Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Jes Extender™ Original Penisforlenger

Av Jes Extender

1,449.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Jes Extender original penisforlenger er en revolusjonerende måte å forstørre penisen både effektiv og skånsomt. Jes Extender original bruker en avansert og trygg teknologi som smertefritt kan øke penisen i både bredde og lengde. Jes Extender original lages av en anerkjent dansk produsent, og da produktet ble lansert i 1995, har den hjulpet menn fra hele verden.

 • Prisvinner av "Beste penisforstørrelses produkter"
 • Designet for å kunne forstørre penisen i både lengde og omkrets
 • En bestselger med mer enn 250.000 solgte enheter
 • Kan korrigere en krum penis eller med skjevheter
 • Et trygt og smertefritt alternativ til kirurgi
 • Kan brukes under klærne
 • Ledende penisforlenger i markedet
 • Har hjulpet menn fra hele verden med å gi dem en tilfredstillende penisstørrelse
 • CE-sertifisert med 2 års garanti
 • Diskret og rask levering!

Jes Extender original strekker penisen i en periode på 6-12 måneder. Denne penisforlengeren er en trygg måte å forstørre penisen på. Penisforlengeren kan brukes diskret under klærne, slik at ingen andre enn deg vet du bruker den.

Les Mer

Hva er Jes Extender original ?

Denne forlengeren er en av de bestselgende penisforlengerne i verden og bortimot alle erfaringer med penisforlengeren har vært gode. Med over 250.000 eksemplarer så har produsenten av Jes Extender original virkelig hjulpet menn med oppnå sine ønskede penisstørrelser. Denne penisforlengeren bruker strekkraft som er testet for å kunne levere en naturlig forstørring av penisen. Den kan også hjelpe mot skjev penis (peyronies sykdom).

Penis forlengeren er av god kvalitet og håndverk. Hvis du følger anbefalte instrukser og bruksmåte så blir det fullstendig smertefritt og trygt å bruke apparatet.

Den første Jes Extender forlengeren kom på markedet i 1995 og skulle hjelpe pasienter som hadde nylig gjennomgått en penisforstørrende operasjon. Det ble rask oppdaget at metoden og teknologien bak produktet ikke bare hjalp, men kunne faktisk forlengepenisen ytterligere. Dette har nå blitt bekreftet av over 250.000 kunder og deres gode erfaringer med penisforlengeren.

HVORDAN VIRKER JES EXTENDER?

Penisforlengeren virker ved å bruke en svært effektiv strekkteknologi, som over en lengre periode kan forstørre penisen.

Ved å utsette en del av kroppen under konstant strekk vil det over tid føre til celledeling i det utsatte området på kroppen. Denne prosessen kalles cytokinese.

Jes Extender bruker et jevnt strekkepress på penisen og dette gjør at vev og celler deler seg, og skaper dermed nytt vev. Denne celleveksten kan gradvis forstørre penisen slik at den blir lengre og tykkere.

HVOR MYE VEKST KAN JEG FÅ?

Jes Extender er den mest veldokumenterte metoden til penisforstørring, og har virket for hundretusenvis av menn fra hele verden. Hvor raskt og hvor mye vekst du vil oppleve med Jes Extender er avhengig av hvor ofte og hvor mye du bruker forlengeren. Jo flere timer om dagen du bruker penisforlengeren, jo raskere vil resultatene komme. Dessuten er resultatene også avhengig av hvor mye vevet i penisen din kan strekke seg. Forstørrelse av penis er derfor ikke bare avhengig av hvor lang tid du bruker forlengeren, men også penisens evne til å strekke vev.

For oppnå de beste resultatene så bør du kombinere penisforlengeren med penisforstørrende tilskudd, slik som penispiller eller en krem.

Har apparatet blitt testet?

Ja, forlengeren har gjennomgått flere uavhengige undersøkelser. Resultatene av disse testene viser at produktet kan forstørre penisen i anbefalt bruksperiode. Husk at resultatene vil variere fra person til person

Instruksene er som følger:

Først plasserer du plastikkringen som er spesialdesignet rundt roten av penisen, også fester du en silikonring rundt skaftet på penisen, like under penishodet. Mellom de to ringene går det to metallstenger som strekker penisen. Jes Extender bruker disse stengene til å utnytte kroppens evne til å strekke seg over tid. Det er ikke nødvendig å bruke penisforlengeren i en lang uavbrutt periode for å oppnå resultater. For eksempel så vil bruken av Jes Extender i 2 timer hver dag i 12 måneder gi samme resultat som om man brukte den 12 timer hver dag i 2 måneder. Du kan også bruke strekksettet om natten, men da kan den falle av når du sover eller ved ereksjon. Det anbefales derfor at du bruker «Beskyttelsespolstringen» når du bruker Jes Extender i sengen.

Hva følger med i esken?

Forlengeren kommer en diskret treeske med:

Husk at med ShytoBuy blir leveringen i en diskret innpakning, slik at andre ikke kan se hva som er i pakken ved levering.

Hvilken modell bør jeg velge?

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Eskemateriale Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Instruksjons-DVD
Komfortstropp 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespute 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlengelsesstav 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøkkelsett
Beskyttende gassbind
Borrelås-stropp 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 5 år Livstid
Pris 1,599.00Kr 1,449.00Kr 1,749.00Kr 2,199.00Kr 2,399.00Kr
Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (90% basert på 2 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

 • * Hørte om dette merke på en dansk side og så plutselig at den finnes i Norge også. Veldig fornøyd! Fikk gratis levering også
 • * Begge tomler opp
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev