Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Kjønnsvorter

Andre lignende kategorier

Kjønnsvorter er den vanligste kjønnssykdommen, og forårsakes av et virus som kalles humant papilloma virus (HPV). Det finnes behandlinger som kan redusere symptomene og hindre fremtidige utbrudd. ShytoBuy tilbyr et utvalg behandlinger mot kjønnsvorter som jobber raskt og effektivt. Alle våre behandlinger er laget av naturlige ingredienser, og forårsaker derfor ingen bivirkninger. Vi tilbyr konfidensielt og diskret frakt.
Kjønnsvorter er den vanligste kjønnssykdommen, og forårsakes av et virus som kalles humant papilloma virus (HPV). Det finnes behandlinger som kan redusere symptomene og hindre fremtidige utbrudd. ShytoBuy tilbyr et utvalg behandlinger mot kjønnsvorter som jobber raskt og effektivt. Alle våre behandlinger er laget av naturlige ingredienser, og forårsaker derfor ingen bivirkninger. Vi tilbyr konfidensielt og diskret frakt.

Hva er vorter og kjønnsvorter

En vorte er vanligvis en liten vekst som vises på en persons hender eller føtter og ser ut som en solid blemme. De kan også komme på andre deler av kroppen som kjønnsorgan. Vorter har en grov struktur og er forårsaket av virus, spesielt en av flere typer HPV (human papillomavirus ). Viruset er forårsaket av keratin, som er protein på det øverste laget av huden som får den til å vokse fort. Det finnes flere typer vorte inkludert vanlige vorter, fotvorter, flate vorter, trådformede vorter og mosaikkvorter. De fleste vorter forsvinner på egen hånd og trenger ikke å bli medisinsk behandlet.

Kjønnsvorte blir spredt gjennom direkte hud-til-hud kontakt under sex, og er svært smittsom. Andre form for vorter forårsaket av viruset kan spres gjennom hud-til-hud kontakt eller kontakt med håndklær eller sko kan spre vorte-forårsaker viruset.

Hos ShytoBuy selger vi naturlige behandlinger av vorte som er enkel og smertefri. Vi tilbyr konfidensielt og diskret frakt.

Hvordan ser kjønnsvorter ut?

Utseendet kan variere fra flate vorter til blomkål -lignende vorter . De kan være enkeltvis eller i en gruppe. I menn synes de ofte på penis og forhuden. De kan også være plassert i urinrøret , og kan være synlig, så vel som de kan forekomme i og rundt anus. Hos kvinner vises kjønnsvorter på kjønnsleppene, skjeden eller i nærheten av urinrørsåpningen. I mer sjeldne tilfeller kan det også vises på leppe, tunge eller munnslimhinnen.

Hva er symptomene?

Symptomene kan variere fra person til person. Vanligvis plages de av kløe eller ubehag. I noen sjeldne tilfeller kan noen oppleve blødning. Det kan også være brennende følelse i området. Hvis du mistenker at du har kjønnsvorter, bør du umiddelbart oppsøke lege eller gynekolog for undersøkelse og testing. Siden det er faktum at dette er så smittsomt, bør du unngå seksuell aktivitet før du har behandlet vortene. Legen kan anbefale reseptlagte medisiner eller naturlige behandling av kjønnsvorter. ShytoBuy selger resept fri og naturlige behandlinger som sendes raskt og diskret.

Hva er årsaken til kjønnsvorter?

Kjønnsvorter kan spres ved vaginal eller anal sex, og ved å dele sexleketøy. Men du trenger ikke å ha samleie for å passere på infeksjon fordi de spres ved hud-til-hud kontakt.

Det er mest sannsynlighet for å bli overført til den andre når vortene er synlige, men viruset kan fortsatt smittes før vorte viruset har utviklet seg, og etter at de har forsvunnet.

Risikoen for å få kjønnsvorter er størst hos personer med flere seksualpartnere eller ubeskyttet sex. Den beste måten å beskytte deg er å bruke kondom under seksuelle aktiviteter.

Kondomer gir ikke full beskyttelse, siden det er mulig for huden rundt kjønnsorganene som ikke er dekket av kondom til å spre infeksjonen.

Det er også mulig å få vorter som skyldes det samme viruset på leppene og i munn eller nese.

Naturlig Behandling av kjønnsvorter

Det finnes naturlige behandling av kjønnsvorter som motvirker HPV-viruset som former seg og vokser rundt kjønnsorgan. Det finnes homøopatiske spray, olje eller væsker som kan effektiv behandle det berørte området. Fordelen med homeopatisk og naturlig behandling er at du ikke trenger å gå til en lege for å få resept, og det er helt smertefri.

Hvor lang tid tar det før den forsvinner?

Det kan variere fra person til person. Noen kan oppleve at vorter forsvinne i løpet av få måneder, mens andre er smittet av sykdommen i flere år. Det antas også at tidligere infisert er en større risiko for tilbakefall til ny kjønnsvorter enn de som ikke har blitt smittet tidligere. Dette er fordi kroppen allerede er infisert med HPV.

* Det er viktig å merke seg at resultatene av våre produkter kan variere fra person til person. Du bør alltid bruke disse produktene sammen med balansert kosthold og regelmessig trening.

Registrer
For Nyhetsbrev