Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hva er Laser Hår Terapi?

Laser hår terapi med Laser kammer øker i popularitet blant både menn og kvinner som generelt ønsker bedre helse og velvære. Helt siden den originale laser kammen fra HairMax ble kåret til ”årets oppfinnelse” av Time Magazine i 2000, har laser kammer hjulpet tusenvis av kvinner og menn å bekjempe hårtap og skallethet.

I dag anerkjenner både menn og kvinner i alle aldre at det er aldri for sent å se sitt beste ut, og de utnytter ved å forfølge effektive hår restaurering prosedyrer hairmax laserkam. Laser hår terapi av hairmax er den nyeste av disse prosedyrene, og tilbyr kunder et middel for å stimulere naturlig hårvekst gjennom lave nivå laser teknologier som er trygt, praktisk og smertefri.

Hva er Laser Hair Terapi?

For å forstå laser hår terapi, er det nyttig å forstå først konseptet bak ordinære hårtransplantasjon prosedyrer. Hårtransplantasjon prosedyrer er svært effektive for både menn og kvinner som lider av hårtap. Restaurering vanligvis innebærer transplantere ekte hår, ofte kalt den dominerende hår donor. Dette sikrer at håret er tatt fra et område som er ved lav risiko for fremtidig tynning eller skallet. Donor dominerende håret blir deretter transplantert til restaurering sted med nåler som sammenligner i størrelse med de som brukes i spa og akupunktører. Alt i alt, smerten forbundet med et hår restaurering prosedyre er ikke minimal

Men heller ikke er alle personer kandidater for en hårtransplantasjon prosedyre, og utallige andre foretrekker å unngå reseptbelagte medisiner for hårtap. For disse personene, er laser hår terapi fra HairMax et nytt alternativ som effektivt stimulerer naturlig hårvekst.

Laser kammer er det nyeste lavt nivå laser enhet som er tilgjengelig for både menn og kvinner som ønsker å fremme naturlig hårvekst, foretrukket alternative over hårtransplantasjon prosedyre som kan være ganske dyre. Laser kammer gjør underverker for enkeltpersoner som er ikke-kandidater til tradisjonelle hårtransplantasjon prosedyrer også. Få slutt på håravfall, disse Laserkammene er tilgjengelig for de som ønsker å få tykkere og sunt hår.

Hvordan fungerer Laser Hår Terapi?

Laser hår terapi er det nyeste hot-topic i Håravfall behandling sektor i dag, og det innebærer bruk av medisinsk-grade lavt nivå laser-teknologi for å stimulere naturlig hårvekst. Hairmax er den nye, spennende og dynamisk teknologi som har en usedvanlig positiv effekt på hårvekst. The Hair Transplant Institute i USA anbefaler laser hår terapi til pasienter for flere grunner, blant annet:

Det er et levedyktig alternativ for "ikke-kandidater." Ikke alle er en kandidat for en hårtransplantasjon prosedyre. For personer som er "ikke-kandidater," kan laser hår terapi være den mest levedyktige alternativet for å stimulere naturlig hårvekst.

Det er effektivt for kvinner. Ofte kan kvinner har mer problemer enn menn med å oppnå full resultat fra en hårtransplantasjon prosedyre. Lavt nivå laser terapi gir eksepsjonelle resultater når den brukes før, etter, og i stedet for en transplantasjon prosedyre.

Det er praktisk. Lavnivå laser hår restaurering kan gjennomføres hjemme. Der er imidlertid mange individer som opplever gode resultatene ved bruk av Hairmax. Hairmax laserkam kan effektivt fremme gjenvekst av sunt hår. Ved hjelp av laser behandling, kan du oppnå et friskere og sunnere hår. Laserkammene fra HairMax er klinisk testede, og fungerer for både kvinner og menn.

  • Energien i laser kammer behandler håravfall og stimulerer hårvekst.
  • Energien i laser kammer gir svake hårsekker styrke
  • Laser kammer kan bidra til økning av blodtilførselen til hodebunnen som igjen øker hårvekst
  • Laser kammer øker ATP, noen som forbedrer område rundt hårsekkene.

Registrer
For Nyhetsbrev