• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Jes Extender – naturlig og uten bivirkninger

De aller fleste menn har på ett eller annet tidspunkt lurt på om penis er stor nok, og bekymret seg for om den er stor nok til å tilfredsstille partneren i sengen. Penis er den kroppsdelen menn bekymrer seg mest over, og det finnes derfor et stort marked for ulike metoder som skal forlenge penis eller øke omkretsen dens. Kosttilskudd, kremer og andre preparater kan inneholde kjemiske stoffer som igjen kan ha ulike bivirkninger. Om du ønsker å slippe den bekymringen kan det være lurt å velge en naturlig måte å forlenge penis på. Apparatet Jes Extender er helt unikt på markedet, og kommer helt uten bivirkninger.

Størrelsen på en penis

Ung Mann

Veldig mange menn tror at deres egen penis er liten og at alle andres er stor. Sannheten er litt mer nyansert en som så. Størrelsen på en penis i erigert tilstand avhenger av faktorer som person og folkeslag. Forskerne har kommet frem til at gjennomsnittsstørrelsen her i Norge ligger på omtrent 15 cm. For resten av verden er dette gjennomsnittet noe kortere, nemlig kun 13,4 cm. De aller fleste erigerte peniser har en lengde som går fra 10 til 13,4 cm. Dårlig selvbilde når det kommer til egen penis kan blant annet føre til problemer med seksuallivet, da mannen blir selvkritisk og tvilende til sin egen yteevne. Med et apparat som Jes Extender, som kommer helt uten bivirkninger, kan du selv gjøre noe med størrelsen din og det uten å ty til potensielt smertefulle operasjoner eller tvilsomme tabletter. Det fine med Jes Extender, i tillegg til det faktum at det ikke har noen bivirkninger, er det faktum at det er støttet av studier som viser at det fungerer.

Jes Extender – støttet av forskning og studier

Jes Extender er, som vi allerede har nevnt tidligere i artikkel, støttet av forskning og studier. Apparatet er godkjent av FDA, som er en etat som ligger under det amerikanske Helse- og sosialdepartementet. FDA står for «Food and Drug Administration” og de har klassifisert Jes Extender med Klasse 1 medisinsk enhet. Videre har den skandinaviske klinikken for plastisk kirurgi, som ligger i den danske hovedstaden København, tatt apparatet for seg i en større undersøkelse. Der kom det frem at mennene som deltok i undersøkelsen og brukte Jes Extender i en periode på 24 uker opplevde at penisen ble hele 30 % større. Undersøkelsen ble senere presentert i Spania ved «International Interdisciplinery Symposium on Genitourinary Reconstructive Surgery”.

Slik bruker du Jes Extender

Jes Extender kan kjøpes i flere utgaver og kommer i ulike materialer, slik at du kan finne det som passer best til deg. Apparatet, som ble skapt av en dansk kirurg ved navn Jorn Ege Siane, bruker trekkraft for å øke omkretsen og lengden på din penis. Dette er den samme teknikken som brukes på brannskadde eller for de som er et ben som er kortere enn det andre. Trekkraften strekker vevet og dermed økes antall celler. Dette lar seg selvsagt ikke gjøre i løpet av en dag eller to, og derfor anbefales det at du bruker Jes Extender fra tre til seks måneder. Du kan dermed si at den eneste bivirkningen er at du får øvelse i å utvise tålmodighet.

Det finnes flere fordeler med Jes Extender enn kun det faktum at det er uten bivirkninger. En fordel er at du kan bruke den om dagen, og at den ikke har noen innvirkning på ditt daglige liv. Du trenger med andre ikke ord å ta en lengre ferie for å bruke apparatet. Du kan også fortsette å være seksuelt aktiv under hele perioden. Apparatet krever altså ikke at du tar deg fri, blir sykemeldt eller endrer dine daglige rutiner. Det er enkelt å bruke, og krever ingen spesielle kunnskaper.

Jes Extender kan brukes av alle over 18 år, og apparatet kommer med en garanti på minst fem år. Når du har funnet den utgaven av Jes Extender som passer deg, gull er spesielt egnet for deg med sensitiv hud, så plasserer du din penis gjennom ringen og legger penishodet i det beskyttende silikonbindet. Forlengerdelene skal være på hver side av penis, og det er disse du regulerer trykket med. Du bør, som allerede nevnt, bruke apparatet i minst tre måneder. I tillegg er det viktig å følge oppstartsprogrammet som sørger for at du får vent deg bruken. Oppstartsprogrammet lar deg begynne med en time per dag og så økes både antall timer og kraften over de neste seks ukene. Det skal ikke være ubehagelig å bruke Jes Extender, men for noen kan det ta litt tid å bli vant til trekkraften. Det er viktig å ikke bruke apparatet i mer enn tolv timer per dag.

Resultatet kan variere

Det er viktig å være klar over at siden alle menn er forskjellige, så vil heller ikke alle menn oppnå akkurat samme resultat. Det resultatet du oppnår avhenger helt av ditt utgangspunkt, hvor lenge du bruker Jes Extender – både antall timer per dag og hvor mange måneder samt om du bruker andre preparater samtidig for å støtte prosessen.

Jes Extender – penisforlenger uten bivirkninger

Glad ung mann

Etter å ha lest denne artikkelen så er du forhåpentlig vis ikke lenger i tvil om at Jes Extender er et helt naturlig apparat som kan hjelpe deg med å få den størrelsen du drømmer om. Dette er et apparat uten bivirkninger, det er smertefritt, diskret og har en effekt som er støttet av grundig forskning. Altså er dette et apparat du kan stole på gir deg det du ønsker på en lettvint og enkel måte som ikke krever store forkunnskaper. Du har muligheten til å bli en av de mange hundre tusen kundene som allerede bruker dette fantastiske, danske apparatet for å oppnå en penis som er lengre og større enn utgangspunktet. Få selvtillit i sengen igjen og føl deg vel med deg selv. Fin din modell og øk både selvtillit og penis samtidig på en av de få måtene som garantert er uten bivirkninger og ubehag.