• Handle med Trygghet

    Kjøp Nå Betal Når du har mottatt produktet

  • Gratis Frakt for verdi over 499kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Laser hårfjerning – tips til deg som bruker epilator

Hårfjerning er noe de aller fleste av oss bedriver i større eller mindre skala, og laser hårfjerning er en løsning som har kommet for å bli.

Fjerning av hår kan føre til både irritert hud, inngrodde hår og utslett, men laser hårfjerning ved hjelp av en epilator har mange gode fordeler. En av dem er at hårfjerningen er effektiv og du slipper problemene vi nettopp var innom. Dersom du nettopp har tatt i bruk epilator, eller bare er ute etter noen gode tips, bør du fortsette å lese denne artikkelen. Her skal vi ta for oss noen gode tips til deg som driver med laser hårfjerning hjemme.

Laser hårfjerning med epilator

En epilator er en behagelig og effektiv måte å fjerne uønsket hårvekst på. Resultatet blir flott, og varer lengre enn ved bruk av mer tradisjonelle metoder som barbering. Ikke blir det like mye søl, og huden din blir glatt og myk. For å få det beste resultatet er det selvsagt viktig å kunne triksene for laser hårfjerning, og de skal vi gi deg her. Det aller første du bør gjøre før du bruker epilatoren er å gi huden din en skikkelig peeling. Dette fjerner døde hudceller og det er nettopp disse som er med på å gi inngrodde hår. Ved å eksfoliere huden din sørger du også for at maskinen kommer til og får fjernet selv de korteste hårene.

En varm dusj sørger for å åpne porer og dette gjør det lettere for epilatoren å fjerne hårene ved roten. Når porene er åpne blir også prosessen med laser hårfjerning enda mindre smertefull. Dersom du er av den litt hårsåre typen kan det være lurt å klype deg der du skal epilere. Dette gjør huden litt nummen, og dermed kjenner du ikke smertene så godt. Et annet viktig tips, som også står i alle bruksanvisningene som følger med disse hendige maskinene er at du må holde den i en vinkel på 90 grader når du barberer deg. Dette sørger for at maskinen fjerner hårene dine raskt, enkelt og skånsomt.

Flere gode tips for laser hårfjerning

Dette tipset kjenner du kanskje til allerede, men det er likevel så viktig at det er verdt å nevne en gang til. Du skal alltid epilere mot hårvekstretningen. Grunnen til dette er at hårene dine dermed vil reise seg opp og det blir lettere å fjerne dem. Laser hårfjerning vil bli mye vanskeligere om du ikke følger denne enkle regelen. De aller fleste epilatorer for laser hårfjerning kommer med forskjellige hastigheter. Dersom du har en der du kan stille inn hastigheten selv, bør du alltid starte hårfjerningen på lav hastighet, og så heller øke på etter hvert. Dette vil gjøre opplevelsen langt mer behagelig både for deg og for huden din.

Ta deg god tid! Laser hårfjerning er noe du må venne deg til. Opplevelsen blir bedre etter hvert som du blir mer erfaren og huden din blir vant til behandlingen. Ta deg tid til å stoppe når du kjenner at du ikke klarer mer, dette er spesielt viktig om det hele er nytt for deg. Tålmodighet er viktig når man skal gjøre seg vakker! Dersom du også ønsker å fjerne ansiktshår med epilator er dette fullt mulig. Har du en elektrisk utgave kan du bruke denne uten problemer.

Etter hårfjerningen

Etter laser hårfjerning bør du unngå å utsette huden for direkte sollys. Dersom du må ut i solen er det viktig at du bruker solkrem med høy faktor. Siden du eksfolierte huden før du barberte den bør du ikke gjenta denne behandlingen de første dagene etter epileringen. Da kan du skade huden din. Husk å smøre deg inn med en god fuktighetskrem og nyt resultatet av dine vakre ben.