FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Kan penis krympe?

Mange er opptatt av sin penis størrelse, de føler at det krymper under trenging eller andre tilsander. Men sannheten er at peniser kan virkelig krympe av flere grunner.

Kan penis krympe?

Det normalt at penis kryper når man trener. Det ofte på grunn av at blodet blir sirkulert fra penis til resten av muskulaturen eller når det er kaldt. Røyking kan også ha en effekt på din penis. Røyking kan forkorte en penis med så mye som en centimeter på grunn av forkalkede blodårer som reduserer erektil sirkulasjon. Dessuten kan penis vev blir mindre elastisk hvis en man ikke får jevnlige ereksjoner, som betyr hans penis kan krympe med en centimeter eller to hvis han ikke bruker den nok.

sædproduksjon trives i temperaturer som er litt under normale kroppstemperatur . Menn vil ofte legge merke til når de er kalde , krymper penis. Dette skjer som oftest på grunn av at blodårene i penis er stengt ned på grunn av de lave temperaturene , men vil oppnå normal størrelse når blodstrømmen begynner igjen. Menn oppfordres som oftest å holde sine kjønnsorganene kjølig ved å unngå trange bukser og varme, fuktige steder som hot-tub for lange perioder av gangen hvis de har problemer med å få barn.

Sannheten er at penis vil krympe litt som tiden går som et resultat av redusert blodtilførsel og testosteron . Etter den tid en fyr er i 60-årene og 70-tallet , kan han miste en centimeter til en og halv centimeter av lengde, forklarer Dr. Castellanos . Hvis menn bærer mage vekt, vil penis se mindre uten at det faktisk er. The penis begynner inne i kroppen. Hvis du har magefett, kommer det ned og strekker seg over penisroten . Magen dekker bunnen av penis , slik at det ser kortere ut.

Men her er den store hemmeligheten : De fleste kvinner virkelig bryr seg ikke om størrelsen. Faktisk kan enorme penis være ganske smertefullt . "Det er hva han gjør med det og resten av kroppen hans som teller ", sier Lou Paget, en sertifisert AASECT sex pedagog og forfatter av " The Great Lover Playbook.

Behovet for penis utvidelse

Fra hulemalerier som viser menn med usedvanlig store peniser, til afrikanske stamme menn hengende vekter til sine genitale i håp om å strekke det videre. Begrepet " jo større, jo bedre " har eksistert lenge. Heldigvis for menn i dagens tider er metodene for å øke penis størrelsen mye enklere og tryggere å adoptere.

En manns penis størrelse er sett på som et symbol på sin virilitet og seksuell dyktighet, noe som er grunnen til at de fleste menn er misfornøyd med sin penis størrelse og ønsker å finne løsninger penisforstørrelse. En teknikk som er allment akseptert som en av de mest effektive metoder for å øke penis er trekkraft teknologi. Penis Extender-enheter benytter seg av trekkraft teknologi for å gjøre sin penis stor på naturlig måte. Penisforlengelse er blitt ganske vanlig nå.

Presisjon- Komfort – Design

1994 var fødselen av Jes- Extender og en revolusjon innen penisforlengelse. Klinisk testet med gode resultater, er Jes-Extender en smertefri behandling for å forstørre din penis komfortabelt og enkelt. Den har over 100.000 fornøyde brukere, og er nummer én valg for menn over hele verden på jakt etter trygg måte å forstørre penis med. Jes-Extender penis utvidelse verktøyet kan forstørre lengden på penis uten kirurgi ved hjelp av trekkraft. Traksjon har vært brukt i flere århundrer, og har potensial til å vokse din penis med opp til 24% fra sin opprinnelige størrelse .

Jes-Extender finnes over hele verden (rask og diskret emballasje), har dette garantert og klassifisert nummer 1 medisinsk verktøy med europeiske sertifikat CE, dette sertifikatet er bare gitt til produkter som oppfyller de strenge kravene i den europeiske union.

Anbefalte produkter