Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Jes Extender Light standard

penisforstørrer

Jes Extender

1,599.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Jes Extender Light Standard er den mest økonomiske penisforlengeren i marked. Men som med alle de andre forlengere fra Jes Extender, har denne god kvalitet og gir gode resultater. Denne penisforlengeren kan brukes både dag og natt, og kan gi deg gode resultater uten å bruke kosttilskudd, piller eller smertefull kirurgi. Jes Extender Light Standard veier nesten ingenting og er designet for å være komfortabel slik at du kan ha en på uten ubehag.

  • Kommer med 1 års produkt garanti
  • Kjent merke som kan øke lengde og -omkrets
  • Kan bidra til å rette ut skjevhet
  • Kan bidra til å få sterkere ereksjoner
  • Kommer i en diskret boks som er lett å bære
  • Enkel å bruke
  • Gratis og Diskret Frakt

Jes Extender Light Standard benytter seg av trekkraftsteknologi for å øke penisens lengde og tykkelse naturlig. Denne forlengeren er en av de bestselgende innenfor penisforlengelse og kan enkelt og diskret brukes under klærne for å forstørre din penis, slik som flere menn rundt om i verden allerede har gjort.

Les Mer

Hva er Jes Extender Light Standard?

Denne penisforlengeren er spesielt populær fordi den, til tross for den vennlige prisen, kan leverer svært effektive resultater. Jes Extender Light Standard bruker trekkraft for å forstørre lengde og omkrets. Ved å utsette kroppen for en stabil strekk vil det resultere i at cellevevet i det berørte området utvides over tid. Når cellevevet utvides, øker vev og det kan føre til penisforlengelse. Jes Extender Light Standard er anbefalt av leger til å kunne øke penislengde.

Hvordan virker den?

Jes Extender Light Standard benytter seg av innovativ teknologi som kan bidra til å øke størrelsen på penis ved å støtte kroppens naturlige evne til å vokse under fysiske påvirkninger. Hvis en hvilken som helst del av kroppen utsettes for konstant strekk, vil cellene i området ofte begynne å dele seg og dermed øke mengden av vev. Over tid vil cellene i penis dele seg og dermed kan dette gi en varig vekst.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Resultatene vil variere fra person til person, men mange brukere av Jes Extender Light Standard penisforlengelse har opplevd synlige resultater allerede i løpet av de første ukene. Resultatene av forlengeren er avhengig av din individuelle situasjon, samt hvor lenge og ofte du bruker din Jes Extender Light Standard. Der er anbefalt å bruke opptil minst 3 månder

For oppnå de beste resultatene så bør du kombinere penisforlengeren med penisforstørrende tilskudd, slik som penispiller eller en krem.

Kan Jes Extender Light Standard brukes mens man sover?

Hvis du sover på ryggen eller siden, og ikke veldig urolig om natten, så kan du enkelt bruke forlengeren mens du sover. Hvis du sover veldig urolig, og vrir og vender deg, kan det være en risiko for Jes-Extender Light Standard vil slippe grepet eller påfører deg smerte.

Er forlengeren trygg å bruke?

Jes Extender Light Standard er en penisforlenger som er laget av medisinske materialer av høy og sikker kvalitet. Regelmessig bruk kan øke sjansene for å øke penisstørrelsen uten smerte eller ubehag som følger med kirurgiske inngrep for penisforlengelse.

Hvordan bør jeg bruke den?

Forlengeren kan kanskje se en smule skremmende og forvirrende ut, men å påføre Jes-Extender Light Standard er så lett som ingenting.

Hvilken modell bør jeg velge?

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Eskemateriale Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Komfortstropp 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespute 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlengelsesstav 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøkkelsett
Beskyttende gassbind
Borrelås-stropp 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 2 år Livstid
Pris 1.299 1.449 1.599 1.999 2.499
Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt, trygt og raskt å bestille Light Extender fra ShytoBuy.no Vi kan sende pakken din allerede i morgen (gjelder alle bestillinger mandag-torsdag før kl.16.30). Bare trykk "legg i handlekurven", før du går videre til kassen, og du kan begynne å bruke din nye Jes Extender Light Standard forlenger innen kort tid.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (80% basert på 1 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

  • * Fin start-forlenger for nybegynnere. Selv vil jeg prøve en av de nyere, gold eller noe snart
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev