Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

ID him glidekrem med parfyme

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

ID him glidekrem med lærduft er spesielt utviklet for menns solo økter. Dette er en glidekrem med parfyme som avgir en deilig lærduft. ID glidemiddel med parfyme er veldig deilig å påføre og varer lengre.

  • Luksuriøs glidekrem med parfyme som dufter mannlig
  • Erotisk lærduft
  • Langvarig
  • Gir ikke flekker og er ikke fet
  • Perfekt for onani

Hvis du er på utkikk etter en glidekrem med parfyme for menn, og som er oljebasert og holder lenge, da er dette produktet perfekt for deg. Dette er en glidemiddel med parfyme som avgir lærduft, den varer lenge og er lett å håndtere

Les Mer

Hva er ID him glidekrem med parfymert lærduft?

Dette er glidemiddel med parfyme fra ID som er perfekt for soloøkter og onani sammen med partner. ID glidemiddel med parfyme har en unik og deilig lærduft som hjelper deg å tilfredsstille dine lyster. Den har en diskret utseende slik at den ikke skiller seg ut fra vanlige pleieprodukter.

Kan jeg bruke den når jeg onanerer?

Ja, dette er et glidemiddel med parfyme som er utviklet for onani. Den er langtidsvirkene slik at den varer så lenge du har bruk for den. ID glidekrem med parfyme har en kremet og luksuriøs konsistens som føles deilig på huden. ID glidemiddel med parfymen øker nytelsen og komfort når du onanerer.

Hvor glidekrem med parfyme skal jeg bruke?

Du bør start med en liten mengde glidekrem med parfyme og deretter påføre mer glidemiddel med parfyme etter behov. Følelse kan variere avhengig av hvor mye glidemiddel med parfyme du påfører. Det beste er å prøve seg med litt glidekrem med parfyme først.

Er det trygt å bruke glidekrem med parfyme?

Vær obs på at denne glidekremen er ikke er prevensjonsmiddel, og kan ikke brukes med latekskondomer, ettersom dette er et glidemiddel med parfyme som er oljebasert. Unngå kontakt med øyer og ører. Vi anbefaler at du leser gjennom innholdet før bruk, for å sikre deg mot allergiske reaksjoner.

Hvilke ingredienser er det i ID glidekrem med parfyme?

Vann, mineralolje, vaselin, ethylhexylpalmitat, parafin, sorbitanstearat, stearingsyre, cetearylalkohol, Ceteareth-20, cetylalkohol, lanolin olje, polysorbat-60, natriumtetraborat, methylparaben, propylparaben, diazolidinylurinstof, parfyme.

Hvordan bestiller jeg?

Det går raskt og enkelt å bestille ID glidekrem med parfyme fra ShyToBuy. Vi leverer raskt og diskret. Pakken sendes i en nøytral emballasje uten at produktet eller nettsiden blir omtalt på pakken.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev