Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Jes Extender Gold Standard penisforstørrer

Jes Extender

2,399.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Jes Extender Gold Standard er belagt med 24 karat gull. Det er en av de beste penisforlengerene på markedet. I tillegg til å gi en svært høy kvalitet, kommer Jes også med en livstidsgaranti og en dokumentert bevist metode for å øke din penislengde.

 • Prisvinner av "Beste penisforstørrelses produkter"
 • Kommer med livstidsgaranti
 • Kan forstørre din penis, både omkrets og penislengde
 • Forlengelse ved hjelp av strekk-teknologi
 • Jes Extender Gold Standard bruker en dokumentert bevist metode for økt penislengde
 • CE-sertifisert og førsteklasses medisinsk utstyr
 • Stort antall reservedeler medfølger
 • Få lengre ereksjoner
 • Belagt med 24 karat gull
 • Luksuriøs mahogni boks

Jes Extender Gold Standard bærer det europeiske CE-merket og er FDA-godkjent, noe som gjør det mulig å oppnå de beste resultatene for økt penislengde på en sikker og effektiv måte. Med mer enn 350.000 solgte eksemplarer på verdensplan, kan Jes-Extender skryte av å være det foretrukne valget for naturlig økt penislengde.

Les Mer

Hva er Jes Extender Gold Standard?

Denne luksuriøse penisforlengeren er designet og produsert etter en høy standard som har gjort den verdensberømt i hele verden. Den er laget av kirurgisk aluminium og belagt med 24 karat gull, som gjør den spesielt egnet for følsom hud. Jes Extender Gold Standard er CE-sertifisert og klassifisert som et førsteklasses medisinsk utstyr, noe som gjør metoden ikke bare trygg, men også til et effektivt og smertefritt alternativ til kirurgi. Denne forlengeren kan gi en større penis i omkrets og lengde, men også rette ut skjevheter (Peyronies sykdom). Noen brukere opplever til og med en enda sterkere ereksjon forårsaket av den økte celleaktiviteten og økte blodtilførselen til penis i forlengelsesprosessen.

Testet, sikker og effektiv.

Verdens ledende leger og kirurger godkjenner Jes Extender Gold Standard for pasienter som ønsker å øke sin penis størrelse.

Dr. Michael A. Carter: "Jeg har møtt mange pasienter som ikke er fornøyd med sin penislengde og desperat er på jakt etter en løsning. Siden mange menn kommer til meg for å søke hjelp for sin følelse av usikkerhet og utilstrekkelighet, har jeg lett etter et redskap slik som penisforlengeren Jes-Extender Gold, som jeg trygt kan anbefale til alle mine pasienter. Disse følelsene av usikkerhet hos menn med en liten penis har en tendens til å hope seg opp over tid. Disse følelsene fører ofte til depresjon og generell seksuell dysfunksjon på grunn av manglende selvtillit. Min egen forskning på denne penisforlengeren demonstrerte for meg en signifikant penisforlenger som er svært effektiv. Jeg vil anbefale Jes-Extender Gold Standard til alle pasienter som ønsker økt penislengde. "

Dr. Finn Worm Knudsen: "Mine pasienter har rapportert gode resultater, ikke bare i forhold til en økning i penislengde og omkrets , men også i utretting av skjevheter forårsaket av Peyronies sykdom. Det er på grunn av dette at jeg gir Jes-Extender Gold Standard min fulle støtte som en trygg og effektiv, medisinsk dokumentert metode for å legge flere centimeter til din penisstørrelse. "

Hvordan virker den?

Jes Extender Gold Standard fungerer ved hjelp av trekkraft, som i samspill med kroppens naturlige evne til å strekke seg, vil få cellene i penisvevet til å dele seg. Ved å utsette en del av kroppen for konstant strekk, vil det resultere i en spredning i det berørte området, hvor strekken foretas. Denne prosessen kalles cytokinese. Jes-Extender Gold Standard anvender en konstant strekking av penisskaftet, noe som fører til at cellevevet utvider seg. Denne celleveksten kan medføre en penisforstørrelse i både lengde og omkrets. Noen kunder ser synlige resultater i løpet av bare få måneders bruk.

Hvor lang tid går det før jeg kan se resultater?

Resultater med Jes Extender Gold Standard vil avhenge av hvor mye tid du bruker på penisforlengelse, samt hvor ofte du bruker forlengeren. Det er opp til deg å innstille den etter ditt eget tempo og mål. Selve metoden er enkel og lett å bruke, men det krever tålmodighet og tid. De fleste kundene gir tilbakemelding om en synlig forlengelse etter bare noen få måneders anvendelse av Jes Extender Gold Standard.

Er Jes Extender Gold Standard testet?

Strekkmetoden er en av de best testede på markedet. I 2002 utførte "Journal of Impotence Research" en studie av strekk-baserte penisforlengere. I gjennomsnitt, opplevde testpersonene en vekst av penis på 1,8 cm etter 4 måneders bruk (resultatene varierte mellom 0,5 og 3,1 cm). Dette var på grunnlag av at de bar forlengeren i gjennomsnitt 6,5 timer per dag. Vær oppmerksom på at resultatene alltid vil variere fra person til person, avhengig av individuell basis og hvor lenge du bruker forlengeren.

Er det noen bivirkninger ved bruk av Jes Extender Gold Standard?

I studier og tester utført med penisforlengere, som benytter strekk, har testpersonene ikke lagt merke til noen bivirkninger. Det er normalt at du kan føle selve strekken, men det skal ikke være ubehagelig. Hvis du opplever ubehag ved bruk av Jes Extender Gold Standard, betyr det at du bruker den feil. kontakt vår kundeservice.

Hva får jeg med når jeg kjøper Jes Extender Gold Standard?

 • 1 stk. opprinnelig Jes Extender Gold Standard penisforlenger
 • Fin oppbevaringsboks i mahognitre
 • En borrelås
 • 1 komfortstropp
 • En rull beskyttende gasbind
 • 2 beskyttelsesputer
 • 4 x 5 cm forlengelsesstenger
 • 2 x 2,5 cm forlengelsesstenger
 • 2 x 1,25 cm forlengelsesstenger
 • 1 sett med nøkler (for å stramme stengene)

Hvilken modell bør jeg velge?”

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Kassetype Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Komfortstrop 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespude 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlængelsesstave 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlængelsesstave 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøglesæt
Beskyttelses Gaze
Velkrostrop 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 2 år Livstid
Pris 1.299,- 1.449,- 1.599,- 1.999,- 2.499,-
Les Mer Les Mer Les Mer Les Mer Les Mer

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt og diskret å bestille din Jes Extender Gold Standard hos ShytoBuy. Bare trykk på "Legg i handlekurv" og klikk deg deretter videre til kassen hvis du er ferdig med å handle på vår side. Alle våre produkter blir sendt i diskret og nøytral innpakning, uten enten produktnavn eller vår hjemmeside nevnt på pakken. Transaksjonen vil vises som "Comfort Klikk Ltd" på kontoutskriften. Har du noen spørsmål om Jes Extender Gold Standard eller noe annet, er du alltid velkommen til å kontakte vår hjelpsomme kundeservice på tlf., live chat eller e-post.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (95% basert på 4 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Gold! Penisforstørrelse med stil, ganske fornøyd
 • * Jeg er meget tilfreds med jes extender
 • * Det tar tid men det virker
 • * Tenk tilfredshet. Jeg er så glad for at jeg ga dette en sjanse. Uansett hvor rart det høres ut , det fungerer. penisen min er blitt større
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev