Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Jes Extender Original Standard Comfort

penisforstørrer

Jes Extender

1,449.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Jes Extender ™ er en revolusjonerende penisforlenger for men som ønsker å forstørre penisen på en effektiv og sikker metode. Jes Extender bruker en avansert og trygg teknologi som bruker et smertefritt metode til å øke penisen i både bredde og lengde. Jes Extender er laget av en anerkjent dansk produsent, og siden produktet ble lansert i 1995, har denne penisforlengeren hjulpet flere menn fra hele verden med å øke penis størrelser permanent*

 • Prisvinner av "Beste penisforstørrelses produkter"
 • Designet for å forstørre penisen i både lengde og omkrets
 • Bestselger med mer enn 250.000 solgte enheter
 • Kan korrigere en krum eller skjev penis (peyronies sykdom)
 • Et trygt, smertefritt og kosteffektiv alternativ til kirurgi
 • Kan brukes diskre under klærne
 • Ledende penisforlenger i markedet
 • Har hjulpet menn fra hele verden med å gi dem en tilfredsstillende penisstørrelse
 • CE-sertifisert garanti
 • Diskret og Rask levering!

Studier viser at over 50% av menn kan være misfornøyde med sine kjønnsdel. Er du en av dem? Du trenger ikke lenger å bekymre deg. Jes Extender er et kjent og velprøvd penisforlenger som har vært i marked i over 20 år. Ikke minst, har den vunnet priser for å være beste penisforstørrelses produkt på marked. Få en tilfredsstillende penis størrelse med denne penisforlengeren. Du kan trygt kjøpe Jes Extender fra ShytoBuy, vi gir opptil 2 års produkt garanti og sender produktet diskret og raskt.

Les Mer

Hva er Jes Extender Penisforlenger? ?

Jes Extender er en av de bestselgende penisforlengere i verden og bortimot alle erfaringer så langt har vært svært positive av produktet. Med over 250.000 enheter solgt, har disse produktenene hjulpet flere misfornøyde menn med å oppnå sine ønskede penisstørrelser.

Jes Extender bruker strekkraft som er naturlig og gir forstørring av penisen. Den kan også hjelpe menn som er plaget av skjev penis (peyronies sykdom).

Produktet er laget av høyeste kvalitet og produsert i Skandinavia. Hvis du følger instruksjonene og anbefalinger, er det både trygt og smertefritt å bruke Jes Extender. Ved bruk av Jes Extender regelmessig så kan man oppnå langvarige resultater av penisforlengelse.

HVORDAN Fungerer JES EXTENDER?

Penisforlengeren virker ved å bruke en svært effektiv strekkteknologi. Denne teknologien skal over en lengre periode kunne gi permanent penisforstørrelse.

Ved å utsette deler av kroppen for konstant strekk vil det over tid føre til celledeling. Denne prosessen kalles cytokinese, og vil i lengre sikt hjelpe menn med å oppnå penisforlengelse.

Jes Extender bruker et jevnt strekkpress på penisen og dette gjør at vevet og cellene deler seg. Dette forårsaker at nye vev dannes. Denne celleveksten vil gradvis forstørre penisen slik at den blir lengre og tykkere.

HVOR MYE VEKST KAN JEG FÅ?

Jes Extender kan brukes av hvem som helst, uavhengig av størrelsen på penis eller om penisen er omskåret eller krummet. Du vil også være i stand til å ha sex som vanlig i perioden når du bruker Jes Extender. Takket være den praktiske og enkle designen kan du både bruke Jes Extender når du sover og er våken.

Denne penisforlengeren er en av mange metoder metoder for penisforstørring, og har virket for hundretusenvis av menn over hele verden. Hvor raskt og hvor mye vekst du vil oppleve med Jes Extender er alt avhengig av hvor ofte og hvor mye du bruker forlengeren. Jo flere timer om dagen du bruker penisforlengeren, jo raskere vil resultatene komme. Men vær oppmerksom på at det er kun anbefalt å bruke den i max 9 timer. Dessuten er resultatene også avhengig av hvor mye vevet i penisen din kan strekke seg. Forstørrelse av penis er derfor ikke bare avhengig av hvor lang tid du bruker forlengeren, men også penisens evne til å strekke vev. Siden kroppene våre er alle forskjellige, så kan resultatene variere fra person til person.

Er det Trygt og Enkelt å Bruke?

Jes Extender er håndlaget av høykvalitets materialer som er allergivennlige. Produktets sikkerhet er testet med CE merket og sikkerhetsgodkjent internasjonalt. Den er også tilpasset og utformet for å være komfortabel nok til å bli brukt i flere timer i strekk. Det kan brukes av alle, og er innrettet til å bli justert til størrelse. Det er trygt og sikkert å handle Jes Extender™ på ShytoBuy.no, vi er en godkjent selger og har solgt produktet i flere år.

Plasser toppstykket rundt penis og deretter legge stengene til riktig lengde på penis og deretter klemme komfort leddet. Den kommer med en instruksjons-DVD som er egnet til å følge for de beste resultatene. Du bør ikke bruke Jes mer enn 9 timer per dag.

Instruksene er som følger:

 • Først plasserer du plastikkringen som er spesialdesignet rundt roten av penisen, deretter fester du silikonringen rundt skaftet på penisen, like under penishodet.
 • Mellom de to ringene går det to metallstenger som strekker penisen. Jes Extender bruker disse stengene til å utnytte kroppens evne til å strekke seg over tid.
 • Du kan også bruke Jes Extenderen om natten, men da kan den falle av når du sover eller ved ereksjon. Det anbefales derfor at du bruker «Beskyttelsespolstringen» når du bruker Jes Extender i sengen.

Hvilken modell bør jeg velge?

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Eskemateriale Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Instruksjons-DVD
Komfortstropp 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespute 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlengelsesstav 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøkkelsett
Beskyttende gassbind
Borrelås-stropp 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 5 år Livstid
Pris 1,599.00Kr 1,449.00Kr 1,749.00Kr 2,199.00Kr 2,399.00Kr
Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer


Registrer
For Nyhetsbrev