• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Kan Shapewear faktisk gi deg flat mage?

Flere ønsker seg flat mage, spesielt kvinner. Hva om du fant ut at det finnes noe som kan gi deg resultater rask og enkelt. Ja, shapewear er kjent for å gi deg flat mage umiddelbart. Men er det sant kan shapewear gi deg flat mage? Les videre for å finne ut.

Å få en flat mage kan være vanskelig, men mange kvinner føler konstant press for å få flat mage. Hvis du noen gang har sugd inn magen din vet du at ditt poster og pusting kan påvirke hvor stor magen din ser ut. a href="shape-wear.html"> Produktene fra Shapeware etterligner effekten av å suge inn magen ved å lettere flate ut magen, men uten stress av stadig å huske å holde inn pusten. Shapewear vil ikke permanent flate ut magen, og det kan også bære noen risiko

Shapewear mot Vekttap

Noen selskaper markedsfører ulike variasjoner av shapewear som kalles komprimeringsplagg. Disse plaggene hevder at de vil hjelpe deg å miste vekt ved å få deg til å svette og masserer området, øke sirkulasjonen og visstnok øke sjansen for vekttap. Mens svetting kan hjelpe deg å redusere noe av de overflødige kalorier, er det lite sannsynlighet for å hjelpe deg å miste mye vekt. Dessuten, hvis du var faktisk svettet nok til å gå ned i vekt, vil du kunne bli fort dehydrert. Det sies derfor at et sunt kosthold og trening er en mye enklere og tryggere måte å gå ned i vekt. Men shapewear er en enkel å grei måte å f.eks. passe inn i et fint kjole eller skjule magen din i en trang topp.

Risiko med Shapewear

Ganske stramme shapewear kan være farlig. Fordi shapewear fungerer ved å legge press på kroppen din, derfor kan det bremse sirkulasjon til området, føre til prikking og - i sjeldne tilfeller - blodpropp. Det kan også føre til at området rundt kantene av shapewear til å hovne opp, og dette kan gjøre at du ser tyngre når du tar av din shapewear. Shapewear er spesielt risikabelt for tenåringer, siden utviklings organer kan bli skadet av konstant trykk. Ekstremt stramme shapewear kan også skade muskler og organer. Unngå for stramme shapewear som er ubehagelig stramt, og begrense bruken til åtte eller få timer i døgnet. Men dersom du finner en shapewear til rett størrelse vil ikke risikoen være så høy.

Velge rette Shapewear

For maksimal nytte, bør shapewear ligger tett inntil kroppen din, men skal ikke grave seg ned i huden eller skade. Velg pustende stoffer for å hindre svette fra å bli fanget mot huden din. Hvis du føler deg svimmel, merke at pusten er vanskeligere, finne deg selv i en posisjon med overdrevent svett eller opplever ubehag eller prikking rundt eller under shapewear, slutte å bruke den umiddelbart. God shapewear skal ikke skade eller forstyrre din evne til å gjøre dine vanlige daglige oppgaver. Du kan lese mer her om hvordan du skal velge rette shapewear . Det finnes flere populære og kjente shapewear i marked, blant annet waist trainer korsett som kan brukes under trening, under klær og om natten.