• Handle med trygghet!

    Kjøp nå, betal når du har mottatt produktet.

  • Gratis frakt for verdi over 499 kr*

    For hele Norge

  • Beskyttelse av kundedata

    Dine data er trygge og sikre med oss

Lyst på større bryster?

Mange kvinner ønsker større bryster, men ikke alle ønsker kirurgi. Heldigvis finnes det naturlig løsninger for å få fyldigere byste. Ved å øke kroppsfettet med sunn mat og trene brystmusklene kan du få større bryster som ser helt naturlige ut.

Brystmassasje

Gi brystene dine en velfortjent massasje. Det gjør underverker for dem. Brystmassasjer bidrar nemlig til produksjonen av prolaktin. Dette er et viktig hormon som kan gjøre bryster større. Sett av 20 til 30 minutter hver dag og massasjer brystene dine større. Det er skånsomt og koster deg ingenting. Brystmassasje kan også hjelpe mot innovervendte brystvorter.

Tren deg mot større bryster

Du kan faktisk trene deg til større bryster. Tren brystmusklene enten hjemme eller på gymmen. Da bygger du muskler under puppene og dermed får større bryster. De beste øvelsene for å bygge muskler under puppene er benkpress, dyp hantelsving eller dumbbell fly på engelsk og ikke minst vanlige armhevinger. Større muskler under puppene gjør at du får mer naturlige og velformede bryster. Brystøvelser en fin måte få større pupper på, samtidig som du kommer i form. Mange jenter er bekymret for at vekttrening fører til store muskler. Men dette er langt i fra sannheten. Det skal mye til før man ser ut en kroppsbygger. Vekttrening er dermed genialt for de som ønsker større bryster.

Spis sunt

Ettersom pupper består av hovedsakelig fett så betyr mer kroppsfett større bryster. Men dette betyr ikke at du bør spise hva som helst av fettrik mat. Styr unna gatekjøkkenmat eller mat med tomme kalorier, dvs. mat som har lite næringsstoffer. Hvis du har en diett som er fattig på fett, så er ikke det nødvendigvis sunt. Kroppen har behov for mett, særlig umettet fett som er sunt. Spis gjerne fet fisk og avokado som inneholder viktige fettsyrer for kroppen. I tillegg er det viktig å drikke rikelig med vann hver dag. Vann hjelper kroppen å skille ut avfallsstoffer og sørger dermed at brystvevet holder seg sunt. Hvis du blir dehydrert så kan faktisk brystene krympe, ettersom muskelvevet mister elastisiteten. Som du ser, er det ingen grunn til å legge seg under kniven for å få større bryster. Men disse måtene beskrevet ovenfor så kan du uten store kostnader få mer velformede og større bryster. Les mer om ulike produkter som kan hjelpe deg få større bryster på en naturlig måte.