Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Jes Extender Titanium

penisforstørrer

Jes Extender

1,749.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Jes Extender Titanium er en av de mest solgte penisforlengere på markedet. Denne modellen benytter en trekkraft-teknologi som kan øke penisstørrelse, omkrets og lengde. Det unike med titan-varianten er at i tillegg til å være produsert av ekte titan, kombinerer den effektivt teknologi med helt ny innovativ komfort og sikkerhetsfunksjoner.

 • Prisvinner av "Beste penisforstørrelses produkter"
 • Kommer med 2 års produkt garanti
 • Bruker 1200g trekkraft-teknologi for å øke penisstørrelse, omkrets og lengde
 • Kan øke penisstørrelse ved regelmessig bruk
 • Kan kurere kurvaturer (Peyronies sykdom)
 • Ekstra 1,25cm forlengelsesbarer
 • Eksklusivt produkt i titanium
 • Jes Extender Titanium kommer i en hendig aluminiums-oppbevaringsboks
 • Kan has på komfortabelt både natt og dag
 • Enkel å bruke
 • Gratis & Diskret levering

Jes Extender Titanium tilbyr en revolusjonerende måte å øke penisstørrelse på, helt uten smerter eller komplikasjoner. Den danske produsenten bruker en spesiell trekkteknologi, som virker ved å øke antallet celler i penis og dermed gjøre penis større.

Les Mer

Hva er en Jes Extender Titanium?

Jes Extender har vært den bestselgende produsenten av penisforlengeren på det internasjonale markedet i mer enn 10 år. Helt siden lanseringen, har mange virksomheter forsøkt seg på å imitere den effektive trekkteknologien, men ingen med stor suksess. Faktisk benytter Jes Extender den eneste bevist ikke-kirurgiske metoden for penisforlengelse på markedet. Dens komfort, resultater og store kundetilfredshet er årsaken til deres store suksess. Det er trygt og sikkert å handle Jes Extender™ på ShytoBuy.no, vi er en godkjent selger og har solgt produktet i flere år.

Denne modellen kommer med en kraftfull tilføying til de andre modellene i serien. Jes Extender Titanium er ikke bare laget med et stilig kvalitetsdesign, det kommer også med nye innovative komfort forbedringer. Pakket i en moderne aluminiums-oppbevaringsboks leveres denne med ekstra komfortutstyr og forlengelsesbarer for en mer nøyaktig vekst og justering.

Hvordan virker den?

Jes Extender Titanium bruker en effektiv 1200g trekkraft teknologi (den høyeste på markedet) som ved regelmessig bruk kan øke penisstørrelse, omkrets og lengde. Produktet bruker kroppens naturlige evne til å vokse under konstant fysisk påvirkning. Med en konstant strekk vil cellene i penisen etterhvert dele seg og dermed vil dette tillate en permanent vekst. Boksen inneholder ekstra komfortutstyr, skjøtedeler og et nøkkelsett, som skal skape de beste vilkårene for penisforlengelse.

Hvorfor kjøpe Jes Extender Titanium?

Jes Titanium er en luksuriøs penisforlenger som kan tilby brukeren good støtte og bra resultater. Om du bruker dette produktet til å øke penis størrelsen som en del av din regelmessige daglige rutine, eller for å forbedre prestasjoner i sengen, til å øke ens selvtillit eller som et middel til å kurere Peyronie’s sykdom, så er Jes Titanium et av våres premium produkter vi kan tilby. Med sine 1200g så tillater Jes Titatum deg til å trygt håndtere produktet hjemme.

Det er ikke mange selskaper som stolt kan si at de har vært i bransjen i mer enn 10 år. Jes Extender Titanium er et luksusprodukt som tilbyr komfort og ytelse i tillegg til dette kan den også øke din seksuelle ytelse i hverdagslivet.

Når kan jeg forvente å se resultater?

Resultatene vil variere fra person til person, men mange brukere av Jes Extender Titanium opplever resultater i løpet av de første ukene. For best resultat bør du fortsette å bruke den i minst 2-3 måneder. For å oppnå de beste resultatene, så bør du kombinere penisforlengeren med penisforstørrende tilskudd, slik som penispiller eller en krem.

Er forlengeren trygg å bruke?

Jes Extender Titanium er en penisforlenger som er laget av holdbare materialer med høy kvalitet, blant annet titan, noe som gir en sikker metode for deg å øke penisstørrelse. Regelmessig bruk kan hjelpe deg å øke størrelsen uten smerte eller ubehag som følger med kirurgi.

Hvordan bør jeg bruke den?

Forlengeren kan virke en anelse skremmende, men du vil raskt finne ut hvordan du bruker Jes Extender Titanium. Den er lett å montere og passer nesten til alle peniser.

Hvilken modell bør jeg velge?”

Jes Extender Light Jes Extender Original Jes Extender Titanium Jes Extender Silver Jes Extender Gold
Eskemateriale Pap Mahogni Aluminium Mahogni Mahogni
Komfortstropp 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk.
Beskyttelsespute 1 stk. 1 stk. 1 stk. 1 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 5 cm 2 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk. 4 stk.
Forlengelsesstav 2,5 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Forlengelsesstav 1,25 cm 2 stk. 2 stk. 2 stk.
Nøkkelsett
Beskyttende gassbind
Borrelås-stropp 1 stk.
Garanti 1 år 2 år 2 år 5 år Livstid
Pris 1.299 1.449 1.599 1.999 2.499
Les mer Les mer Les mer Les mer Les mer

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt, trygt og raskt å bestille Jes Extender Titanium fra ShytoBuy.no. Bare trykk "legg i handlekurven", fortsett til kassen, og du kan få hjelp til å få økt penisstørrelse.


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Produkt Vurdering (94.29% basert på 7 Reviews)

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.09% basert på 133 )

 • * Utmerket produkt, med tålmodighet funker denne Jes Extender fantastisk. Levering tok litt lengre enn forventet, men de har et fantastik kundeservice!
 • * Funker veldig bra!
 • * Du kan kjøpe uten tvil,, ganske bra!
 • * ++++++ utenom prisen kan jeg ikke være mer fornøyd
 • * Flott oppfinnelse for en som meg , som ikke har vært så heldig av natur ! Nå 5 cm større , hvem hadde trodd det
 • * Klart er detdenne model du skal have, hvis du ønsker kvalitet for pengene
 • * Behagelig å bruke i forhold til hva jeg forventet. nesten 2 cm etter bare to måneders bruk .
* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev