• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Hvordan få sterk og sunt hår

Designer klær, perfekt brukt sminke, og fine smykker er alle bortkastet hvis håret ser fettete og usunn ut. Heldigvis trenger ingen frisørsalong eller dyre hårprodukter for å ha hår som ser profesjonelt ivaretatt og stylet. Med de rette kosthold og hårprodukter kan man få veldig attraktive hår.

Hemmeligheten til sterk, skinnende og friske hårstrå er bare ikke i din sjampo og salong behandlinger. Men det handler også om kostholdet ditt. En kombinasjon av rett måltid og rette produkter kan gi deg sunnere og sterke hår. KeraFiber er kjent for sine naturlige ingredienser som inneholder ingen farlige kjemikaler. KeraFiber sjampo har blitt grundig testet og hjelper deg med å bekjempe hårtap. Sjampoen gir deg bedre hårkvalitet ved å redusere hårtap og øke hårets tykkelse.

Jern og sink hjelper hårsekkene til å vokse, sier Wilma Bergfeld , MD, en hudlege ved Cleveland Clinic. Hun foreslår å spise rødt kjøtt som er rik på begge næringsstoffer, to ganger i uken.

Flere studier har også funnet at vitamin D kan bidra til å aktivere hårvekst. Noen matvarer inneholder det naturlig, og selv om du sitter i solen i noen minutter om dagen kan det hjelpe kroppen din å produsere mer av det. Men mange eksperter fraråder det på grunn av økt eksponering for skadelige UV-stråler. Kerafiber hårspray fungere som en et beskyttende lag over hvert enkelt hårstrå, slik at håret får et mer fyldig og tykkere utseende. KeraFiber sjampo virker ved at den oppløser overflødig sebum, og samtidig pleier hodebunnen og håret. På denne måten får du både tykkere og sterkere hår på enkel måte.

Protein er en av byggesteinene i livet, det fremmer cellevekst og reparasjon - og det øker hårets styrke. Kerafiber har mange gode ingrediensene, kombinert med vitaminer og aminosyrer vil det gjøre håret og hårveksten din sunnere og mer fyldige også.

Spis Omega 3 som finnes i fet fisk ( som laks ) to ganger i uken for å få fuktig hår. Egg er rike på B -vitamin som er viktig for hårvekst også. Samtidig benytt KeraFiber balsam som inneholder unik fukt– og volumgivende ingredienser. KeraFiber balsam inneholder en rekke naturlige ingredienser av høy kvalitet. Disse ingrediensene har blitt nøye utvalg på grunn deres nærende, fuktgivende og fyldegivende egenskaper.

Hårvekst syklusen

Håret i hodebunnen vokser ca. 0,3 til 0,4 mm per dag eller ca. 15 cm per år. I motsetning til andre pattedyr, er menneskelig hårvekst tilfeldig og ikke sesong avhengig. Til enhver tid, vil et tilfeldig antall hår være i en av tre stadier av vekst og håravfall: anagen, katagen og telogen.

Anagen er den aktive fasen av håret. Cellene i roten av håret deler seg raskt. Et nytt hår dannes og presser håret opp fra hårsekken og til slutt ut. I denne fasen håret vokser ca. 1 cm hver 28. dag. Håret på hodebunnen forblir i denne aktive fasen av vekst i to til seks år.

Noen mennesker har vanskeligheter med å vokse håret utover en viss lengde fordi de har en kort aktiv vekstfase. På annen side, folk med meget langt hår har en lang aktiv vekstfase. Håret på armer, ben, øyevipper og bryn har en veldig kort aktiv vekstfase på rundt 30 til 45 dager, dette forklarer hvorfor de er så mye kortere enn hodehår.

Katagen fasen er en overgang og ca. 3% av alle hårene er i denne fase til enhver tid. Denne fasen varer i ca. to til tre uker. Veksten stopper og den ytre rot av håret krymper.

Telogen er hvilefasen og vanligvis står for 6% til 8% av alle hårene. Denne fasen varer i ca. 100 dager for hår på hodebunnen og lengre for hår på øyenbryn, øyevipper, arm og ben. Trekker du ut et hår i denne fasen vil avdekke en solid, hard, tørr, hvit materiale ved roten.

Slik får du sundt og fint hår

Som vi så er det veldig viktig at du spiser riktig mat og har riktig kosttilskudd. Samtid er det også viktig å finne hårprodukter som ikke skader håret ditt men funger som en naturlig produkt som gir håret fuktighet og de viktige vitaminer og mineraler som det trenger. KeraFiber er kjent for sine naturlige ingredienser, siden 2012 har KeraFiber tilbudt en komplett løsning mot hårtap ved hjelp av unike håroppbyggende fiber. Den har også fått mye oppmerksomhet I media blant annet i BBC, og Elle skrevet om produktene.