FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

iDerma

LED Low Level Light-terapi ansiktsmaske
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Med den unike masken iDerma! kan du oppdage fremtidens hudpleie! Apparatet tar i bruk Derma Pulse™-teknologi samt et patentert visir design. Denne revolusjonære masken skaper en unik enhet for Low Level Light-teknologi (LLLT). Nå trenger du ikke lenger kaste bort penger på dyre kremer som bare sitter på hudens overflate. iDermas 128 trygge LED-lys med varierende bølgelengder kan trenge dypt inn i huden for å hjelpe den med å fornye glød og utseende.

 • Hands-free, smertefri LED-enhet (LLLT)
 • Patentert Derma Pulse-teknologi™
 • Ideell for kviser, rynker, porer og hudtone
 • For alle hudtyper og for både menn og kvinner
 • 128 røde og infrarøde LED-lys
 • Brukes tre ganger i uken i kun åtte minutter

Siden vi nå er i teknologiens tidsalder og det har blitt designet mange gadgets for å hjelpe oss i hverdagen, har iDerma blitt skapt for å gjøre din hudpleie mer moderne. Den gir deg fremdeles ultimat komfort og bekvemmelighet. For å bruke enheten trenger du bare åtte minutter der du kan sette deg ned, slappe av og la apparatet gjøre jobben for deg. Bli med andre kvinner og menn som bringer deres hudpleie inn i det 21. århundre med iDerma!

 • ISO
 • Klinisk testet
 • CE Sertifisert

Hva betyr Low Level Light-terapi (LLLT)?

Low Level Light-terapi (LLLT) ble opprinnelig oppdaget av etablerte amerikanske organisasjoner som deres nasjonale helseinstitutt og NASA. Low Level Light-terapi eller lysdiodefototerapi (LED-LLLT) er en avansert teknikk som virker ved å bruke lysdiodefototerapi (LED) på hudens overflate. Disse LED-lysene bruker spesifikk og nøye utvalgte bølgelengder som smertefritt trenger dypt ned i huden for å hjelpe den med glød og utseende. De fleste LLLT-enheter bruker rundt to ulike typer LED-lys. De røde lysene bidrar til å stimulere elastin og kollagen, mens de infrarøde lysene bidrar til å stimulere regenerering. Blått og gult kan også brukes, men rødt og infrarødt er de to mest populære ettersom de trenger dypere ned i huden.

The iDerma mask

iDerma er spesialdesignet med nyskapende innovasjon som opprinnelig ble skapt av NASA, og er det er en av de mest avanserte teknologiene for hudpleie som finnes i dag. Mens det finnes teknologiske skjønnhetsapparater som bokstavelig talt kan gå fra topp til tå, kan valgene når det kommer till ansiktspleie, spesielt om man ser etter et godt kvalitetsprodukt, være få. Dette er grunnen til at iDerma ble skapt.

iDerma-masken er laget ved hjelp av et banebrytende patentert visir design og ledende Derma Pulse ™ -teknologi. Det er en unik enhet som utnytter kraften til Low Level Light-terapi (LLLT) for å hjelpe hudens utseende. Ved å bruke en progressiv kombinasjon av 128 røde og infrarøde LED-lamper med en bestemt bølgelengde på 660 nm og presis posisjonering, er denne masken et ekte sprang fremover når det gjelder hudpleie teknologi. Dagene der du må legge flere lag med utallige dyre lotioner og kremer som bare sitter på toppen av hudens overflate eller sliter med dyrebar tid er endelig borte, takket være enkle håndholdte LLLT-systemer. Den revolusjonerende iDerma-enheten kan trenge inn i hudlagene og siden den er håndfri og dekker hele ansiktet gir den en rask, enkel og avslappende måte å ta vare på din hudtone på.

Fordelene med iDerma

Patentert Derma Pulse-teknologi™
Mens de fleste enheter vanligvis bruker den ene eller den andre, kombinerer denne teknologien fra synlige røde og infrarøde LED-lamper for å skape en virkelig kraftig kombinasjon. De fleste LLLT-enheter bruker kun mellom 1-30 LED-lamper, mens iDerma-masken bruker massive 128 av både rød og infrarød!
Kostnadseffektiv
Når du kjøper iDerma-enheten er det en engangsinvestering. Dette kan være dyrere enn en av dine flotte ansiktskremer, men hvis du kombinerer alle de dyre lotionene og spa-øktene vil du finne ut at denne enheten på lang sikt kan gi deg mer verdi for pengene.
Trygg å bruke
iDerma masken er smertefri og trygg å bruke over lengre tid. For å sikre dette inkluderer den både beskyttende briller for øynene og ble designet for å sitte på en trygg og bekvem avstand fra ansiktshuden. I tillegg er det mange som bekymrer seg over LED-lysene, men de bruker ikke varme så de vil ikke brenne huden.
Full dekning
Masken inneholder et unikt og patentert visir design og bruker 128 ulike dioder. Den er laget for å dekke hele ansiktet så det er ingen grunn til å bekymre seg over at den ikke skulle dekke helt. Hva mer er, så kan den faktisk dekke hele ansiktet på en gang og dermed hjelper den deg med å spare tid.
Hands-Free
Med håndholdte enheter bekymrer du deg hele tiden for å glemme et område eller at du ikke jevnt fordeler lyset over ansiktet. Så har du den verkende armen å bekymre deg for. Takket være den praktiske utformingen av iDerma er ikke dette lenger et problem. Du kan bare lene deg tilbake og slappe av og la masken jobbe og gjøre alt for deg.
Justerbart hodebånd
iDerma har blitt spesielt designet for å være komfortabel og enkel å bruke. Dette gjøres blant annet gjennom det justerbare hodebåndet. Dette kan enkelt endres for alle hodestørrelser, så det er perfekt for kvinner og menn av enhver størrelse. For å understreke den totale komforten har den til og med en brukervennlig pute i elastisk skum.
Self-timer
For at du virkelig skal kunne sette deg ned og slappe av når du bruker din iDerma, inkluderer masken en hendig self-timer. Dette betyr at LED-lysene automatisk slår seg av etter at sesjonen på åtte minutter er over. Det er enda lettere å slappe av med denne masken da du ikke lenger trenger å stirre på klokken mens du bruker den!
Garanti
Ettersom vi mener at iDerma er laget av høyest mulig kvalitet, tror vi at alle kunder vil elske å bruke den. For å bevise hvor mye vi stoler på enheten, og slik at du trygt kan kjøpe ditt, tilbyr vi hver og en av iDerma-enhetene en garanti på to år. Dermed kan du føle deg helt trygg på innkjøpet ditt.

Hva er inkludert?

 • iDerma Mask
 • Beskyttende briller
 • Strømforsyning
 • Brukermanual

Bruksanvisning

Start med å plassere masken på hodet og justere stroppen for å gjøre det komfortabelt. Mens du holder masken i "opp" -posisjonen, plasser du de medfølgende beskyttelsesbrillene over øynene, og roterer deretter visiret slik at det er over ansiktet. Deretter kan du slå på iDerma og lene deg tilbake og slappe av mens du lar den gjøre jobben. Når sesjonen på de åtte minuttene er over vil enheten automatisk slå seg av.

Trygg og enkel å bruke

iDerma-masken ble skapt ved bruk av materialer og teknologi av høy kvalitet for å gi full sikkerhet under bruk. For å sikre det beste, har både design, produksjon og bruk vært i fokus. Teknologien i enheten ble først fremmet av organisasjoner som NASA, og nå har den blitt CE-sertifisert med iDerma-enheten, noe som gjør den helt trygt å bruke. Enheten inneholder også beskyttelsesbriller for å beskytte øynene og polstring i stroppen for ekstra komfort. I tillegg kommer den med en praktisk brukerhåndbok som vi foreslår at du leser før du skal bruke enheten for første gang.

iDerma-masken er en ikke-invasiv og smertefri enhet som også kan brukes på sensitiv hud. Når du bruker enheten, er det ingen potensiell fare for overeksponering eller økt lysfølsomhet, slik at du kan gå ut i solen etter bruk (med solkrem selvfølgelig!). I motsetning til mange andre hudpleieapparater trenger du ingen nedetid etter å ha brukt iDerma, så du er klar til å gå så snart økten er fullført. Dessuten kan den også være gunstig for bruk sammen med andre hudpleieprodukter og gjøre dem enda bedre for huden. Vi foreslår at du bruker masken med den fuktighetskremen du liker best.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 2 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Deilig å fjonge seg av å til som mann også. Supert produkt

  R Roy small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Denne liker jeg veldig godt. Yes yes yes

  S Siri small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person