FÅ ET GRATIS PRODUKT NÅR DU BRUKER 500KR ELLER MER
  • Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Levering og innpakking

Levering og innpakking

Her kan du få en oversikt over dine leveringsmuligheter og informasjon om levering når du handler på ShytoBuy Norge. Vi har inngått et nært samarbeid med Post Norge og UPS, som betyr at du kan stole på at du er i de beste hender når du handler hos ShytoBuy. Alle bestillinger blir behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen

Levering av Pakken til Norge

Vi jobber sammen med Posten Norge og UPS for å levere din bestilling til deg rask, diskret og effektiv måte. Kostnadene og vilkårene vil varier avhengig av hvilken leveringsmetode du velger. Vi tilbyr GRATIS FRAKT for bestilling over 499kr. Vær likevel oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes via UPS til Norge for at produktet skal ankomme raskere og uten problemer, derfor vil det koste litt ekstra med UPS.

Alle bestillinger på hverdager før 16.00 sendes samme dagen. Bestilling mottatt etter 16:00 og i helgene blir sent neste arbeidsdag.

Levering med Posten Norge

Vanlig leveringstid med Posten er 5-14 arbeidsdager avhengig av hvor i landet du bor. Vi gjør oppmerksom på at under høytider og andre spesielle anledninger, kan leveringstid variere noe. Du vil motta et e-post fra oss når pakken din har blitt sent ut med sporingsnummeret ditt dersom du valgte sending med sporing. Du kan spore pakken din på denne siden: Spor bestilling.

Dersom du mottar e-post med FREE DELIVERY vil det si at du har valgt transport uten sporing og kan derfor ikke spore pakken din., men leveringstiden vil være det samme.

Med Posten må pakken hentes fra ditt nærmeste postkontor når du har mottatt hentelapp. Vi tilbyr Gratis Frakt for bestilling over 499 kr som kan bli sent med Posten, vær oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes med UPS og dermed lagt til fraktkostnader*.

Alle bestillinger sendt med Posten vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen.

Levering med UPS

Vær oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes via UPS for raskere og tryggere ankomst til Norge, det koster 149kr. Vår UPS Service tilbyr opp til 7 arbeidsdager (noen ganger kan importbehandling ta noe ekstra dager avhengig av hvor du bor i landet). Du vil motta et e-post fra oss med sporingsnummer når pakken din har blitt sendt ut. Du kan spore pakken din på denne siden her: Spor bestilling

UPS leverer pakken på døren, men for avsidesliggende områder vil UPS levere pakken sin til ditt nærmeste Post kontor, slik at du må hente pakken din hos posten. Vil du finne ut om ditt adresse er i avsidesliggende områder sjekk i linken under, dersom ditt postnummer ikke er oppgitt under vil du motta pakken på døren.

Skulle det skje at du ikke er hjemme når pakken leveres, vil UPS forsøke å levere pakken 2 ganger til før det sendes tilbake til oss . Det er mulig for deg å ringe dem og endre leveringsadressen , leveringstidspunkt eller arrangere en pickup . UPS Kundeservice kan kontaktes på telefon 800 33470, ha ditt sporingsnummer tilgjengelig når du kontakter dem.

Når vil jeg motta min bestilling?

Når vil jeg motta min bestilling? Vi tilbyr en rekke ulike leveringsalternativer slik at du kan velge den som passer deg best. Vår Posten levering er svært populært, og det grunnleggende vil gi deg en leveringstid på 5-14 virkedager.. Hvis du velger å ha levert med UPS du får pakken for en 3-7 arbeidsdager.

Hvordan ser min pakke ut?

Alle bestillinger sendt fra ShytoBuy vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen. Returadressen på pakken din og bankutskrift vil vises som Comfortclick Ltd, vårt morselskap, så pakken din vil på ingen måte kunne identifisere ShytoBuy som avsender. Du kan trygt og sikkert bestille fra oss uten bekymringer..

Hva hvis jeg ikke er hjemme når bestillingen min kommer?

I tilfelle du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil postbudet legge et notat, som lar deg hente pakken på nærmeste postkontor.

Hvor leverer ShytoBuy til?

ShytoBuy leverer til over 50 nasjoner over hele verden. Leveringskostnadene vil avhenge av landet du bestiller fra. Hvor lang tid det tar for bestillingen din å ankomme, vil også avhenge av hvor du bestiller fra. Internasjonale leveranser vil vanligvis ta ca 5-10 dager å ankomme.

Kan leveringsadressen min være forskjellig?

Ja, du kan ordne at bestillingen din skal leveres til den adressen som passer best for deg. Du kan ordne at bestillingen din skal leveres til din arbeidsadresse eller til en venns hus dersom du ikke kan motta bestillingen hjemme. Husk at fordi vi bare pakker bestillingen din i vanlig emballasje med alt innholdet skjult, trenger ingen å vite hva du har bestilt.

Må jeg signere for bestillingen min?

En signatur er påkrevd ved levering hvis du velger å ha levert bestillingen gjennom UPS. Det samme gjelder for Postnord - hvis du ikke er tilstede ved levering, vil postmannen igjen en lapp med informasjon om hvor du skal plukke opp bestillingen.

Ordren min har ikke kommet ennå, hva skal jeg gjøre?

Hvis bestillingen din ikke er ankommet på datoen da den skulle da, kan du bruke sporingsnummeret ditt for å finne ut hvor det er. Kuriren din har kanskje allerede prøvd å levere bestillingen din. Du kan også kontakte oss og vårt kundeservice-team vil gjøre alt de kan for å løse et problem med levering. Med støtte på over 11 språk, er vi tilgjengelige for å snakke med deg over telefonen eller på live chat. Hvis du har lyst til å sende oss en e-post, vil vi gjerne høre fra deg!

Kan jeg spore bestillingen min?

Ja, du vil motta et e-post fra oss når pakken din har blitt sent med sporingsnummeret ditt dersom du valgte transport med sporing. Dersom pakken ble sent med Posten uten sporing, vil det stå på e-posten din FREE DELIVERY, og du kan da ikke spore pakken din. Men normalt tar det 5-14 arbeidsdager avhengig av hvor i landet du bor. Dersom du har mottatt sporingsnummer kan spore pakken din på denne siden her: Spor bestilling.

Tollkostnader

Fra 1.januar 2020 ble 350kr grensa fjernet på alle næringsmidler. Det er du som kunde som er ansvarlig for å betale avgiftene som kommer i tillegg til produkt prisen, selv om varen koster under 350kr.

Næringsmidler er definert som kosttilskudd, drikke, søtsaket, proteinpulver, te, urter etc. .

I og med at varene blir stoppet på grensa, tar det lengre tid å få klarert varene før de blir sendt videre, noe som gjør leveringstiden lengre enn før.

Normal leveringstid er 5-14 arbeidsdager (kan ta lengre tid avhengig av postnummer og behandlingstid i toll og lignende).

NB! Vi sender fra Storbritannia, og MVA-avgift påløper dermed på alle varer. Dette dekkes ikke av oss!

Du kan lese mer om toll-og mva. kostnader her:

NB! Vi sender fra Storbritannia, og MVA-avgift påløper dermed på alle varer. Dette dekkes ikke av oss! For mer informasjon se: Toll.


Vennligst tast inn ditt sporingsnummer. 13 siffer.