• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan øke effekten av Penis piller?

Det finnes mange ulike penis piller i markedet, men hvordan kan vi øke effekten av det? Virker disse penis piller for å oppnå større penis for alle menn? Hva kan menn gjøre, eller unngå å gjøre får å oppnå beste resultater av penis piller?

VigRX Plus - Hvordan fungerer det?

Det finnes mange penis piller på marked. Penisforlengelse piller som VigRX Plus som er mest kjent arbeider med å bedre blodtilførselen direkte til din penis. Penis består hovedsakelig av tre kamre. I seksuell opphisselse, sender hjernen blod til penis, fylle vevet i corpora cavernosa (penis kammer) til sin maksimale belastning. Penisforlengelse piller virker ved å øke lengde og omkrets av disse cellene som tillater dem til å holde mer blod. VigRX Plus skal bidra til en økning i størrelse. Med veksten av vev og mer blod inn i penis, vil penis størrelse vokse.

Hvor effektiv er penis piller?

Penisforlengelse piller kan hjelpe deg å oppnå en større penis? VigRX Plus er en penis pille som inneholder naturlige ingredienser. VigRX plus fikk en utmerket rangeringer av forbrukere og godkjent som de beste piller.

Vi vet at det er mange flere spekter av penisforstørrelse piller på markedet i dag. De fleste av dem fungerer på prinsippet om at deres naturlige ingredienser øke blodtilførselen til penis, og dermed øke sin størrelse. Du bør velge det som fungerer best for deg blandt de hundrevis av penis piller, VigRX Plus er kun en av dem.

Hvordan kan vi øke funksjonen av penis piller?

Ved å få kontroll på noen av våre dårlige vaner kan man øke effektiviteten og funksjonen av penis piller.

Røyking og VigRX Plus

En studie publisert i Journal of Urology fant at røyking fører til arteriell skader, noe som øker en manns risiko for total erektil dysfunksjon. Den gode nyheten er i følge undersøkelsen er at hvis menn slutter å røyke i 50-årene eller eldre redusere skadene. Videre viser undersøkelse at ereksjon i 10 impotente røykere (gjennomsnittsalder 49), merket de en 40% forbedring etter bare en røyk-fri dag.

Røyking øker en persons risiko for åreforkalkning (åreforkalkning) som kan redusere blodstrømmen i hele kroppen, inkludert til penis, som kan svekke en manns evne til å få ereksjon. Hvis du slutter å røyke kan det hjelpe noen menn helt eller delvis til å gjenopprette erektil funksjon.

Hvilken virkninger har din kroppsmasse på VigRX Plus?

Overvektige menn er i følge The American Urological Association (AUA), mer sannsynlig å ha ED. Å være overvektig øker en persons risiko for vaskulær sykdom, en kjent årsak til erektil dysfunksjon.

Heldigvis kan selv moderat vekttap kvitte deg med overflødig østrogen og sette sexlivet tilbake på sporet. En studie publisert i Journal of the American Medical Association fant at en tredjedel av klinisk overvektige menn med BMI 30 eller høyere med erektil dysfunksjon viste bedring etter å ha mistet 10 prosent av sin kroppsvekt

Stillesittende livsstil

Regelmessig trening kan redusere risikoen for ED, i henhold til AUA. Så for å oppnå bedre effekt av penis piller som VigRX Plus, oppretthold en riktig kroppsmasse.

Hvordan påvirker alkohol VigRX Plus?

Drikk med måte. Alkohol øker lysten til å ha sex, men reduserer evne til å utføre samleie.

Vi vet rutinen. Du har et par drinker, og alt fra tungen til tærne løsner opp. Alkohol har blitt like mye en del av samleie for noen mennesker. Det er ikke noe farlig med moderat drikking. Hvis moderat forbruk av alkohol reduserer angst, forsinker utløsning litt, da alkohol kan være en velsignelse.

Dessverre, kan alkohol også være den største fienden av din penis. Hvis du drikker for mye kan det skade funksjonen av din penis.

Undersøkelser viser at nesten 50 prosent av de kroniske alkoholikere har opplevde enten helt eller delvis impotens. De kortsiktige effektene synes å være basert på alkoholens beroligende virkning på sentralnervesystemet. Den langsiktige eller kroniske effekter er alvorlig nerveskader av den typen som kan redusere penis følsomhet og permanent svekke evnen til å få ereksjon. Derfor kan alkohol hindre effektivheten av piller som VigRX. Plus

Mye bruk av alkohol kan hemme erektil funksjon ved å forårsake en begrensning i blodstrømmen til penis og kan påvirke produksjonen av det mannlige hormonet testosteron, som påvirker sexlysten og ereksjon.

Påvirker stress og angst effekten av Penis piller?

Stress og angst kan også redusere virkning er av funksjonen til penis, detter i noe tilfellet ses som en ledende årsakene til midlertidige ED. For mye stress kan forhindre avslapning, noe som gjør det vanskelig å oppnå eller opprettholde en ereksjon. Mindre stress kan bety forbedret erektil funksjon.

Så hvordan kan man øke effektiviteten av penis piller?

For å øke effekten av penis piller som VigRX plus og redusere risiko av ereksjonssvikt må man redusere alkohol bruk, slutte å røyke eller redusere antall røyk, kontrollere kroppsmassen ved å delta i treninger og få kontroll på stress og angst. Ved å ha kontroll på alt dette vil bidra til å øke effekten av VigRX Plus.