Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Hva er grunnen til lav Sexlyst hos kvinner?

En kvinnes ønske om sex er basert på et komplekst samspill av mange komponenter som påvirker intimiteten, inkludert fysisk velvære, følelsesmessig velvære, opplevelser, tro, livsstil og nåværende forhold. Hvis du opplever et problem i noen av disse områdene, kan det påvirke din seksuelle lyst.

Fysiske årsaker til lav sexlyst hos kvinner

Et bredt spekter av sykdommer, fysiske endringer og medisiner kan føre til en lav sexlyst hos kvinner, inkludert:

Seksuelle problemer: Hvis du opplever smerter under sex, eller en manglende evne til orgasme, kan det hemme sexlyst hos kvinner.

Medisinske sykdommer: Tallrike ikke seksuell sykdommer kan også påvirke ønske om sex, inkludert artritt, høyt blodtrykk, koronarsykdom og nevrologiske sykdommer.

Medisiner: Mange reseptbelagte medisiner - inkludert noen antidepressive og anti-beslag medisiner - er beryktet til å redusere libido.

Livsstilsvaner: Et glass vin kan gjøre deg amorøs, men for mye alkohol kan føre til lav sexlyst hos kvinner; det samme gjelder for ulike type narkotika. Og røyking reduserer blodgjennomstrømningen, noe som kan dempe opphisselse.

Kirurgi: Alle kirurgi, spesielt en relatert til brystene dine eller ditt kjønnsorgan, kan påvirke kroppen din, seksuell funksjon og ønske om sex.

Tretthet: Utmattelse fra omsorg av små barn eller aldrende foreldre kan bidra til lav sexlyst hos kvinner. Trøtthet fra sykdom eller kirurgi også kan spille en rolle i en lav sexlyst hos kvinner.

Hormon endringer kan føre til lav sexlyst hos kvinner

Endringer i hormonnivået kan også endre ditt sexlyst. Dette kan skje ved:

Overgangsalder: Østrogennivået reduserer under overgangen til overgangsalderen. Dette kan føre til redusert interesse for sex hos kvinner og tørrere vaginal vev, noe som resulterer i smertefull eller ubehagelig sex. Selv om mange kvinner fortsetter å ha tilfredsstillende sex i overgangsalderen og utover, vil noen kvinner lavere sexlyst i løpet av denne hormonelle endringen.

Graviditet og amming: Hormon forandringer under svangerskapet, like etter å hatt en baby, og amming kan sette en demper på sexlysten hos kvinner. Selvfølgelig, hormoner er ikke den eneste faktoren som påvirker intimiteten i disse tider. Trøtthet kan endre kroppsbilde, og presset av graviditet eller omsorg av en ny baby kan alle bidrar til endringer i din seksuelle lyst.

Psykologiske Årsaker for lav sexlyst hos kvinner

Problemene dine trenger ikke å være fysisk eller biologisk å være ekte. Det er mange psykologiske årsaker til lav sexlyst hos kvinner, inkludert:

  • Psykiske problemer , som angst eller depresjon
  • Stress, slik som økonomisk stress eller arbeid spenning
  • Dårlig kroppsbilde
  • Lav selvtillit
  • Historien om fysiske eller seksuelle overgrep
  • Tidligere negative seksuelle opplevelser

Forhold Problemer kan også føre til lav sexlyst hos kvinner

For mange kvinner er følelsesmessig nærhet en viktig grunnlag til seksuell intimitet. Så problemer i forholdet kan være en viktig faktor i lav sexlyst. Redusert interesse for sex er ofte et resultat av pågående saker, som for eksempel :

  • Mangel på forhold med partneren din
  • Uløste konflikter
  • Dårlig kommunikasjon av seksuelle behov og preferanser
  • Utroskap eller tillitsbrudd

Gold Max

Gold Max Pink er designet for kvinner som sliter med lav sexlyst. Det finnes også Gold Max potenspiller for menn. ShytoBuy tilbyr rask og diskret frakt.

Endring i livstil og riktig kosthold vil også hjelpe.

Selvsagt er det også viktig med en god kommunikasjon og forhold til din partner, så hvorfor ikke gå ut på en romantisk date.

Registrer
For Nyhetsbrev