FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Keratin Combo Pack

Hårfibre + spray
Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Tynnende hår er en kontinuerlig bekymring for enkelte individer - mange ønsker at de kunne få håret til å se tykkere ut og dermed øke selvtilliten sin. Mange ønsker dette ikke bare for å fremme hårets utseende, men også for å sørge for å gi det lang levetid. For å hjelpe deg med disse bekymringene har KeratinMD kombinert innovative produkter i deres Keratin Combo Pack. Hair Building Fibers and Finishing Spray har som mål å gi deg en opplevelse av optimal selvtillit i forhold til utseendet ditt.

 • Har som mål å håndtere plagsomt tynt hår
 • Sikter mot å gi et fyldigere, tykkere utseende
 • Fibre bestående av ren organisk keratin
 • Spray som er beriket med grønn te
 • Fri for alkohol, sulfater og parabener
 • Begge kan brukes etter behov

Alle ønsker hår med et naturlig utseende som ikke svikter, og som ser tykt og fyldig ut - men ingen vil ha noe som enten ser falskt ut, eller som kan forstyrres av værforholdene! For å gjøre det lettere for deg, bruker Hair Building Fibers det viktige proteinet keratin i en fargefast form, mens Finishing Spray har som mål å forlenge og øke fibrenes levetid. Samlet søker de å gi deg en følelse av selvtillit og trygghet overfor utseendet ditt.

Tynt hår som skuffer

Det kan være mange ulike grunner til at håret ser tynnere ut, som for eksempel hormonelle forandringer, aldring og rett og slett gener. Imidlertid vil alle med slike bekymringer trolig dele et ønske om å endre sin situasjon og oppleve bedre selvtillit i forhold til utseendet. Dette blir enda tydeligere når du tar i betraktning at slike endringer har vært knyttet til lykkefølelse eller redusert selvtillit. Til tross for dette er de absolutt beste alternativene faktisk svært kostbare, invasive og potensielt vanskelige å ha tro på. Det må sikkert være mennesker over hele verden som er på jakt etter en tilnærming til dette!

Keratin – det er utrolig!

Selv om de kan kjennes og se veldig ulike ut, er håret faktisk laget av samme materiale som neglene våre - keratin. Vi kan til og med se dette stoffet i dyreriket, da det også utgjør neshornets horn. Når det er på sitt beste er keratin et sterkt og allsidig naturlig stoff. Det har nylig blitt en bestanddel i revolusjonerende hårpleieprodukter, som har som mål å jobbe i harmoni med eksisterende hårstrå for å styrke hårets generelle utseende, uten å se uekte ut eller å lage søl mens det diskret skjuler hodebunnen. Kort sagt kan det brukes til å gi håret en fylde som ser veldig naturlig ut.

Keratin Combo Pack

Dette flotte produktparet gir deg en fantastisk ny vei fremover. Hair Building Fibers bruker laserskåret, fargefast keratin som ikke renner eller gir streker, og som opprettholder sitt utseende. For å gi ekstra trygghet og fasthet, har Finishing Spray som mål å gi håret en avsluttende glans og form. Til sammen søker de å gi deg det naturlig fyldige håret du har søkt etter.

Komplett ingrediensliste

Fibre: Organisk keratin, silika; kan inneholde +/-: gul 5 (CI 19140), gul 6 (CI 15985), grønn 3 (CI 42053), rød 33 (CI 17200), oransje 4 (CI 15510), blå 1 (CI 42090), rød 22 (CI 45380)

Spray: Vann, panthenol, camellia sinensis bladekstrakt, polyuretan-48, mentha spicata bladolje, parfyme, propylenglykol, diazolidinyl urea, iodpropynyl butylkarbamat. Hvordan du bruker Keratin Combo

Vask, tørk og og bruk stylingapparater med varme på håret ditt akkurat som du vil. Fra en avstand på 5-8 cm, dryss fibrene på hodebunnen og fokuser nøye på de ønskede områdene frem til hodebunnen ikke lenger kan ses. Form og klapp områdene med hendene dine for å spre gjennom hele håret. Hvis håret ditt er langt, bruk en pensel eller fingrene for å spre fibrene jevnt. Det anbefales at du begynner med en minimal tilnærming, og legger til mer hvis du oppdager at det er nødvendig. Bruk deretter Finishing Spray fra en avstand på ca 15 cm, for at det skal sette seg.

Noen råd

Både KeratinMD Hair Building Fibers og Finishing Spray har til hensikt å gi deg pålitelige, komfortable og fremfor alt sikre produkter som hjelper deg med å håndtere dine bekymringer. Men vennligst ta deg tid til å lese nøye gjennom de fulle ingrediensene, bare i tilfelle de inkluderer noe som du er personlig allergisk mot. Hvis du er usikker, kan du gjennomføre en lappeprøve på armen tjuefire timer før du bruker produktet, for ekstra trygghet.


Kundevurdering

Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
FANTASTISK Trustpilot Reviews5

100% basert på 2 vurderinger

Skriv en anmeldelse
 • Sterk, vakkert og flott hår får jeg av dette produktet!

  A Anonym small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

 • Kreatin er ren magi. Denne kombopakken er helt 100%!

  P Petronelle small logo of leading supplement brand since 2005, shytobuy

* Resultatene vil variere fra person til person