Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Lasering vs. Voksing

Ulike personer foretrekker ulike metoder for å fjerne hår. Vi skal her se på to måter for å fjerne hår på, voksing og laser hårfjerning. Begge er to ulike metoder for hårfjerning og ganske populær metoder. Vi skal se mer i detaljer på de ulike metoder.

Voksing er populært for to hovedgrunner. Ene er at ingen liker barberingshøvel i nærheten av sensitive områder og for et andre voksing føles mer effektive og resultatet av en silkeglatt hud varer lengre.

Laser behandling er også ganske populær blant mange kvinner som foretrekker langsiktige metoder. Laser hårfjerning kan fjerne uønsket hår permanent fra overlepper, ben eller bikinilinjer.

Laser Behandling

En typisk behandlingsprosess kan kreve mellom tre til åtte separate økter hver sjette uke i salonger. Men det er viktig å forstå at du kan ikke bli hår fri etter kun en behandling, siden laser hårfjerning er mest effektive i løpet av et hår vekst syklus (som er egentlig umulig for deg å være klar over), er bare ca 20 til 30 prosent av hår permanent fjernet i løpet av en gitt økt, Flere behandlinger kreves for en permanent hår fri hud. Men det kan bli ganske dyrt dersom du velger å få laser behandlinger på salonger.

Også, laser behandlinger egner best til kvinner med lys hud og mørkt hår. Asiatiske, Latino, Afroamerikansk, og lys-håret kvinner er nødt til å se sine spesialister mer fordi deres hudfarge gjør det vanskelig for laseren å fokusere på håret og ikke huden. Men nå har det kommet flere gode teknologi som gjør at laser hårfjerning er mulig på mørkere hud også. Roten av håret må være mørkere enn fargen på huden.

Og forbehandling før laserbehandling er også viktig. Akkurat som voksing, må du sørge for at du har lang nok hår for lyset til å oppdage. Hvis du må bli kvitt håret, prøv å barber i stedet for voksing slik at roten er fortsatt der for laser behandling.

Hvis du har super sensitiv hud, kan det være lurt å prøve å bruke en bedøvende krem 15 til 30 minutter på forhånd, dette gjelder salong behandling. Og når det kommer til pris, det hele avhenger av arealet du vil målrettet og kan bli ganske dyrt. Silk´n Motion Og er en laserbehandling som kan brukes til å fjerne hår på ansikt og kropp fra ditt hjem.

Voksing

Mens voksing er ganske grei, men når voksing trekker hårsekken ut av roten, kan det ødelegge den lille tunnelen som guider håret fra røttene til overflaten av huden og forårsake permanent inngrodde hår. Tydeligvis skjer det ikke alltid.

Hvis du ikke overholder dette allerede, anbefales det å ikke bruke produkter med Retin-A eller benzoylperoksid før voksing. Produkter med disse ingrediensene kan ta mer av huden når du vokser. Samme gjelder for eksfoliering.

Så, her er vi med to valg hvilke metode bør du prøve? Dessverre kan vi ikke bestemme det for deg. Men vi kan gi deg noen raske fordeler og ulemper: Lasering er en kostbar behandling, hvis foretatt i salinger og vil ta en stund før du er helt hår fri hud. Som sagt, når det er gjort, vil du aldri trenge å bekymre deg for kroppshår igjen. Mens voksing er en kortsiktig løsning får å fjerne hår.

Registrer
For Nyhetsbrev