Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Ingredienser og toll

1. Naturlige produkter

ShytoBuy er en international service med nettbutikker i store deler av Europa. Vi har tilbydt våre kunder naturlige behandlinger siden 2005. De fleste av produktene våre er naturlige produkter, og har derfor ikke blitt evaluert av helsetilsynet. Selv om noen av våre naturlige produkter har gjennomgått kliniske studier, er de fleste av produktene ikke enda klinisk testede. På grunn av dette er uttalelsene på våre nettsider i stor grad hentet fra våre produsenter, fra bransjeerfaring og fra våre faste og verdsatte kunder.

Informasjonen på ShytoBuy.no er ikke ment for å diagnostisere, kurere eller forebygge sykdom, samt erstatte forholdet mellom lege og pasient.

2. Informasjon på nettsiden

Informasjonen vi gir på våre nettsteder beskriver hva hvert av våre produkter er utviklet for å gjøre. Men på grunn av naturen til naturlige produkter, kan vi ikke gi noen garantier for at alle våre produkter fungerer for alle våre kunder, da naturlige produkter og behandlinger ikke vil fungere likt for alle.

3. Ingredienser

Da våre produkter er naturlige produkter som ikke er evaluert av helsetilsynet, er det viktig å lese gjennom ingrediensene før du bestiller produktet. Hvis du er usikker på om noen av ingrediensene er lovlige eller ulovlige i landet du bestiller produktet til, bør du som kunde sjekke med ditt land om du har lov til å ta produktet inn i landet. Da produktet er sendt fra ShytoBuy i England, er pakken og dens innhold mottakers ansvar fra den kommer inn i landet, i følge loven.

Alle produkter sendes ut i en diskret innpakning, med en kvittering/faktura på forsiden av pakken så det er enkelt for tollvesenet å se hva pakken inneholder og at den er betalt for når pakken ankommer tollbehandling.

4. Toll

Du kan bli tollbelagt for produktet du har bestilt. Denne ekstra kostnaden legges til av landet som tar inn pakken, og ShytoBuy er ikke ansvarlige for eventuelle ekstra kostnader i forbindelse med toll.

Da ShytoBuy som sender av pakken er en tredjepart i forholdet mellom mottaker, avsender og tollvesenet, har ShytoBuy ikke tilgang til informasjon fra tollvesenet, og mottaker må selv kontakte tollvesenet på telefonnummer 0 30 12 for eventuell informasjon.

4. Moms/VAT

Når du bestiller varer fra utlandet, og tar de inn til Norge, kan det bli lagt et momstillegg (merverdiomsetningsavgift) på pakken din. ShytoBuy er ikke ansvarlige for momstillegg på bestillinger.

Alle bestillinger sendes til kundens lokale postkontor, og det er der man betaler eventuel moms og toll for å få løslatt pakken.

5. Søke etter pakker

Våre pakker sendes ut med Royal Mail, og via deres hjemmeside kan du søke etter din bestilling med kollinummeret du fikk tilsendt i din bekreftelses e-post. Du kan eventuelt søke etter din pakke på Postens hjemmesider etter pakken er kommet inn i landet.

6. Levering

Din bestilling blir sendt fra ShytoBuy i England med Royal Mail International. Leveringskostnaden er 93 NOK, som dekkes av kunden. Leveringsprisen regnes inn i den totale prisen for din bestiling i kassen. Vanlig leveringstid er 5-7 arbeidsdager. Forsendelsen kan bli forsinket om pakken din blir tatt inn til tollbehandling. Det er da anbefalt å søke etter pakken din på Postens hjemmesider, og eventuelt ringe tollvesenet.