Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Lady Prelox tabletter

60 tabletter | Øker sexlyst hos kvinner

Prelox

529.00Kr

Gratis Frakt
Gratis Frakt for Bestillinger over 499 Kr.

Topp Kvalitet
100% Naturlig og Effektive Produkter.

Diskret Frakt
Diskret emballasje og fakturering.

Betal Senere
Kjøp nå og betal senere med Klarna.

Lady Prelox® er en patentert formel som flere kvinner har brukt for å øke sin sexlyst. Formularen har blitt utviklet spesielt for kvinner med nedsatt sexlyst og som ønsker et bedre sexliv.

  • Kvinner kan oppleve en merkbar økt sexlyst
  • Utviklet for å søke både seksuell komfort og nytelse
  • 3 kliniske forsøk med 255 kvinner, offentliggjort i Panminerva Medica
  • Lady Prelox for manglende sexlyst hos kvinner har en suksessrate på 87%*
  • Kvinner har opplevd resultater innen 4 uker
  • For kvinner i alle aldre
  • Naturlig, patentert formula som er veganervennlig
  • Anbefalt av bl.a. sexologen Emma Ziff

Hvis du trenger en løsning på dine seksuelle bekymringer så kan Lady Prelox for manglende sexlyst hos kvinner være svaret du leter etter. Dette tilskuddet bruker en unik formula som kombinerer potente og gjennomtestet ingredienser som hjelper deg å øke sexlysten. Hvis du bestiller før kl .16.30 i dag så sender vi tilskuddet samme dagen. Du trenger bare å klikke på «Legg i handlekurven» for å bestille produktet.

*Basert på observasjoner offentliggjort av Panminerva Medica – Journal for den italienske Medical Association

Les Mer

Hva er Lady Prelox manglende sexlyst hos kvinner?

Produktet er spesielt designet for kvinner som opplever lenger perioder med redusert sexlyst. Lady Prelox ® er for kvinner som på et tidspunkt i livet opplever redusert sexlyst. Mangelende sexlys kan skyldes flere ting, inkludert stress. Heldigvis kan dette produktet øke sexlysten med sine naturlige ingredienser og ekstrakter. Produktet er anerkjent og tilgjengelig i store internasjonale markeder som viser hvor for effektiv produktet er. Nå er også produktet tilgjengelig for nordmenn via ShyToBuy.

Hvordan bruker jeg Lady Prelox manglende sexlyst hos kvinner?

Lady Prelox ® kombinerer fire hovedingredienser: Pycnogenol, Hyben ekstrt og L’Citrulline. Den første ingrediensen er ekstrakt av furutre som kan utvide og støtte blodkar samt blodomløpet. Hybenekstrakt er en antioksidant som inneholder c-vitamin. Dette kan øke energinivået og prestasjonsnivået. De to siste ingrediensene er aminosyre som er helt avgjørende for kroppens produksjon av nitrogenoksid. Disse ingrediensene hjelper med å fremme blodsirkulasjonen i kroppen, spesielt i kjønnsorganene.

Når kommer resultatene?

Resultatene og virkningen av Lady Prelox manglende sexlyst hos kvinner vil variere fra person til person. Faktorer som alder, kosthold og aktivitetsnivå vil påvirke både resultatene og når de kommer. Våre kunder har rapportert at de opplever gode virkninger i løpet av de første fire til åtte ukers bruk. Kliniske undersøkelser har vist at produktet ® har bedret sexlysten i de fleste aldersgrupper.

Grafen viser indeksen over kvinners seksuelle funksjon over 8 uker (før overgangsalderen)

Grafen viser indeksen over kvinners seksuelle funksjon over 8 uker (i overgangsalderen)

Grafen viser indeksen over kvinners seksuelle funksjon over 8 uker (etter overgangsalderen)

Hvilke ingredienser har produktet?

Ingrediensene i Lady Prelox manglende sexlyst hos kvinner samarbeider for å aktivere enzymer som konverterer syrer til nitrogenoksid. Dette fører til bedre blodomløp slik at blodsirkulasjonen økes. Dette fører til en økt aktivitets – og prestasjonsnivå. Noen av de viktige ingrediensene er:

Pynogenol – Barkekstrakt fra furutre som er kjent for sin potente antioksidant-egenskaper. Utvider og fremmer sunne blodkar, som igjen fører til bedre blodsirkulasjon for både hjerne og organer.

Rosvita – Er også en viktig ingrediens i Lady Prelox ®, og er kjent for sin evne til å øke sexlysten. Potente antioksidanter og C-vitaminer hjelper å øke aktivitetsnivået. I tillegg reduserer ingrediensen tretthet som kan være en årsak til manglende sexlyst.

L’citrullin- Dette er en naturlig aminosyre som kan hjelpe til å åpne årer og arterier. Dette fører til at blodgjennomstrømningen blir bedre og du kan oppleve bedre orgasmer og redusere blodtrykket.

Hvilke bivirkninger kan jeg få?

Tilskuddet består av naturlige ingredienser slik at du ikke vil oppleve noen bivirkninger. Men vi anbefaler at du alltid lese igjennom ingredienslisten før du bruk, slik at du kan unngå potensielle allergiske reaksjoner. Hvis du er gravid eller ammer så bør du rådføre deg med legen før bruk.

Hvordan bruker jeg Lady Prelox manglende sexlyst hos kvinner?

Tilskuddet er enkelt og praktisk å ta. Du tar bare 2 kapsler om gangen, en morgen og en om kvelden sammen med hovedmåltider, og dessuten et glass vann.

Hvordan bestiller jeg?

Det er enkelt og diskret å bestille produktet. Alle bestillinger lagt inn kl.16.00 på en hverdag blir sendt samme dag. Vi sender pakken i en diskret og nøytral emballasje, slik at hverken produktet eller vår hjemmeside blir omtalt på pakken. Bestill i dag og se frem til å få pakken i løpet av kort tid.


Registrer
For Nyhetsbrev