Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Lav dose laser terapi for hårtap

Lavt nivå laser terapi er en sikker form for lysbehandling som er under etterforskning for en rekke helsemessige indikasjoner. Laserbehandling blir brukt til å behandle de genetiske former av håravfall som er vanlig hos menn og kvinner, androgenetic alopecia eller mønster skallhet.

Lavt nivå laser terapi kalles også rødt lys terapi, kald laser, myk laser, biostimulation og photobiomodulation.

Mønster balding

Androgenetic alopecia Androgenetic alopecia kan påvirke opptil 70% av menn og 40% av kvinnene på et tidspunkt i livet. Mens for menn er det oftest at hårfestet begynner å avta foran og håret mistes på kronen av hodet. For kvinner blri håret tynnere på toppen av hodet. For både menn og kvinner, å miste håret er en frustrerende opplevelse.

Den nåværende standard behandling for mønster skallethet er behandling med Trioxidil og finasterid. Imidlertid er lavt nivå laser behandling for hårtap nå også fremmet som et trygt alternativ behandling eller tilleggsbehandling.

Lavt nivå laser terapi for mønster skallethet

Laserterapi brukes til hårtap behandling avhenger av enheter som avgir et lys som kan trenge inn i hodebunnen. Lavt nivå laser terapi (LLLT) bruker enheter med dioder som avgir rødt lys (bølgelengde 630-670 nanometer), tilgjengelig som:

  • i-salongen hetter eller overhead paneler panser eller hode caps
  • håndholdte enheter som hairmax

Den HairMax® LaserComb hevder å være den eneste laser lysbehandling enhet som skal gis 501 (k) klaring til markedet av FDA for behandling av androgenetic alopecia og fremme hårvekst hos menn i 2007 og hos kvinner i 2011. Batteridrevne modeller har 7, 9 eller 12 bjelker av rødt lys som passerer gjennom tennene på en kam.

Hvem er de beste kandidatene for lavt nivå laser terapi for hårtap?

Lavt nivå laser terapi er beregnet for menn og kvinner med tynt hår eller skallethet skyldes en arvelig tilstand.

Hva er den kliniske bevis for å vise laser hår terapi er effektiv?

Leger har varierende syn på hvorvidt lavt nivå laser terapi er effektiv. Mens noen leger er skeptisk til effektiviteten av den, andre mener at lavt nivå laser terapi kan gi nytte for noen menn og kvinner som lider av androgen alopeci (genetisk skallethet). Det har også vært antydet at det kan hjelpe en hårtransplantasjon pasientens postoperative helbredende prosessen og fremskynde hårvekst.

Fordelene med laser terapi for hårtap

  • Lavt nivå laser terapi kan brukes av både menn og kvinner
  • Ingen bivirkninger er rapportert
  • Det er ren og smertefri
  • Lavt nivå laser hår terapi er relativt billig
  • Det krever minimal tidsbruk
  • Noen lavt nivå laser terapi enheter er bærbare
  • Hårvekst kan oppstå på toppen av hodet / krone og langs hårfestet i pannen

Forbedring er rapportert hos minst noen brukere etter 12 til 26 ukers bruk, med redusert håret falle og merkbar hårvekst.

Registrer
For Nyhetsbrev