FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Ulike årsaker til impotens og ereksjonsproblemer

Impotens & Ereksjonsproblemer

Problemer med å få ereksjon? Du er ikke alene som har ereksjonsproblemer. Ereksjonssvikt og impotens er kjent problem hos mange. Den gode nyheten er at det finnes effektive behandlinger for ereksjonssvikt. ShytoBuy produkter er 100% Naturlige og levering er 100% diskret.

Årsaker til Ereksjonsproblemer

Impotens og ereksjonsproblemer kan forårsakes av alt fra høyt blodtrykk, kolesterol eller diabetes. Behandlinger for ereksjonsproblemer kan bidra til å fjerne disse fysiske årsakene som kan føre til ereksjonssvikt ved å bidra til å øke blodtilførselen til penis, noe som kan bidra til å gi en fastere og mer langvarig ereksjon.

Mange fysiske årsaker til ereksjonsproblemer kan også være et direkte resultat av livsstils valg. Menn som røyker mye, drikker store mengder alkohol eller er overvektige har større sannsynlighet for å oppleve problemer med å få ereksjon. Studier har antydet at impotens hos menn er mer sannsynlig hos de som røyker jevnlig, enn hos ikke-røykere.

Psykiske problemer kan også føre til ereksjonssvikt og impotens. Følelse av angst og nervøsitet kan ofte føre til at yngre menn lider av impotens. Problemer som stress og tretthet er også vanlige årsaker til ereksjonssvikt og impotens, også med menn i alle alder. Andre vanlige psykiske problemer som kan føre til at man behøver en impotens behandling inkluderer depresjon og samlivsproblemer.

Det viktig å huske at du ikke er alene som sliter med problemer med å få ereksjon. Mange menn opplever det samme problemet, og nesten alle er i stand til å overvinne ereksjonssvikt om de bruker enheter, behandlinger eller gjør en livsstilsendring. Hos ShytoBuy har vi mange produkter som har vist seg til å være effektiv for mange. Med ShytoBuy vil alle produktene bli sendt i en diskret forpakning så du ikke trener å bekymre deg.

Finnes det løsninger for Ereksjonssvikt og impotens?

Du tenkte kanskje at problemer med å få ereksjon var noe man måtte bare leve med eller at det er normal del av aldringen. Ereksjonssvikt er noe som kan behandles og det finnes mange forskjellige løsninger for få økt potens.

Behandlinger mot Ereksjonsproblemer

Det finnes mange forskjellige behandlinger for ereksjonssvikt og problem med å få ereksjon. Alt fra olje, krem, tabletter og pumper. Produktene øverst er alle forskjellige typer behandlinger for ereksjonsproblemer. Alle ingredienser er naturlige og effektive å bruke. Dersom du prøver disse behandlingene er det mest sannsynlig at dine ereksjonsproblemer og ditt sexliv blir bedre. Disse midler virker uansett hva som forårsaker dine ereksjonsproblemer. Slik at du får bedre sexlyst og økt potens.

Ginseng og Yohimbin

Ginseng vanlig ingrediense til impotens

Ginseng og Yohimbin er to vanlige ingredienser for å gi økt potens og bedre sexlyst. Men selv om begge er naturlige midler så kan det oppstå bivirkninger. Spesielt Yohimbin kan føre til komplikasjoner. Derfor anbefales det ikke å ta yohimbin hvis du også tar antidepressiva, har høyt blodtrykk eller problemer med hjerte, lever eller nyrer. Uavhengig av naturpreparater du tar mot impotens og ereksjonsproblemer, så bør du sjekke bivirkningene før bruk.

Vakuumpumpe

For å bekjempe impotens kan man også bruke en vakuumpumpe. En vakuumpumpe er enkelt sagt et rør som du plasserer penisen i, for å deretter pumpe den opp i størrelse. Vakuumpumpen fungerer ved at den skaper et undertrykk. Dette gjør at blod blir sugd inn i penis og du får en ereksjon. For at ereksjonen skal forbli hard så må du sette på en gummiring rundt penisroten. Men penisringen bør ikke være på mer enn en 30 minutter ettersom dette ikke er gunstig for blodsirkulasjonen.

Vakuumpumpe kan hjelpe mot impotens , men du kan også oppleve noen negative bivirkninger. Noen mener også at de ikke får noe økt nytelse av sex ved bruk av vakuumpumpe. Du kan oppleve ubehag og smerte. I tillegg til blåmerker eller at huden på penisen blir skadet. Vakuumpumpe mot impotens plager er en midlertidig løsning for økt potens som bør brukes med omhu.

Samtaleterapi

Impotens kan også skyldes følelseslivet. Derfor kan det være lurt å forsøke samtaleterapi. Samtaleterapi kan gjøres alene eller med din partner. Samtaleterapi mot impotens deles gjerne opp i tre typer.

Psykoseksuell terapi kan være svært effektivt mot impotens. I denne type terapi så lytter en terapeut til dine problemer og gir deg råd. F.eks. kanskje du opplever impotens pga. nervøsitet da kan terapeuten hjelpe deg å tolke dine følelser under sex.

Interpersonal terapi handler om å snakke om mellommenneskelig relasjoner og viktige livsepisoder og hvordan dette kan forårsake impotens.

Mens kognitiv atferdsterapi har formålet å finne problemer og negative tankemønstre som kan forårsake impotens og ereksjonsproblemer. Mange har opplevd gode resultater med samtaleterapi mot impotens. Men det er også veldig individuelt hvor stor effekt denne type terapi har. Terapi tar også tid og det er viktig med regelmessig oppfølging fra terapeuten side. I tillegg må du som oftest betale av egen lomme for samtaleterapi ettersom det er vanskelig få refusjon for samtaleterapi.

Impotens symptomer

Impotens kan ramme både unge og eldre menn. Det er mest typisk for eldre menn å oppleve ereksjonsproblemer, men unge menn kan også oppleve periodevis impotens. Det regnes med at 40% av 40 åringer lider av ereksjonsproblemer og impotens plager. Mens 70% av menn som er over 75 år blir rammet impotens problemer. Symptomer som oppstår ved impotens varierer fra person til person. Imidlertid er flere ting som går igjen. Dette inkluderer ereksjon som ikke gir hard nok penis, penis som ikke står helt opp eller at ereksjonen ikke skjer i det hele tatt.

Kan skyldes hjerte – og karsykdommer

Som nevnt tidligere kan impotens og ereksjonsproblemer skyldes ulike helseårsaker. Men de mest alvorligste er sykdommer knyttet til hjerte og blodkar. Flere studier har vist at potens problemer opptrer gjerne med høyt blodtrykk, kolesterol og andre risikofaktorer knyttet til hjerte – og karsykdommer. Hvis du lider av diabetes eller hjerte – og karsykdommer så kan faktisk blodkarene i penisen bli skadet. Det øker risikoen for sviktende ereksjon og langvarig nedsatt potens.

Ereksjonsproblemer og godartet prostataforstørrelse

Årsaksbildet bak ereksjonssvikt og impotensproblemer er komplisert. Flere studier har påvist en sammenheng mellom godartet prostataforstørrelse (benign prostatahyperplasi, BPH). Man vet ikke helt årsaken til dette, men det hender at nytt vev vokser i prostatakjertelen. Dette skjer på samme sted der urinrøret går. Når prostatakjertelen vokser så kan den presse seg mot urinrøret og det gjør det vanskeligere å tisse. BHP kan føre til komplikasjoner som svak urinstråle og at man føler at urinblæren ikke blir fullstendig tømt. Man kan føles seg oftere tissetrengt og tisse oftere. Alle disse symptomene kan bidra til at man får problemer med sexlivet.

Røyking kan bidra til ereksjonssvikt

Røyking, snusing og dessuten tyggegummi med nikotin kan føre til impotensproblemer. Hovedårsaken er at nikotin fører til dårlig blodsirkulasjon, spesielt dårlig perifer sirkulasjon. Blodårene blir særlig smalere når man røyker. De som røyker ofte opplever gjerne kalde føtter og henger. Dette skyldes dårlig blodsirkulasjon og av samme grunn kan penisen få ereksjonssvikt. Hvis du opplever ereksjonssvikt så bør du unngå røyke og bruke nikotinprodukter.

Drikking og ereksjon

Alkohol kan føre til prestasjonsproblemer. Hvis du har drukket for mye å kan blodstrømmen til penisen bli svekket. I tillegg blir hjerne påvirket slik at du får redusert opphisselse. Hvis du tar potenspiller så kan også virkningen bli svekket. Alkohol anbefales dermed ikke hvis du har problemer med ereksjonen.

Sunn helse motvirker ereksjonssvikt

En sunn livstil kan bidra til bedre sexliv og reduserer sjansen for impotensproblemer. Regelmessig mosjonering minst 3 ganger uka anbefales. Både kardiovaskulærtrening slik som jogging eller spaserturer med rask gange, og styrketrening er gunstig mot ereksjonssvikt. Styrketrening kan faktisk øke mannlige hormoner hos menn og bidra til økt seksuell opphisselse. Blodsirkulasjonen til penisen blir også bedre dersom du gjøre mye utholdenstrening. Hvis du dessuten benytter ShyToBuy produkter mot impotens og ereksjonsproblemer så kan du raskt få et bedre sexliv.

Søvnmangel og impotensproblemer

Mange lever et stressende liv med både jobb – og familieforpliktelser. Det er ikke lett å få tid til seg selv og mange jobber også overtid for få endene til å møtes. Dette kan føre at stress bygger seg opp og lengre tid og føre til impotens og ereksjonsproblemer. Søvnmangel kan legge en virkelig demper på seksuell opphisselse. Hvis du er stadig trett så vil du heller ikke orker å ha sex. Selv om du tar naturlig tilskudd mot ereksjonsproblemer og impotens så du ha energien til å ha sex. Derfor bør du vurderer å legge om livsstilen din dersom du ikke får nok søvn og er hele tiden energiløs.

Sunt kosthold

Mange studier viser også at et kosthold basert på mye frukt og grønt kan bekjempe impotens. Selv om du tar tilskudd mot erektil dysfunksjon og impotensproblemer, så kan et sunt kosthold forbedre effekten av tilskuddet. Et sunt kosthold reduserer også risiko for hjerte – og karsykdommer.

The American Journal of Clinical Nutrition at mer frukt og grønt kan redusere risikoen for blodtrykk med opptil 11%. Spiser du sunt så vil du også få økt potens og kan prestere bedre i soveværelset.

Frukt inneholder en rekke gunstige stoffer, inkludert fytokjemikaler, anthicyaniner, flavoner og flavononer. Disse stoffene kan motvirke erektil dysfunksjon og impotensproblemer. Hvis du sliter med å spise nok frukt og grønt, så kan det være en lur ide å få tak i vitamintilskudd.

Sukkersyke og ereksjonsproblemer

Hvis du lever et stillesittende liv og spiser usunt så øker risikoen for diabetes. Studier har vist de som lider av diabetes type 2 kan får ereksjonsproblemer. Det er faktisk tredoblet risiko for at diabetikere kan oppleve impotens og ereksjons svikt. Derfor anbefales å kutt ned på sukkerholdig mat og dessuten trene regelmessig.

Forhøyet blodsukker fører nemlig til at blodkarene hovner opp. Dette fører igjen til lavt oksygennivå og dessuten dårlig elastisitet i svamplegemet i penisen. Da blir det også vanskelig å få en normal og hard ereksjon. I tillegg kan forhøyet blodsukker gjør at penisen blir faktisk mindre følsom. Nervene rundt penisen blir bedøvet av høyt blodsukker. Når man er mindre følsom så blir det også vanskelig å få normal sædutløsning. Heldigvis kan diabetes forhindres og behandles.

Medisinbruk og impotens

Mange typer medikamenter og stimulanter kan føre til impotens. Det er alltid lurt å ta kontakt med legen din dersom du har mistanke at medisinen du tar fører til impotensproblemer. Flere ulike antidepressivere og antipsykotika, dvs. midler mot depresjon og sinnsforvirring kan bidra til ereksjonssvikt. Det er ikke alltid tilskudd mot ereksjonsproblemer bør brukes sammen med medikamenter. Flere medisinske tilstander må også først behandles før du tar tilskudd mot erektil dysfunksjon.

Skjev penis og prestasjonsvansker

Hvis du lider av skjev penis så kan sex oppleves ubehagelig. Imidlertid kan skjev penis behandles. Det finnes mange produkter som kan rette ut eller redusere graden av krumningen av penisen. Mange opplever gode resultater og få et sexliv uten ubehag og plager.

Fysiske eller psykiske årsaker

Som du sikkert nå har forstått så skyldes impotens og ereksjonsproblemer både psykiske og fysiske årsaker. Ulike personer kan ha ulike årsaker til erektil svikt, men det er enkelt ting du kan se etter for å finne ut om det er fysiske eller psykiske årsaker.

Hvis det er følelseslivet og tanker som gjør at du får ereksjons svikt så er bakgrunnen en mer psykisk art. Ting som kortvarig ereksjon, plutselig ereksjonssvikt eller at problemet har oppstått etter en viktig livshendelse. Hvis du opplever at selvstimulert eller morgenereksjon har bedre kvalitet kan det tyde på at problemet har en psykologisk bakgrunn.

Fysiske årsaker eller kroppslige årsaker kjennetegnes gjerne ved en gradvis start på problemet. Andre opplever også mangel på ereksjoner om natten, men har fremdeles normal sædutløsning. Og som nevnt kan kroppslige sykdommer som hjerte – og karsykdommer føre til impotens og ereksjons svikt.

Dersom du er usikker på hva problemet skyldes kan du kontakte din lege. I mange tilfeller så kan ereksjonsproblemer behandles raskt med naturlige tilskudd. Det er som nevnt helt normal å oppleve ereksjons svikt både hos unge og gamle menn. Heldigvis finnes det mange produkter og behandlinger som er effektive.