• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

ID Backslide Tubes

Innsettelsestube med analkrem
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Oppdag den enkleste metoden for å smøre ditt analområde. Når det handler om analsex, så sørger ID Backslide innsettelsestuber med analkrem for en komfortabel og behagelig opplevelse. Dette er et silikonbasert glidemiddel med en ekstra tykk formula som varer lenge og som ikke lager søl ved bruk. Den egner seg også godt til bruk sammen med sexleketøy og kondomer.

 • ID Backslide er enkel å bruke, uten søl
 • ID Backslide har en ekstra tykk formula som varer lenge
 • ID Backslide kan brukes sammen med sexleketøy og latexkondomer
 • Hver pakke inneholder 4 innsettelsestuber
 • Vaskes enkelt med såpe og rent vann

Med ID Backslide Innsettelsestube med Analkrem kan du glede deg over timevis med anal nytelse. Hver tube består av 8 ml konsentrert silikonbasert glidemiddel som inviterer til nytelse og økt komfort for deg og partneren din når dere har analsex. Du kommer enkelt fram til alle de områdene du ønsker å smøre med glidemiddel, og kan gjøre deg klar for nye høydeopplevelser og glede ved analsex.

HVA ER ID BACKSLIDE INNSETTELSESTUBE MED ANALKREM?

Dette er spesielle tuber som fylles med et silikonbasert glidemiddel. Glidemiddelet kan tilføres rundt åpningen og på innsiden av analkanalen for å gjøre opplevelsen ved innføring og penetrering mer komfortabel og for å skape økt nytelse. Tubene sørger for at det ikke blir søl under analsex, og tilfører den fuktigheten som trengs for å gi en enda bedre opplevelse.

HVORFOR TRENGER JEG DETTE?

Dersom du ikke ønsker å få søl på hendene dine, eller du ønsker å ivareta en god seksuell hygiene, da er ID Backslide Innsettelsestube et godt alternativ. Med disse så trenger du ikke å berøre ditt analområde med hendene for å påføre din glidekrem. Uten bruk av glidemiddel så kan analsex bli en meget ukomfortabel opplevelse for både deg og din partner, og det kan føre til blødninger. Et silikonbasert glidemiddel, slik som denne, er enkel å bruke og kan dessuten være morsom å påføre. Lek dere med påføring av analkrem og tilfør mer glede og nytelse.

HVORDAN BRUKER JEG ID BACKSLIDE INNSETTELSESTUBE MED ANALKREM?

Du fjerner ganske enkelt hetten fra tuben og sikter din ID Backslide Innsettelsestube mot ønsket intimområde. Dersom du er komfortabel med det så kan du massere inn glidemiddelet til du føler deg roligere og mer sikker.

ER DET ENKELT Å VASKE AV?

Ja, det er det! ID Backslide Innsettelsestube produserer et silikonbasert glidemiddel som er veldig enkelt å vaske av – du trenger kun å bruke såpe og vann. Dersom du fjerner det i dusjen eller i badekaret, så vær oppmerksom på at det kan bli glatt!

TRYGG BRUK

ID Backslide Innsettelsestube med Analkrem er laget for en trygg bruk og bør alltid brukes som anvist. Tubens glidemiddel består av spesielt utvalgte ingredienser som fremmer den behagelige, myke konsistensen som du vil elske. Det er viktig at denne aldri blir brukt som et prevensjonsmiddel, og du bør alltid unngå kontakt med øyne og ører. Unngå å svelge produktet.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Skriv den første anmeldelsen!

Skriv en anmeldelse
* Resultatene vil variere fra person til person