Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Jes Extender Silver Standard penisforstørrer

Jes Extender

2,199.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Jes Extender Silver Standard er belagt i ren sterling sølv og er produsert av de fineste kvalitetsmaterialer. Den er en av de mange effektive og økonomiske penisforlengerene i marked vi tilbyr, som hjelper med å forlenge penis skånsomt og naturlig. Jes-Extender Silver Standard leveres med 5 års garanti og mange reservedeler. Den kan bæres diskret og enkelt om dagen såvel som om natten når du sover.

 • Kommer med 5 års produkt garanti
 • Prisvinner av "Beste penisforstørrelses produkter"
 • Dokumentert bevist metode til forstørrelse av penis, omkrets og lengde
 • Kan bidra til å korrigere skjevhet
 • Kan gi sterkere ereksjoner
 • Jes Extender Silver Standard er anbefalt av leger
 • Luksuriøst design - belagt med sterling sølv
 • Diskret å bære og enkel å bruke
 • Leveres i stilig mahognieske

Jes Extender Silver Standard kommer i en stilig mahognieske med 8 ekstra forlengerdeler for mer nøyaktige målinger av resultater og et ekstra mykt frontstykke for maksimal komfort. Denne forlengeren er et populært valg, nettopp på grunn av sine vellykkede resultater og det kvalitetshøye designet.

Les Mer

Hva er Jes Extender Silver Standard?

Studier har vist at mange menn ikke er helt fornøyd med sin penisstørrelse. Faktisk er det antatt at over 50% av menn synes at penisen er for liten. Jes-Extender Silver Standard kan hjelpe menn med å øke sin penis på en trygg, naturlig og god måte. Den kan brukes av alle, uavhengig av penis størrelse eller om penisen er omskåret.

Denne luksuriøse penisforlengeren benytter trekkraftteknologi for naturlig å øke lengden og omkretsen på penis. Det er en av de bestselgende penisforlengere på markedet, nettopp fordi den kort sagt gjør jobben. Den kan brukes diskret under klærne, både når du er våken eller når du sover. Nettopp fordi Jes-Extender Silver er så diskret og behagelig, vil den ikke påvirke dagliglivet. Slik kan man også ha sex som vanlig, selv om man holder på med å øke penisstørrelsen.

Hvordan virker den?

Jes Extender Silver Standard bruker trekkraft for å utløse en naturlig cellevekst. Ved å utsette legemet for strekk, vil det skje en celledeling i området som blir behandlet. Denne penisforlengeren tillegger en naturlig strekk på penisskaftet, som deler cellevevet og skaper nytt vev. Denne celleveksten vil i de fleste tilfeller føre til en lengre og tykkere penis. Når cellene har vokst og din penis har vokst, vil den ikke krympe tilbake til sin gamle størrelse igjen.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Resultatene vil variere fra person til person, men mange brukere av Jes-Extender Silver Standard har sett resultater allerede i løpet av de første månedene. For best resultat bør du fortsette bruken i minimum 2-3 måneder. Resultatene vil blant annet avhenge av ditt utgangspunkt, og delvis avhenge av hvor mange timer per dag du bruker Jes-Extender Silver Standard.

For oppnå de beste resultatene så bør du kombinere penisforlengeren med penisforstørrende tilskudd, slik som penispiller eller en krem.

Penisforlengelsesprogram

For å venne seg til Jes Extender Silver Standard og trekkraft metoden, anbefales det å følge en seks ukers oppstartsprogram. Det er et penisforlengelsesprogram som gjør at din kropp får tid til å tilpasse seg prosessen. Tidsplanen starter ved lav trekkraft og korte perioder med bruk av Jes-Extender Silver Standard. Trekkraft og lengden på bruken økes gradvis uke etter uke.

Hva gjør Jes Extender Silver Standard spesiell?

Denne penisforlengeren har blitt belagt med sølv, så det oser luksus og utsøkt design. I tillegg inneholder boksen åtte forlengingsdeler, myke puter og stropper i en eksklusiv mahogni oppbevaringsboks.

Er forlengeren trygg å bruke?

Jes Extender Silver Standard er en penisforlenger som er laget av medisinske materialer av høy og sikker kvalitet og er dekket med sterling sølv, noe som kan hjelpe til med å øke størrelsen på din penis. Ved regelmessig bruk kan den øke sjansene for å hjelpe deg med å øke penisstørrelsen uten smerte eller ubehag som følger med kirurgiske inngrep.

Hvordan bør jeg bruke den?

Forlengeren kan virke litt skremmende, men du vil raskt finne ut hvordan du bruker Jes Extender Silver Standard.

Hva får jeg med min Jes Extender Silver Standard?

I den stilfulle boksen finner du:

 • 8x ekstra forlengerdeler
 • 1x mykt forstykke
 • 1x gasbind
 • 1x komfortabel stropp
 • Bruksanvisning

Hvilken modell bør jeg velge?”

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Eskemateriale Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Komfortstropp 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespute 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlengelsesstav 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøkkelsett
Beskyttende gassbind
Borrelås-stropp 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 2 år Livstid
Pris 1.299 1.449 1.599 1.999 2.499
Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt, trygt og raskt å bestille Jes Extender Silver Standard fra ShytoBuy.no. Bare trykk "legg i handlekurven", fortsett til kassen, og du kan komme i gang med å bruke din nye luksus penisforlenger.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (93.33% basert på 3 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Godt kjøp!
 • * Meget tilfreds med Jes-extender silver. Jeg har brukt forlengeren 6 uker og har opnådd 2,7 cm.
 • * Ikke et ord å sette på selve produktet . Litt vanskelig å velge modell
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev