• Handle med Trygghet

  Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

 • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Anal Relaxing for Men (Daring)

30ml Serum | Avslappende analspray

Intimate Earth

189.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Intimate Organics Avslappende Analspray med Sitrongress fører til at ditt analvev effektivt slapper av, slik at penetrering kan utføres mer behagelig. Du vil få en bedre og mer intim seksuell nytelse.

 • Gjør anal penetrering lettere og mer behagelig
 • Øker følsomheten, spenningen og nytelsen
 • Inneholder ingen bedøvende midler og fjerner risikoen for at huden sprekker
 • En organisk, hurtigvirkende formel
 • Kan trygt brukes sammen med kondomer, sexleketøy og glidemidler

Intimate Organics Avslappende Analspray med Sitrongress inneholder naturlige ingredienser som nellik, gojibær, aloe-vera og sitrongress, som virker avslappende på ditt analområde. Produktet er uten parabener og vil ikke gi noen bivirkninger.

Les Mer

Hva er Intimate Organics Avslappende Analspray med Sitrongress?

Intimate Organics Avslappende Analspray med Sitrongress for menn er en helt naturlig måte å forbedre sex og onani på. Med sine kraftige, naturlige ingredienser, kan produktet effektivt avslappe ditt anale område. Analsprayer er ofte bedøvende og gjør kroppen nummen ved hjelp av kjemisk bedøvelse som benzocaine eller lidokain. Slike produkter fører ofte også til at huden revner. Intimate Organics Avslappende Analspray med Sitrongress er laget av en sertifisert organisk blanding av nellik, gojibær, aloe-vera og sitrongress, som alle er med på å skape en behagelig aroma som vil avslappe ditt sinn og din kropp. Ved bruk av denne analsprayen vil du få maksimal nytelse ut av analsex. 

Hvordan virker Intimate Organics Avslappende Analspray ?

Intimate Organics Avslappende Analspray inneholder feddolje som har en bevist mild og naturlig bedøvende effekt som ikke gjør deg mindre følsom slik som andre kjemiske ingredienser ofte gjør. Analsprayen hjelper musklene dine til å slappe av, noe som gjør penetrasjon mer behagelig både for deg og din partner, samt øker din seksuelle opphisselse og nytelse. 

Analsprayen inneholder ikke parabener, DEA, glyserin eller mentol. Dette betyr at den kan også brukes av vegetarianere. Produktet er ikke blitt testet på dyr.

Hvordan bruker jeg produktet?

For å oppleve de beste effektene, spray 1-2 ganger på analområdet cirka 10 minutter før penetrering. Ikke spray på andre områder av kroppen og unngå kontakt med øynene. 

Hvor lang tid tar det før jeg kan merke virkningene?

Du vil kunne oppleve effekten av Intimate Organics Avslappende Analspray innen 10 minutter etter påføring av sprayen. 

Er det noen bivirkninger?

Sprayen inneholder kun naturlige, organiske ingredienser og gir derfor ingen bivirkninger. Det anbefales at du sjekker ingrediensene før bruk for å unngå at allergiske reaksjoner oppstår. Dersom du lider av en blodsykdom, bør du være forsiktig med bruk av sprayen ettersom feddolje kan øke risikoen for blødninger.

Hva er ingrediensene? 

Dimethicone, isopropyl myristate, feddknopp, parfyme, organisk solsikkefrøolje, organiske gojibær, fruktekstrakt, økologisk sitrongressblad / stammeekstrakt, organiske aloe-vera bladekstrakter.