Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hvordan komme i bedre form og humør

Enten du ønsker å ha mer energi til å gå gjennom alle dine arbeider og oppgaver eller komme i bedre humør og få en fredelig søvn, her er de beste treningsøkter for din mentalitet. Bonus: Du får strammere rumpe, mage og armer.

Trening bidrar ikke kun til vekttap, men studier viser at treninger, selv korte økter kan ha store effekter på ditt humør. Trening bidrar til å øke og vedlikeholde energien i kroppen, og føle deg mye lykkeligere og få bedre søvn. Under kan du lese om hvordan du kan få finne løsning på noe av de mest vanlige problemer.

Øke Energi

Problem: Klokken er 15:00, du doser av på skrivebordet.

Løsning: Bare ved å stå opp øker du blodsirkulasjonen og energigivende oksygen til hjernen. Etter å ha gått raskt i noen få minutter, blir hele kroppen, inkludert mentalt trøtthet mer engasjert. Du trenger ikke engang til å arbeide opp en svette, sier Robert E. Thayer , professor i psykologi ved California State University Long Beach og forfatter av Calm Energy: Hvordan folk regulere humøret med mat og trening. I en av Thayers studier, personen som gikk for en rask 10 - minutters spasertur eller spiste en skjokolade. Personen som gikk for spasertur økte energi i opptil to timer, mens personen som spise sjokolade så deres umiddelbar energi økning falt innen en time - og etter to timer var den personen enda mer trøtt enn før.

Prøv dette: Når du har litt mer tid anbefales det av de fleste personlig trener at du prøver krets trening.

  • 10 ganger på hoppe tau
  • 8 push-ups
  • 12 sit-ups

oppgradere til 20 sekunder etter hvert

  • 20 ganger på hoppe tau
  • 10 push-ups
  • Designet for å forbedre din størrelse og seksuell ytelse
  • 15 sit-ups

Forsett å øke aktiviteten i minst 15 minutter. Ikke press deg selv for mer enn 30, fordi - ideen er å få energi, ikke bli utslitt.

Disse treningsøkter er å friske opp tankene og få energi. De fleste som ønsker å gå ned i vekt har lengre and vanskeligere treningsøkter enn dette. Grønn Kaffebønner blir brukt av mange for å bidra til vekttap samtidig ta nytte av alle de gode ingredienser som inneholder i grønne kaffebønner. De er rike på og produktet hjelper deg med å styrke stoffskiftet og få økt energi.

ShytoBuy.no selger også mange andre naturlige vekttap tabletter.

Bonus: Uansett hvilken trening du velger, gjør det ute hvis det er mulig. Forskning har vist at en identisk trening vil gi en mer betydelig energi når det er gjort utendørs enn innendørs.

Kom i bedre humør

Problem: Det har vært et par uker, og du føler at humøret ditt er fortsatt nede.

Løsning: Selv korte økter av øvelsen (igjen, vi snakker om 10 minutter) kan heve serotonin og noradrenalin nivåer i hjernen som svinge opp humøret, mens langsiktige trening regimer har vist seg en sammenlignes med reseptbelagte antidepressiv medikamenter.

En spesielt studie, publisert i Archives of Internal Medicine, fant at folk som lider av klinisk depresjon som gjorde trening - turgåing, jogging, eller sykling i 30 minutter, tre ganger i uken - for fire måneder rapportert økning av å føle seg lykkeligere og mer selvtillit på linje med dem som hadde tatt medikament Zoloft for samme periode. Og trening med musikk eller en venn har også vist seg å forsterke den antidepressive effekten av trening.

Prøv dette: Bevegelser som er bokstavelig talt oppløftende er har mer sannsynlighet til å øke pulsen og humøret ditt, sier Duke, som liker å ta klienter gjennom en rekke hoppe knebøy når de er under dårlig humør. Begynn med squats - dyp knebøy posisjon - med armene strukket ut foran kroppen deg, og deretter hoppe så høyt du kan. Etter å ha gjort dem, er det vanskelig å føle seg maktesløse lenger.

Få bedre søvn

Problem: Du prøver å få åtte timer, men klarer ikke å sove i strekk?

Løsning: Enhver type aerob trening er bra for å forbedre lengden og dybden av søvn, " sier James B. Maas , Ph.D. professor i psykologi ved Cornell University og forfatter av Power Sleep, som anbefaler 30 minutter av hjerte - pumping aktivitet mellom 5 og 7 på kvelden. Hvis jobben din, sosialt liv, eller begge deler gjør dette umulig fleste dager, sørg for å unngå trening innen tre timer før leggetid. Du må gi din kroppstemperatur og alle systemene stimulert av trening tid til å kjøle seg ned, " sier Neil B. Kavey , Ph.D., direktør for Sleep Disorders Center ved Columbia - Presbyterian Medical Center.

Prøv dette: Den beste øvelsen for å gjøre før leggetid innebærer ingen bevegelse i det hele tatt. Ligg på gulvet, bøy knærne, og hvil leggene på sofaen. Slipp haken mot brystet , legg armene et par cm ut på sidene, og lukke øynene. Led seg selv gjennom en meditasjon økt før sengetid, sakte takk hver del av kroppen for alt den har gjort den dagen. Det høres kanskje rart ut, men mange studier har vist at det å uttrykke takknemlighet reduserer stress.

Registrer
For Nyhetsbrev