FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
 • Handle med trygghet!

  Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

 • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

  For hele Norge

 • Beskyttelse av kundedata

  Dine data er trygge og sikre med oss

Få en renere- og kvisefri hud med enkle råd og metoder

Det er mange som lider av kviser (akne) og uren hud på et tidspunkt løpet av livet. Det er vanligvis forårsaket av en hormonell ubalanse i kroppen, og kan oppstå rundt halsen og i ansiktet. Det finnes mange kvisebehandlinger for å bli kvitt kviser og behandle kviser på uten å skade huden og etterlate arr. Vi har alt fra kvise krem, kvise såper til Body Wash mot kviser. Vi har nøye utvalgte produkter som kun inneholder naturlige ingredienser.

Hva er kviser?

En kvise er infeksjon eller betennelse i huden; ofte er denne hudinfeksjon forårsaket av bakterier i talgkjertler, noe som forårsaker at området blir irritert og rødt. Denne bakterieveksten kan være forårsaket av både interne og eksterne faktorer. De vanligste områdene av kroppen hvor kviser oppstår er på:

 • Rygg
 • Bryst
 • Hodebunn
 • Nakke
 • Ansikt

Kviser kan oppstå hvor som helst på kroppen hvor det finnes talgkjertler dvs. overalt med unntak på håndflatene og fotsålene. Det er flere og større talgkjertler ansiktet og hodebunnen, noe som gjør disse områdene mer sårbare for kviser.

Hvem er utsatt for kviser?

Kviser påvirker spesielt de i tenåringene og yngre voksne. Det sies at omtrent 80% av personer i alderen 11-30 er berørt av kviser. Kviser og uren hud er mest vanlig hos jenter i alderen 14 til 17, og i gutter i alderen 16 til 19. De fleste mennesker har kviser av og på i flere år før symptomene begynner å forbedre seg når de blir eldre. Akne forsvinner ofte når en person er i midten av tjueårene. I noen tilfeller kan kviser fortsette inn i voksenlivet.

Rundt 5% av kvinner og 1% av menn har kviser selv over en alder av 25.

Kviser behandling og hjelpemidler

Selv om det er først og fremst sett på unge mennesker, kan kviser også forekomme hos voksne; og oftere hos kvinner enn hos menn. Det er en viss type personer som er mer sannsynlig for å utvikle kviser enn andre, siden det ikke er alltid forbundet med usunn mat eller feil livsstil. Dessverre kan det også være arvelig, så hvis noen i familien din har eller har hatt det, er du i faresonen for å få det også. Selv om det ikke er alltid knyttet til usunn mat, er det fortsatt visse matvarer som kan å ha en effekt, siden talgproduksjonen kan holdes lav ved å spise et sunt og balansert kosthold. Dersom du har fet eller olje hudtype vil du normalt være mer plaget av kviser enn de med tørr hudtype.

Kviser er ofte også forårsaket av faktorer som sminke og eksponering for forurensning. Grunnen til det at bakterier kan oppstå i porene. Det anbefales også å rense huden morgen og kveld for å effektivt fjerne døde hudceller og urenhet fra hudens overflate. Ved å fjerne døde hudceller, kan du minimere sannsynligheten for tette porer og redusere urenhet som forårsaker og hjelper til å fjerne kviser.

Ulike kvisebehandlinger

Først og fremst er det viktig å motstå å berøre de utsatte områdene, da dette kan gjøre tilstanden verre og føre til at infeksjonen sprer seg. Mange plukker på kviser, men dette kan føre til ytterligere forekomst av kviser, og kan også etterlate arr på huden. Hvis arr oppstår kan en behandling av arr for kviser benyttes for å bidra til å overvinne infeksjonen og gjenopprette bedre hud og selvtilliten din.

En effektiv kvisebehandling kan oppnås når du forstår din hudtype og hudproblemer. Først og fremt som nevnt ovenfor velg en riktig ansiktsrens, dersom du er plaget med kviser, er det viktig at du velger en olje-fri ansiktsrens for å bli kvitt kviser. Sørg for at du fjerner sminke først, deretter renser ansiktet grundig med valgte ansiktsrens. Flere anbefaler at hvis du ønkser en effektiv kvisebehandling, at du bruker en toner. Toner brukes etter cleanser, og er brukt for å lukke porene etter at du har renset den. Pass på at du bruker en mild toner som passer for din hudtype.

Etterfulgt av toner, er det viktig at du velger en god hudkrem. Dersom du er plaget av mye kviser anbefales det at du først bruker Eco Masters Carrot & Argan Serum. Denne inneholder 5% Benzoylperoksid som er kjent ingredienser til å bekjempe kvise bakterier. Etterfulgt av en god olje-fri ansiktskrem.

Kviser - bli kvitt

Grunner til at enkelte kvisebehandlinger ikke fungerer

Det finnes mange produkter i markedet som lover å behandle kviser og fjerne kvisene fullstendig. Men det er ikke alle som opplever at kvisebehandlinger fungerer for dem. Under har vi oppsummert noe av de vanlige årsaker til at behandlinger mot kviser ikke blir like effektiv som du ønsket.

 • Varigheten av behandlingen:
  En av de største årsaken til at flere opplever at deres kvisebehandling ikke har vært effektiv for dem er at behandling stoppes for tidlig . Det er viktig å huske på at mage kvisekremer og behandlinger vil gi en liten irritasjon i huden. Flere tror det er en tegn på at produktet ikke passer deres hudtype og slutter å bruke den for tidlig. Her er det viktig å vite at flere behandlinger viser ikke resultater før 2-6 uker, mens det maksimale resultater er vanligvis synlig etter 3 måneder. Men allerede etter èn måned vil du være i stand til å bestemme deg om hvor effektiv behandlingen har vært for deg, men ikke stopp kvisebehandling allerede etter par dager fordi du ikke så resultater med en gang.
 • Bruk av flere produkter samtidig:
  Det er forståelig at kviser kan være bekymringsfullt. Flere velger å prøve mange ulike produkter samtidig for å bli kvitt dem snarest. Det anbefales derfor at du holder deg til en behandling om gangen for å unngå å irritere huden din.
 • Klemmer kviser:
  Det er veldig fristende å presse ut kviser for å bli kvitt de raskt. Men som du sikkert har hørt flere ganger før, det gjør bare tilstanden verre. Flere studier har dokumentert at dersom du presser eller klemmer ut kviser, kan det forårsake arr og irritasjon.

Hos ShytoBuy tilbyr ulike kvisebehandlinger. Vi tilbyr kun naturlige produkter uten parfyme eller skadelige kjemikalier, slik at du forsiktig kan oppnå effektive kvisebehandlinger uten arr og irritasjon. Våre produkter er i fellesskap valgt av erfarne kosmetologer og de fleste produkter er klinisk testet. Produktene på denne siden er naturlige og dermed egnet for alle hudtyper. Men det er viktig at du forstår din hudtype slik at du kan gi riktig behandling for ditt ansikt.

Forstå din hudtype

For å kunne pleie huden din er det først viktig at du er klar over hvilken hudtype du har og velge de ​​riktige produktene for å komplettere din hudtype. Hudtyper kan endres, slik at du ofte trenger for å oppdatere din rutine på et tidspunkt i livet ditt. Det er også antatt at du bør endre dine produkter hvert 2. år siden huden din kan bli vandt til produkter, og du vil da ikke dra full nytte av produktet.

Både menn og kvinner er utsatt for kviser. Stress og hormonelle endringer kan også påvirke huden din. Pluss at du kan trenge ulike hudprodukter i de forskjellige årstidene.

Har du normal hudtype?
Dersom du har normal hudtype, er det verken tørr eller fet. Ofte lider ikke disse hudtyper av kviser. For de som har normal hudtype er det anbefalt å bruke en naturlig og mild hudkrem. Vi kan anbefale deg å bruke Skin Doctors™ ansiktsskrubb som hjelper å gi deg glød ved å fjerne de døde hudceller og rense ansiktet ditt skånsomt, denne vil hjelpe å opprettholde balansen i huden din samtidig som du fjerner døde hudceller som kan bygges opp.
Har du fet hud?
De som har fet hud føler ofte at huden er skinnende og oljete, spesielt på T-zone, som på pannen, nesen og rundt munnen. De som har disse hudtyper er ofte plaget av kviser og urenheter. ShytoBuy selger mange effektive produkter, samtidig naturlige og milde produkter som kan hjelpe å bekjempe kviser, Acnegen merke er spesielt utviklet for de som lider av kviser og urenheter.
Har du tørr hud?
De som har tørr hud er ofte plaget av rødhet på huden og flassende hud. De kan oppleve mangel på glød og friskhet på ansiktet og synlige linjer kan utvikles lett. Det er viktig med en veldig god fuktighetsgivende ansiktskrem som Gamma Hydroxy, denne vil gi huden fuktighet og hjelpe å redusere fine linjer på ansiktet. De som er plaget av rødhet i huden kan rask behandle det med Pyratine XR som er mild mot huden samtidig reduserer rødhet i ansiktet.
Har du sensitive hud?
Dersom du har sensitiv hud er det viktig at du bruker mild og naturlige produkter. De som har sensitiv hud har ofte små røde kviser på ansiktet, og huden kan fort bli irritert. De lider noen ganger med sprengte blodårer i ansiktet. Skin Doctors capillary er en mild hudkrem som er effektiv for de som sliter med sprenge blodårer som er synlige på ansiktet. Makari Svovel såpe er en 100% naturlig produkt som kan brukes til å rense ansiktet med, såpen lindrer irritasjon og behandler urenheter. Pyratine XR ansiktsrens er også spesielt designet for de med sensitiv og følsom hud.
Har du kombinasjon hud?
Flere kan oppleve at i noen områder av ansiktet er huden tørr, som rundt øyne og kjeven, og noe områder er plaget av oljete hud som på haken, panne og nesen. Disse hudtyper er oftest plaget av hudormer. Det er viktig for dem å bruke en god eksfoliering som Acnegen Cleanser for å fjerne urenheter og hudormer som kan oppstå på huden for kombinasjon hud. Zit Zapper T- Zone behandling er et perfekt behandling for de som lider av fet og oljete hud rundt T- zone.