• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Er laser hårfjerning det riktige valget for deg?

For å finne ut om laser behandling er den rette valget for deg er det viktig at du vurderer faktorene nevnt under. Vi skal først vurdere hvordan laserbehandling foregår i salonger deretter hvordan du kan selv behandle hjemme.

Laserteknologi for å fjerne uønsket kroppshår er effektivt og gir resultater raskt. I det siste, var du nødt til å besøke en hudlege klinikk for å få laser behandlinger utført siden utstyret som kreves var kostbare og trengte en spesialisert hudleger.

I dag derimot , er det DIY laser behandlinger enheter som du kan kjøpe og bruke hjemme for å fjerne hår like effektivt som du ville gjort på en profesjonell klinikk , potensielt spare deg flere tusenvis av kroner på lang sikt.

Hva skjer under laser hårfjerning?

Før behandlingen, må det område som skal behandles bli renset skikkelig. Noen pasienter på salonger får en lammende gele påført. Lammende gele hjelper når området som skal behandles er liten, og huden er meget følsom. Det tar ca 30 til 60 minutter for en lammende gel til å fungere.

Nå du tar laserbehandling i salonger, vil det finne sted i et rom som er satt opp spesielt for laser behandlinger. Alle i rommet må bruke vernebriller under behandlingen. Får å utføre laser behandlingen må huden holdes stram og huden behandles med laser. Mange pasienter sier at laserpulser føles som en varme nålestikk.

En laser fjerner hår ved å fordampe det. Dette fører til små skyer av røk som har et svovelaktiglukt.

Behandlingstid varier fra hvilken områder du vil behandle og størrelsen på området som behandles. Behandling av overleppen tar minutter . Hvis du har et stort område som baksiden eller ben, kan behandlingen vare i mer enn en time.

Får å finne ut om mulige bivirkninger av laser behandling les her.

Når vil jeg se resultater etter å ha laser hårfjerning?

Du vil sannsynligvis se resultatene umiddelbart etter behandling . Resultatene varierer fra pasient til pasient . Fargen og tykkelsen på håret ditt , område behandlet , type laser som brukes, og fargen på huden din vil påvirke resultatene dine. Det sier at du kan forvente en 10 % til 25 % reduksjon i håret etter første behandling.

For å fjerne hår de fleste pasienter trenger 2 til 6 laserbehandlinger. Etter endt behandling, kan de fleste pasientene ikke se noen hår på behandlet huden i flere måneder eller år. Når håret vokser ut igjen, det pleier å være mindre av det. Hårene har også en tendens til etter laserbehandling å være finere og lysere i fargen.

Hvor lang tid vil resultatene av laser hårfjerning vare?

De fleste pasienter forblir hår fri i måneder eller år. Når noe av håret vokser ut igjen, vil det sannsynligvis være mindre synlige. For å opprettholde området helt hår fri, kan en pasient trenge å vedlikehold laser behandlinger.

Laserbehandling Hjemme

Nå kan du foreta laser behandlinger hjemme, med mye mindre kostander enn det du ville ha brukt i salonger for laser behandlinger.

Det er viktig at du finner en laser behandlingsenhet som er FDA-Godkjent og klinisk testet. Silk´n glide har mange laser hårfjerning som er FDA-godkjent og klinisk testet.

Er det første gang du bruker laser behandlinger, er det alltid lurt å få testet i en liten del av hud som er mindre synlig for andre, for å være sikker på at laser behandling passer for din hudtype.

Det er også viktig å ikke voks, epilere eller på annen måte under noen form for hårfjerning behandling som fjerner håret ved røttene mens du foretar laser behandling. Hvis hele hår roten er tom, så vil ikke laserbehandling fungere

Ikke bruk på mørkere områder av huden. Huden på kjønnsorganene og anus har tendens til å bli mørkere og mer følsom, så det ikke er anbefalt å behandle disse områdene direkte. Hvis du har tatoveringer eller fødselsmerker som er mørkere enn huden rundt, må du sjekke området for egnethet før du fortsetter.

Tykkelsen på håret ditt kan avgjøre hvor raskt laser behandlingen vil ta. Generelt, tykkere hår du har, jo raskere vil du se resultater.

Silk´n Motion er en ganske populær laser hårfjerning enhet. Den er FDA-godkjent og klinisk testet.