Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Teknologien bak Laserkam

Hva om du kunne ta ansvar og gjøre en dramatisk forskjell med håret ditt? HairMax Laser Kam er revolusjonert hårpleie bransje. Laser hårvekst behandling med HairMax Laser Kam har hjulpet hundretusener av mennesker rundt om i verden med å behandle sine hårtap og stimulere hårvekst.

HairMax Lasercomb® er en håndholdt Laserkam som leverer lavt nivå laser terapi ( LLLT ) til hodebunnen gjennom kamming av håret i 10-15 minutter tre ganger i uken.

Laser behandlinger til andre deler av kroppen er stort sett brukt til å dempe hårvekst, så spørsmålet er hvordan kan denne laser behandlingen hjelpe med hårvekst?

Laser kammen er brukt til å forbedre blodsirkulasjonen i hodebunnen og stimulerer hårsekkene til å passere gjennom Katagen (hvile ) og telegen ( Shedding ) faser av hårvekst raskere og dermed skyve folliklene inn i en ny anagen ( vekst) fase for å øke hårvekst generelt. Du finner mer om de ulike Hårvekst fasene her. Brukere av Laserkam er ment å være i stand til å se en forskjell i deres hårvekst innen 8 til 12 uker, for noen kan det ta så lenge som 20 uker.

Hva ulike studier sier om Laserkam?

Det finnes ulike studier som støtter HairMax Laserkam, som hevder at Hairmax Laser kam kan hjelpe med hårvekst. Men i forskjellige forum er det delte meninger om hvor effektive og fornøyde folk er. Studier for menn viste at 93 % hadde målbar hårvekst innen 6 måneder. Kliniske studier for kvinner er under fremgang, men ser ut til å vise lignende resultater.

HairMax er Klinisk Testet

Flere gir tilslutning til at bruk av laser terapi for hår gjenvekst fungerer. Hår konsulenter forklarer at Laserkam fungerer best for kvinner hvis de er forpliktet til regulær bruk og forbedre andre problemer som kan føre til hårtap, som for eksempel vitaminmangel eller stress forårsaket hårtap.

For noen er den største ulempen ved å prøve Laserkam prisen. Men noen kvinne forum som hadde deltatt i en tidligere klinisk Laserkam studie, mente at de i tillegg til laserkam også hadde brukt progesteron krem. De følte at både laserkam og progesteronkrem var like effektive i å hindre ytterligere håravfall.

Noen kvinner følte ikke helt at det egentlig fremmet mer hårvekst. Andre forum-innlegg er delt mellom folk som føler Lase kam virkelig hjalp dem og andre som føler at de kastet bort pengene sine.

Fungerer Laserkam?

Visse typer hårtap kan svare bedre til Laserkam. “Mann med skallethet” er en bestemt type hårtap kalles androgenetic hårtap og er relatert til DHT hormonnivåer . Kvinner med denne formen for hårtap kan ha gode resultater med Laser kam men hvis håravfall er fra sykdommer som skjoldbruskkjertelen eller diabetes , stress fra infeksjoner eller kirurgi eller fra alopecia areata , kan resultatene variere.

Som vi ser er noen laser brukt til å fjerne hår har også en tendens til å stimulere hårvekst i stedet for å stoppe hårveskt. Dette er fordi laser kammer har en teknologi som stimulere sirkulasjonen til hodebunnen og som igjen resulterer i hårvekst

HairMax LaserComb Professional 12 ble kåret til ”årets oppfinnelse” av Time Magazine! Denne laser kammen er har fått mye oppmerksomheter I media får å fremme Hårvekst. ShytoBuy selger Hairmax laser kam etter stor etterspørsel. Denne Hairmax bruker kun 8 minutter per behandling. Har diskret design, trådløs og oppladbar – egnet for bruk hvor og når som helst. Et billigere alternativ til dyre salongbehandlinger

Registrer
For Nyhetsbrev