Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

KegelMaster Hjelp for urininkontinens og prolaps

Kegelmaster™

849.00Kr

Kegelmaster er oppkalt etter Dr. Kegel, mannen som designet produktet, og er blitt det mest populære produktet på markedet. Mer enn 100 000 kvinner over hele verden har benyttet KegelMaster i løpet av de siste 16 årene. Dette produktet vil styrke bekkenbunnsmuskulaturen og forebygge en rekke skamfulle problemer slik som urininkontinens, prolaps og utilfredsstillende seksualliv. Du vil vel unngå disse tingene?

  • En integrert del av det effektive treningsprogrammet som Dr. Kegel har utviklet for å stramme musklene rundt skjeden
  • Brukes av over 100 000 kvinner over hele verden
  • Du kan tilpasse den til hele 15 justerbare innstillinger for motstand
  • Leveres med detaljerte instruksjoner, inkludert en trenings-DVD

Mange kvinner lider av inkontinens. Dette er en av de mindre heldige sidene ved livet, men det er ingenting å bli flau over. Du kan gjøre noe med problemet, og du kan gjøre noe for å forebygge at problemet oppstår. Ved å benytte deg av populære og effektive øvelser for bekkenbunnen din, så kan du stramme opp musklene heller enn å bekymre deg for om hvorvidt ditt neste nys eller hopp vil gjøre at du lekker.

Les Mer
BOTTOM CONTENT

Hva er årsakene til stressinkontinens?

Det er uunngåelig at bekkenbunnen din vil svekkes med årene. Det skyldes vanligvis skader på en gruppe leddbånd som støtter opp. Skadene oppstår ofte etter fødsel, spesielt i de tilfeller der fødselen har tatt lang tid, babyen var stor eller måtte bli tatt med tang. Symptomene vil ofte forverre seg etter overgangsalderen, noe som skyldes en mangel på østrogen. Det bidrar til en ytterligere svekkelse av disse leddbåndene. Stressinkontinens skyldes at det trykkes på blæren, vanligvis på grunn av hoste, nysing, trening eller latter – og hva er vel livet uten latter? Dere trenger ikke å slutte å le, damer. Grip fatt i din KegelMaster, og start treningen av din bekkenbunn!

Hvordan virker Kegelmaster?

  • Bidrar til å stramme musklene rundt skjeden
  • Det eneste treningsregimet som viser deg hvordan du skal bruke KegelMaster på riktig måte
  • 15 justerbare motstandsinnstillinger, slik at du kan trene deg sterkere og sterkere

Inkontinens er en skamfull lidelse, og mange kvinner føler ikke at de kan snakke åpent om dette problemet. Selv ikke med sine nærmeste venninner. Derfor føler mange kvinner seg veldig alene med disse lidelsene – men det er du ikke! De fleste kvinner vil på ett eller annet punkt i livet møte på utfordringer med en slapp bekkenbunnsmuskulatur. Og det er da det er på tide å ta i bruk KegelMaster!

Denne smarte, lille saken er anbefalt av leger over hele verden for å bidra til å styrke bekkenbunnen og forebygge tilbakefall. Den leveres med fire rustfrie stålfjærer for fullt justerbar motstand. Dermed kan du sakte men sikkert trene deg sterkere og bygge deg opp til full KegelMaster-opplevelse i ditt eget tempo!

Bare sett inn din KegelMaster, skru på knappen og deretter vil enheten åpne seg litt inntil du kjenner at det strammer litt. Når du kjenner at det strammer skal du bare klemme sammen musklene i bekkenbunnen og deretter slippe forsiktig opp. Skaperen av KegelMaster anbefaler tre sett med 30 repetisjoner, noe som bør ta rundt 5-10 minutter. Det passer helt perfekt for å klemme inn på travle dager!

Sikker i bruk

KegelMaster passer også for deg som er hypoallergisk. Produktet inneholder ikke ftalater, latex, DPA, DEHP eller andre skadelige, giftige eller kreftfremkallende stoffer.

Hvem bør unngå å bruke Kegelmaster?

KegelMaster kan ikke brukes av kvinner i første trimester av svangerskapet. Du kan bruke det i andre og tredje trimester, men da bør du rådføre deg med din lege først. Unngå å bruke din KegelMaster de første seks ukene etter fødselen. Har du vært operert i underlivet bør du heller ikke benytte produktet de første seks ukene etter operasjonen. Du bør alltid snakke med din lege etter slike operasjoner før du starter opp med treningsprogrammet.

I tillegg anbefales det at kvinner som bruker utstyr som membraner eller pessar unngår å bruke KegelMaster. Du kan trygt benytte din KegelMaster under menstruasjon, men du skal aldri, under noen omstendigheter, bruke tampong samtidig som du bruker enheten.

Fordelene ved å gjøre Kegel-øvelser

Kegel-øvelsen er de eneste kjente ikke-invasive og ikke-kirurgiske prosedyrene som er tilgjengelig for kvinner som søker hjelp for å styrke bekkenbunnen sin. KegelMaster har mange gode fordeler for kvinner. I tillegg til den selvsagte hjelpen med å forebygge utfordringene med stress-inkontinens, så kan kegel-øvelsene bidra til å styrke skjedeveggen, noe som kan øke intensiteten på dine orgasmer og gi økt seksuell nytelse og lyst for både deg selv og partneren din. KegelMaster brukes også av kvinner som skal føde for å forebygge og forhindre skade på bekkenbunnen. Det kan bidra til å gjøre fødselen lettere og mindre smertefullt. Hva venter dere på, damer?


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev