• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Intense Clitoral Arousal Serum

Med mynte og arginin
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Alle ønsker å nå den høyeste toppen av fysisk nytelse - men noen ganger trenger en dame en hjelpende hånd! Intimate Earth forstår den ubestridelige kraften i naturen og valgte ut ekstrakter som så sammen ble til Intense Clitoral Arousal Serum. Produktet søker å rette seg mot det svært spesielle og mystiske aspektet ved kvinnelig nytelse, og er perfekt formulert for å naturlig forbedre din nytelse.

 • Oppnå klimaks med de letteste berøringer
 • Med sertifiserte, organiske ingredienser
 • Inneholder mynteekstrakt og arginin
 • Helt uten parabener
 • Kan brukes med kondomer
 • Vegansk
 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Vegetariansk

Klitorisens magi

Den feminine kroppen har blitt mystifisert gjennom århundrer - så mye er gjemt inne, spesielt i forhold til den mannlige formen! Ettersom kvinner overalt får mer makt, begynner de å innse hvilken ekstase de alltid har vært i stand til. En av de mest avgjørende aspektene av kvinnelig nytelse, og som vi fortsatt lærer så mye om, er klitoris. Selv om den bare presenteres som en liten perle på utsiden av kroppen, fortsetter den faktisk ytterligere 7,5 cm inn i kroppen. Dens eneste formål er å gi nytelse. Opptil 75 % av alle kvinner krever stimulering av klitoris for å oppnå en orgasme, og den inneholder en forbausende 8000 nerveceller. Den er helt klart avgjørende for kvinners opplevelse på soverommet. Ville det ikke vært herlig å ha et produkt som er spesielt utviklet for å øke dette forbløffende organets evne til å gi nytelse?

Intense Clitoral Arousal Serum

Mange av de produktene vi bruker hver dag er fullpakket med kjemikalier, men det siste vi ønsker er å bruke dem i våre mest intime regioner! Intimate Earth forstod hvor mange mennesker det er som ønsker en naturlig tilnærming. De samlet en håndfull utvalgte planteekstrakter i en stimulerende, forfriskende og beroligende gele, slik at du kan nyte en ekstra boost på soverommet. Intense Clitoral Arousal Serum venter bare på å ta sin plass i livet ditt!

Mynteekstrakt
Mynte er populær og lett å kjenne igjen. Den er kjent for sin evne til å gi en kriblende og stimulerende følelse. Den er videre kjent for å gi en vekslende kald og varm følelse. Mynte brukes ofte for å gi kroppen en fornemmelse av å bli vekket.
Arginin
Blod er viktig for stimuleringen av både kvinners og menns intime deler. Arginin jobber med å gi en varm følelse og er kjent for å støtte produksjonen av nitrogenoksid, som sies å være viktig for blodsirkulasjonen.
Trollhassel
Ekstrakter fra denne planten brukes overalt som en naturlig hudagent. Den er naturlig rik på tanniner, som er kjent for å stramme overfladiske celler. Den har en astringent og strammende effekt.
Ekstrakt av aloe
Dette ekstraktet kommer fra en berømt plante og finnes i hudpleie over hele verden. Den er kjent for å være både forfriskende og beroligende. Den er absolutt ideell på sensitiv og delikat hud.
Ekstrakt av sitrongress
Det er lett å kjenne igjen denne planten på dens høye og flotte utseende. Den har en deilig og lett sitrusaktig duft og brukes for sine evner til å stramme og styrke.

Komplett liste over ingredienser

Renset vann, Propanediol, Polysorbat 20, Hydroksyetylcellulose, Fenoksyetanol, Mentha Arvensis olje fra blader, Hamamelis Virginiana (trollhassell) ekstrakt, Arginin HCL ekstrakt, Lycium Barbarum (Goji) ekstrakt av frukt, Cymbopogon Schoenanthus ekstrakt, Aloe Barbadensis ekstrakt av blader, Menthyl Laktat, etylheksylglyserin, sitronsyre.

Bruksanvisning

Intense Clitoral Arousal Serum er ment å bli et svært tilfredsstillende tillegg til dine aktiviteter på soverommet. Masser en mengde på størrelse med en ert inn i området rundt klitoris. Du kan bruke mer om ønsket. Før du bruker produktet, bør du lese listen over ingredienser i tilfelle den inneholder noe du personlig er allergisk mot.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(8)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 8 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Får orgasme hver gang jeg har sex med kjæresten. Vi er begge to veldig fornøyde ;)

  I Ida

 • Har oppnådd klimaks hver gang, enten alene eller med en partner. Har blitt veldig følsom, og kommer som bare det.

  Ev Ei veldig fornøyd jente

 • Skal ikke mye til før jeg får orgasme etter jeg startet med denne.

  F Frida

 • deilig serum for klitoris

  H Hanne

 • bruker intense clitoral ofte

  M Marion

 • Blir ofte brukt. takk shy to buy

  S Susanna

 • favorittproduktet mitt

  E Ellinor

 • Brukt nå i noen uker og vil si at jeg kjenner en mer stimulerende følelse.

  E Enid

* Resultatene vil variere fra person til person