvidt lagene hjelper eller hindre når det gjelder å gjøre håret ditt ser mer full og stort ut. Det ser ut til å hjelpe for noen, og gjøre problemet mye verre for andre. Du må bare prøve det ut selv og se hvordan det ser ut på deg.

Andre metoder for å få mer volum i håret

Backcomb

Skill håret inn i fire lag som starter på kronen og flytte ned til halsen ( fest hver del med klemme ). Hvis du vil at bare et lite løft , kan du gjøre bare gre bakover til de øvre lag av håret ditt. Dette kan spare litt tid. Bruk en god hårspray og kam håret bakover.

Krepp håret ditt

Del håret opp i så lager. Ved hjelp av en separere håret inn i tre lag som går fra toppen av hodet ned til halsen . Fest hver del til hodet med klips for å holde den på plass. Bruk en god kreppe tang til a lage mer volum for håret ditt.

Bruk av produkter

Bruk gode hårpleie produkter dersom du har tynt hår. Noen sjampo etterlate en masse rester, noe som kan veie håret ned . Bruk en HairGenesis sjampo for tynt hår, da dette vil forlate så lite rester som mulig og hjelpe tilbake hårets naturlige volum.

Registrer
For Nyhetsbrev