Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Skin Doctors Ingrow Go

Eksfolierende Lotion for Inngrodde Hår

Skin Doctors

219.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Skin Doctors Ingrow Go kan bidra til å lindre smerte og hevelse etter barbering, som ingrodd hår. Ingrow Go kan også hindre videre utvikling av inngrodde hår. Dette gjør at du kan utføre din daglige hårfjerning uten å oppleve ubehag i ettertid.
  • Effektiv lindring av ingrodd hår
  • Hindrer videre utvikling av inngrodd hår
  • Reduserer risikoen for hudinfeksjoner
  • Fukter huden og etterlater den myk og glatt etter barbering

Skin Doctors Ingrow Go er en hurtigvirkene formel som passer for både kvinner og menn. Skin Doctors Ingrow Go hindrer smerte av inngrodd hår, barberingsutslett og hudinfeksjoner forbundet med barbering.

Les Mer
Type: Lotion
Størrelse: 120 ml.

Hva er Skin Doctors Ingrow Go?

Barbering eller voksing fører ofte inngrodd hår. Disse hårfjerning teknikker bryte hårene bort fra overflaten av huden din, men når håret vokser tilbake, kan de ødelagte endene av håret blir fanget inne i hårsekken i stedet for å vokse gjennom til hudens overflate. Dette kan føre til hårets follikler blir smittet, noe som deretter fører til en rød humpete barberingsutslett.

Skin Doctors Ingrow Go har blitt spesielt utviklet for å behandle problemet med inngrodd hår, og kan også effektivt hindre eventuelle senere hudinfeksjoner. Ingrow Go har en unik, hurtig behandling som bidrar til å gi smertelindring nesten umiddelbart etter applikasjon, og reduserer eventuelle ubehagelig rødhet og hevelse. Skin Doctors Ingrow Go kan brukes av både menn og kvinner for å lindre smerter forbundet med barberingsutslett og inngrodd hår, samt stoppe eventuelle nye fra å forme seg og etterlater huden myk, glatt og fuktig.

HVORDAN FUNGERER SKIN DOCTORS INGROW GO?

Skin Doctors Ingrow Go bidrar til å trekke ut inngrodde hår ved å skape lett trykk under huden din. Dette ekstra presset strammer hårsekkene, og reduserer plassen inne i hårsekken, noe som tvinger inngrodde hår å vokse utover.

Den fjerner også dødehudceller, noes som gjør at håret vokser gjennom til overflaten av huden din som vanlig, og huden er glatt og uten utslett. Skin Doctors Ingrow Go kan også eksfoliere huden din, noe som fjerner alle døde hudceller som kan tette porene og forårsake flere inngrodde hår.

HVORDAN BRUKER JEG SKIN DOCTORS INGROW GO FOR INNGRODD HÅR?

Menn bør bruke Skin Doctors Ingrow Go etter hver barbering, og kvinner bør bruke fuktighetskrem flere ganger per uke for å unngå inngrodde hår og utslett. For å oppnå best mulig resultat anbefales det at du fukter en bomullsdott med Ingrow Go og påfører de berørte områder av kroppen din etter hårfjerning. Hvis du bruker Ingrow Go for å hindre inngrodde hår fra å utvikle seg etter elektrolyse eller voksing, er det anbefalt at du begynner å bruke fuktighetskrem flere dager før hårfjernings behandlingen, da dette vil sikre fullstendig hårfjerning.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Ingrow Go kan bidra til å redusere hevelse og rødhet i løpet av 24 timer etter påførin. Det tilbyr deg rask og effektiv smertelindring og kan føre til at huden din blir glatt og fri for inngrodd hår.

Forårsaker Ingrow Go noen bivirkninger?

Du bør ikke anvende Ingrow Go på solbrent eller ødelagt hud, og unngå munn og øyne. Hvis Ingrow Go kommer i kontakt med øynene eller munnen, skyll godt med vann. Ingrow Go forårsaker ikke noen kjente bivirkninger, men det anbefales at du sjekker ingrediensene før bruk. Dette vil bidra til å forhindre unødvendige allergiske reaksjoner. Hvis du er følsom for aspirin, er Ingrow Go ikke egnet for deg å bruke.

Hva er ingrediensene?

Ingrow Go inneholder:

  • Isopropylalkohol - antibakterielle egenskaper bidrar til å fjerne infisert porene
  • Propylene glycol - gir fuktighet dypt inn i huden
  • Acetylsalisylsyre - anti-inflammatorisk effekt avlaster hevelse inngrodd hår kan forårsake
  • Glykolsyre - eksfolierer forsiktig huden din til å fjerne tørre hudceller som kan føre til inngrodde hår


Registrer
For Nyhetsbrev