Man - Fre | 10:00 - 15:00

21 40 37 85 Live Chat

Magic Kegel™ | Bekkenbunnstrener Bekkenbunnstrener

Produktet du ser etter er for øyeblikket ikke på lager, vennligst velg et lignende produkt under

Magic Kegel™ er en vibrator, som gir deg en effektiv bekkenbunnstrening. Den kan brukes sammen med en app som hjelper deg med å nå dine ønskede mål og treningsresultater. Vibratoren er velegnet for kvinner som ønsker å oppleve orgasmer som er mer intense samt til å forebygge inkontinens.

  • Vibratoren hjelper deg med å trene bekkenbunnen
  • Kan motvirke inkontinens
  • Kan føre til mer intense orgasmer
  • Følg med på dine treningsresultater på app-en
  • Vanntett og oppladbar via en USB-kabel
  • Kommer med 1års produkt garanti

Etter fødselen mister mange kvinner elastisiteten i bekkenbunnen. Dette kan behandles ved bruk av Magic Motion bekkenbunnstrener. Vibrasjonene styrker musklene, og dette er en lett tilgjengelig og anvendelig treningsmetode som du kan gjøre hjemme.

Les Mer

Hva er Magic Kegel™ Bekkenbunnstrener?

Dette er en vibrator som er beregnet på å trene opp bekkenbunnen. For å oppnå de beste resultater kan du anvende din bekkenbunnstrener sammen med en spesiell app. App-en hjelper deg i gang med øvelser og innstillinger av dine treningsmål og fremgang. App-en er tilgjengelig for både Android og iOS. Magic Kegel™ er laget av silikon, og er 100 % vanntett. Dermed kan du også bruke den i badet.

Hva er bekkenbunnstrening?

Bekkenbunnen består av muskler og bindevev. Det er dette som holder både livmor, blære, vagina og rektum på plass. Dersom bekkenbunnen mister sin elastisitet – slik som ofte skjer ved fødsel eller naturlig aldring, kan det noen ganger føre til inkontinens eller manglende seksuelle stimuli. Vibratoren er sluppet på markedet for å hjelpe deg til å trene opp din bekkenbunn tilstrekkelig. Det er ikke bare inkontinens du forebygger ved å bruke en effektiv og elektronisk bekkenbunnstrener. Du kan også øke din sexlyst og oppleve å få mer intense orgasmer. Magic Motion er det perfekte utstyret for kvinner som ønsker å trene opp sin bekkenbunn!

Hvordan virker Magic Kegel™?

Før du begynner å bruke Magic Motion kan du laste ned app-en Magic Kegel™. I denne app-en kan du velge mellom seks ulike treningsprogrammer, og du får en virtuell trener som informerer deg om dine treningsresultater. Sett sammen dine daglige bekkenbunnøvelser til en treningsplan og få belønninger når du når dine endelige mål.

Magic Motion består av to kuler med en vibrasjonsfunksjon. Plasser vibratoen inn i skjeden og start øvelsene fra app-en. For å oppnå de beste resultatene, bør du stramme og slappe av i musklene gjentatte ganger. App-en vil hjelpe deg til å bestemme hyppigheten og intensiteten på muskelarbeidet ditt. Allerede etter noen få ukers bekkenbunnstrening så vil du føle deg sterkere, og du vil kunne oppleve mer intense orgasmer.

Hvordan bruker jeg Magic Motion?

Du kan bruke din vibrator alene, eller sammen med den medfølgende app-en. Fordelene ved å bruke app-en er at du kan sette sammen din individuelle treningsplan. I tillegg vil dine treningsresultater og måloppnåelser bli mer synlige og målbare for deg gjennom app-en. Det er spesielt anbefalt for deg som er nybegynner å laste ned app-en og bruke den som din bekkenbunnstrener. Den vil gi deg presise instruksjoner, og dermed kan du unngå at du trener på feil måte. Dette er den perfekte virtuelle assistenten og treningsveilederen.

Dersom du laster ned app-en, bør du starte med et passende treningsprogram. Du kan velge mellom følgende programmer:


Kundevurdering
Hos ShytoBuy ønsker vi å tilby kundene best mulig service, og vi er stolte av våre tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder så langt.

Vurder Produktet Klikk Her

Service Vurdering (76.67% basert på 30 )

* Resultatene vil variere fra person til person

Registrer
For Nyhetsbrev