Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Instant Teeth Whitening Tannkrem 75ml Tannkrem

iWhite

99.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

iWhite tannblekings tannkrem angriper plakk og misfarginga av tenner i overflaten og dypt inn i tannen. Denne iWhite tannkrem inneholder aktive blekings formel som kan brukes. iWhite Instant tannkrem også styrker og Remineraliser tenner dine. Få et intenst lysende smil som er sterk som jern.

 • Klinisk bevist INSTANT hvitere resultater
 • iWhite Instant tannkrem kan gjøre tennene opptil 8 nyanser hvitere!
 • Aktiv fjerner flekker, plakk og karies
 • Eksklusiv iWhite tannkrem, 75ml
 • Skånsom mot sensitive tenner
 • Raske resultater

iWhite tannkrem kan også kombineres med de andre iWhite produktene, som skinner og munnskyll. Bruk iWhite tannkrem daglig, og det vil hjelpe å bli kvitt misfarging og plakk fra diner tenner. iWhite tannkrem er testet for både kompatibilitet og effektivitet, og har mange fornøyde kunder over hele verden.

Les Mer
Type: tannkrem
Størrelse: 75 ml.

Hva er iWhite tannkrem?

iWhite tannkrem angriper flekker på overflate og dypt i tannen med aktiv bleking formel for daglig bruk. iWhite Instant tannkrem styrker og remineraliser tenner samtidig.

Bruk iWhite tannkrem hvis du ønsker å fjerne misfarging og plakk fra dine tenner og ønsker å få ditt hvite smil tilbake. iWhite tannkrem er trygt å bruke daglig og vil fungere effektiv mot gul misfarging av tenner. iWhite Tannkrem inneholder trippel-action effekt som inneholder:

 • Mikrokrysstaler som gjøre tennene renere og friske, slik at du kan få naturlig hvitere tenner.
 • 3% natrium og 1,3% natrium løsner tannstein og flekker fra tennene dine slik at du lett og effektivt kan få hvitere smil.
 • Phthalimide peroksy capronsyren reduserer veksten av bakterien i munnen og dermed hindrer utvikling av plakk før de oppstår. Det løsner flekker på tannoverflater uten å angripe tannkjøttet. Dette hjelper til med å gi deg hvitere tenner på en trygg måte.

Disse aktive ingredienser i iwhite tannkrem bidrar til å gi hvitere og sunnere tenner. iWhite tannkrem reduserer misfarging av tenner og bekjemper plakk og tannstein. Tannkremen vil reparere emaljen på tennene dine. Iwhite tannkrem er formulert med fluor som hjelper å styrke tennene. iWhite Instant Whitening Tannkrem er den perfekte partneren for daglig bleking.

Hvordan bruker jeg iWhite tannkrem?

Oppbevar på et kjølig og tørt sted vekk fra varme og direkte sollys.

Brukes kun av voksne og barn over 12 år gammel. For optimale resultater pusse tennene etter hvert måltid, minst to ganger om dagen, eller følg instruksjonene fra ditt tannlege eller lege. Det anbefales å bruke iWhite tannkrem sammen med munnskyll og skinner.

Hvordan bestiller jeg iWhite tannkrem?

Få hvitere tenner uten å betale for mye. iWhite tannkrem kan bestilles ved å trykke på «Legg i handlekurv» og gå videre til kassen når du er klar. Vi har flere leverings – og betalingsmetoder, så du enkelt kan finne en som passer deg. Hvis du har spørsmål om våre produkter, service, eller noe annet, så kontakt oss gjerne på tlf, live chat, eller e-post


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (100% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Bruker denne daglig 2 - 3 ganger. Og den har hjulpet meg mye. Mine misfarging pga mye røyking forsvinner litt etter litt. Vuderer å kjøpe hele settet nå
 • * Iwhite har fungert for meg, brukte hele settet. Nå bruker jeg Iwhite tankkrem for å opprettholde mine hvite tenner
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev