Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Levering og Innpakking

Her kan du få en oversikt over dine leveringsmuligheter og informasjon om levering når du handler på ShytoBuy Norge. Vi har inngått et nært samarbeid med Post Norge og UPS, som betyr at du kan stole på at du er i de beste hender når du handler hos ShytoBuy. Alle bestillinger blir behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen

Vil min sending bli behandlet diskret?

Alle bestillinger sendt fra ShytoBuy vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen. Returadressen på pakken din og bankutskrift vil vises som Comfort Click Ltd, vårt morselskap, så pakken din vil på ingen måte kunne identifisere ShytoBuy som avsender. Du kan trygt og sikkert bestille fra oss uten bekymringer. Vær oppmerksom på at vi sender varene fra vårt lager i England, og at ekstra toll og merverdiavgift kan bli lagt på pakken når du tar den inn i landet. Sendinger fra utlandet med en verdi inkludert frakt på under Kr 350,- er toll- og avgiftsfrie. Det betyr at du verken skal betale merverdiavgift eller toll. Vi gir derfor opptil 30% rabatter på multi-kjøp slik at du kan spare penger. Men for varer med verdi over Kr 350,- skal det betales toll og merverdigavgift på 25%. Men fleste av våres produkter er kategorisert som "Kosmetikk og Personlig Pleie" og er derfor ikke toll-pliktig selv om total beløpet overstiger Kr 350,-, da betaler du kun merverdigavgift på 25% og utleggsprovisjon til transport firma. For mer informasjon se: http://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/

Levering av Pakken til Norge

Vi jobber sammen med Posten Norge og UPS for å levere din bestilling til deg rask, diskret og effektiv måte. Kostnadene og vilkårene vil varier avhengig av hvilken leveringsmetode du velger. Vi tilbyr GRATIS FRAKT for bestilling over 499kr. Vær likevel oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes via UPS til Norge for at produktet skal ankomme raskere og uten problemer, derfor vil det koste litt ekstra med UPS. Vi tilbyr derfor opptil 30% rabatter på de produktene som kan kun sendes med UPS dersom du kjøper flere enn èn pakke.

Alle bestillinger på hverdager før 16.00 sendes samme dagen. Bestilling mottatt etter 16:00 og i helgene blir sent neste arbeidsdag.

Levering med Posten Norge

Vanlig leveringstid med Posten er 5-14 arbeidsdager avhengig av hvor i landet du bor. Vi gjør oppmerksom på at under høytider og andre spesielle anledninger, kan leveringstid variere noe. Du vil motta et e-post fra oss når pakken din har blitt sent ut med sporingsnummeret ditt dersom du valgte sending med sporing. Du kan spore pakken din på denne siden: https://www.shytobuy.no/spor-bestillingen-din.html.

Dersom du mottar e-post med FREE DELIVERY vil det si at du har valgt transport uten sporing og kan derfor ikke spore pakken din., men leveringstiden vil være det samme.

Med Posten må pakken hentes fra ditt nærmeste postkontor når du har mottatt hentelapp. Vi tilbyr Gratis Frakt for bestilling over 499 kr som kan bli sent med Posten, vær oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes med UPS og dermed lagt til fraktkostnader*.

Alle bestillinger sendt med Posten vil bli behandlet konfidensielt, og alle produkter sendes ut i en diskret innpakning som ikke vil indikere hva som er i pakken eller hvem som er avsenderen.

Levering med UPS

Hvis du ønsker å motta pakken raskere enn 5-14 arbeidsdager kan du velge levering med UPS. Vær likevel oppmerksom på at noe kosttilskudd kan kun sendes via UPS for raskere og tryggere ankomst til Norge, det koster 149kr. Vår UPS Service tilbyr 3-4 arbeidsdager (noen ganger kan importbehandling ta noe ekstra dager avhengig av hvor du bor i landet). Du vil motta et e-post fra oss med sporingsnummer når pakken din har blitt sendt ut. Du kan spore pakken din på denne siden her: https://www.shytobuy.no/spor-bestillingen-din.html.

UPS leverer pakken på døren, men for avsidesliggende områder vil UPS levere pakken sin til ditt nærmeste Post kontor, slik at du må hente pakken din hos posten. Vil du finne ut om ditt adresse er i avsidesliggende områder sjekk i linken under, dersom ditt postnummer ikke er oppgitt under vil du motta pakken på døren.

Skulle det skje at du ikke er hjemme når pakken leveres, vil UPS forsøke å levere pakken 2 ganger til før det sendes tilbake til oss . Det er mulig for deg å ringe dem og endre leveringsadressen , leveringstidspunkt eller arrangere en pickup . UPS Kundeservice kan kontaktes på telefon 800 33470, ha ditt sporingsnummer tilgjengelig når du kontakter dem.

Er postkoden mitt i avsidesliggende område?

Kan jeg spore pakken min?

Ja, du vil motta et e-post fra oss når pakken din har blitt sent med sporingsnummeret ditt dersom du valgte transport med sporing. Dersom pakken ble sent med Posten uten sporing, vil det stå på e-posten din FREE DELIVERY, og du kan da ikke spore pakken din. Men normalt tar det 5-14 arbeidsdager avhengig av hvor i landet du bor.

Dersom du har mottatt sporingsnummer kan spore pakken din på denne siden her: https://www.shytobuy.no/spor-bestillingen-din.html

Kan jeg hente pakken hos posten?

Ja, dersom du ønsker å hente pakken hos ditt nærmeste postkontor i stedet for å få det levert på døren, må du velge Posten som transport metode.

Dersom dine kosttilskudd kun kan sendes med UPS, kan du fortsatt motta pakken din på døren dersom du bor i avsidesliggende områder. Hvis du vil finne ut om adressen din er i avsidesliggende områder i følge UPS, sjekk om postnummeret ditt er oppgitt under. Du kan alltid kontakte UPS Kundeservice på telefon 800 33470.

Er postkoden mitt i avsidesliggende område?

Kundeservice

God kundeservice er viktig for oss, fordi vi vil ikke eksistere uten deg! Vi vokser fort og vi streber med å tilby deg det beste service vi kan. Hvis du har et problem med bestillingen, levering eller produkter kan du alltid kontakte oss på e-post, telefon eller på Live Chat

Registrer
For Nyhetsbrev