• Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

iWhite Whitening Skuffer

10 Brett | Klinisk studert formel
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

iWhite Whitening Kit er en metode for å bleke tennene hjemme. Den er spesielt opprettet for å være enkel å bruke. Settet inneholder 10 tynne og fleksible former som er forhåndsfylt med avansert blekingsformel. Dette er en enkel og sølefri måte å bleke tennene på. Du trenger ikke å måle, rense eller kaste bort tid. Sett på formene, vent 20 minutter og kast formen i søpla etterpå – det kan ikke være enklere!

 • Enkelt 1-trinns blekesystem
 • Fjerner aktivt flekker
 • Bidrar til å styrke tennene
 • Filmkrystallisert kalsium-teknologi
 • Forhåndsfylte former klare til bruk
 • Klinisk studert og trygg i bruk
 • Inneholder ikke hydrogenperoksid

Hver form i iWhite Whitening Kit er av typen one-size-passer-alle og individuelt pakket, perfekt for bruk hjemme eller på farten. Takket være den avanserte formelen i gelen, kan den bidra til å bleke utseendet på tennene etter bare en gangs bruk. Det er perfekt de gangene du vil at tennene skal stråle. Alternativt kan du bruke det i fem etterfølgende dager og få et vakkert, lyst smil du vil elske.

Avansert formel for bleking

iWhite Whitening Kit er klinisk studert for å være trygt å bruke, og er et skritt fremover i hjemmebleking. Basert på unik FCC (Film-Krystallisert Kalsium) -teknologi, bidrar den til å bleke utseendet på tennene hver gang du bruker produktet. Samtidig styrkes tennene. Dette forsterkes deretter av PAP, et flekkfjernende molekyl som bidrar til å bryte ned flekker og misfarging på tennene uten å måtte ty til skadelig hydrogenperoksid. Sammen med de andre spesielt utvalgte ingrediensene utgjør dette en gele som er klar til bruk og spesielt designet for å forhindre følsomhet.

Komplett liste over ingredienser

Aqua, Hydrert Silica, Glyserin, Sorbitol, Chondrus Crispus-pulver, PEG-40 Hydrogenert kastorolje, Ftalimidoperoksykapronsyre, Aroma, Sitronsyre, Metylparaben, Akrylater / Acrylamid-kopolymer, Paraffinum Liquidum, Xylitol, Mononatrium Citrat, Xantan Gum, PVM / MA Copolymer, Kalsiumlaktat, kalsiumglukonat, kaliumsesulfam, polysorbat 85, BHT, C12-15 Pareth-3.

Bruksanvisning

Ettersom iWhite Whitening Kit bruker former som er klare til bruk, er det raskt og enkelt å bruke. Det er i tillegg designet for maksimal komfort. Begynn med å pusse tennene, sørg så for at hendene er rene og tørre, fjern formen fra den forseglede posen og legg den straks i munnen. Kontroller at gelen er i full kontakt med tennens overflate. Lukk leppene forsiktig over formen og lukk munnen. Ikke bit hardt på formen, da det kan føre til at overflødig gele kommer ut. Etter 20 minutter fjerner du formen og kaster den i søpla. Skyll den gjenværende gelen forsiktig ut med vann. Bruk enten en gang ved behov eller i fem etterfølgende dager for optimale resultater. For å få det beste resultatet, bør den kombineres med bruk av iWhite tannkrem og munnvann.

Råd

iIWhite Whitening Kit er laget etter høye standarder og har blitt klinisk studert, slik at det er trygt å bruke slik beskrevet. Det inneholder heller verken alkohol eller hydrogenperoksid, så det er trygt for tannkjøtt, tenner og emalje. Hvis du ikke har brukt dette produktet før, bør du lese gjennom hele ingredienslisten for potensielle personlige allergener.