• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan velge den rette shampoo

Velger du sjampo etter flaskens design, eller velger du en sjampo som passer for deg og ditt hår, slik som Revivogen shampoo? Å bruke feil type sjampo kan bidra til å skade håret ditt. Lurer du på hva du må tenke på når du skal velge riktig type Revivogen shampoo for din hårtype? Les videre

Hvordan er din hodebunn?

Du må vite hvordan hodebunnen din er, hvilken hårtype du har og hvilke effekter miljøet og omgivelsene har på håret ditt. En usunn hodebunn uten god pleie kan ikke gi håret ditt det som trengs for å fremme gode vekstvilkår. Derfor er det viktig å finne ut hvilken type hodebunn du har, før du velger hvilken Revivogen shampoo du skal benytte. Hodebunnen din kan være tørr, fet eller normal. Den påvirkes av årstidene, og om vinteren er det normalt med en tørrere hodebunn enn ellers. Derfor er det ikke gunstig å bruke den samme sjampoen gjennom hele året. Det er en av de vanligste feilene folk gjør når de skal velge sjampo for behandling av håravfall og daglig bruk.

Fet hodebunn

Bor du på et varmt og tropisk sted med høy fuktighet, så trenger du en sjampo som balanserer, øker volum eller som styrker håret ditt. Ligg unna sjampoer som tilfører fuktighet. Et godt tips til deg med fet hodebunn, er å la din Revivogen shampoo virke i et ekstra minutt før du skyller den ut. Det vil gjøre underverker for hodebunnen din, og vil motvirke et fett og livløst hår. Langt hår er utsatt for å få tørre ender, og derfor bør du tilføre litt balsam på tuppene og litt oppover håret, men unngå kontakt med hodebunnen. Balsam er pleie for håret og Revivogen shampoo er pleie for hodebunnen.

Tørr hodebunn

Dersom du bor på et typisk norsk sted, med et kaldt og tørt klima, eller dersom du har en tørr hodebunn, så bør du velge en sjampo som tilfører fuktighet og beroliger. En slik sjampo vil sørge for at din hodebunn har nok olje slik at du unngår pinlige situasjoner med flass. Du som har en tør hodebunn skal ikke bruke sjampoer som gir volum eller som forsterker og gir styrke til håret. Dersom du har behov for en slik sjampo, så bruk den kun ved sjeldne tilfeller. Ved å velge Revivogen shampoo eller andre typer som er beregnet for tørr hodebunn, så slipper du å tilføre olje til håret ditt hver kveld, og bruke mange håndklær i prosessen.

Normal hodebunn

Dersom du er blant de heldige, så har du en helt normal hodebunn. Du har behov for å være i kontakt med de naturlige syklusene. Vær oppmerksom på hvordan de ulike årstidene påvirker hodebunnen din, og hvor mye flass eller olje som produseres i hodebunnen. Bytt sjampo etter behov. Vær forsiktig med håret ditt, for som vi allerede har nevnt så kan du skade håret ditt ved å benytte den samme typen sjampo gjennom hele året. En person som har fet eller tørr hodebunn kan gjerne bruke den samme typen Revivogen Shampoo gjennom hele året, men det kan ikke du.

Hvilken hårtype har du?

Ønsker du å ta vare på håret ditt, så lønner det seg å finne ut hvilken hårtype du har. Vi kan grovt dele inn hårtypene i tre kategorier – tynt hår, medium hår og tykt hår. Dersom du faller mellom noen av disse kategoriene, så bør du bruke litt ekstra penger på din hårpleie, øg sørge for at du har mer enn én type Revivogen shampoo tilgjengelig. Når du har funnet ut hva sm fungerer best for ditt hår, kan du nyte effekten av et vakkert og sunt hår. Da vil du være glad for at du brukte litt ekstra penger på sjampoer, enten de kommer fra Revivogen eller ikke.

Tynt hår

Den beste pleien du kan gi til et tynt hår, er å benytte deg av sjampoer som tilfører volum og som gir en følelse av mer fylde. Dersom du har et tynt hår og en fet hodebunn, så kan du med sikkerhet velge deg en Revivogen shampoo (eller andre merker) som gir styrke, volum og som balanserer. Har du tørr hodebunn og tynt hår bør du bruke en fuktighetsgivende sjampo i tilleg til en som skaper volum. Slik kan du både ta vare på hodebunnen din og håret ditt.

Medium hår

De fleste ønsker seg et medium hår, da dette er den hårtypen det er enklest å ivareta. Det er alltid best å ta hensyn til det som håret ditt har behov for, men personer med medium hår kan i grunnen benytte seg av produkter som er beregnet for alle hårtyper. Du ønsker å finne en formel som både gir næring, glatter ut og fjerner floker. En enkel fuktighetsgivende Revivogen shampoo vil alltid være et godt valg.

Tykt hår

Tykt hår er ikke alltid så enkelt å ta vare på. Du bør se etter sjampoer som tilfører fuktighet. Dersom du har en tørr til normal hodebunn og tykt hår, så passer en fuktighetsgivende Revivogen shampoo perfekt. Men dersom du har fet hodebunn og tykt hår, så bør du benytte deg av både en sjampo som er fuktighetsgivende og en sjampo som gir styrke og balanserer.